Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Scooty mi glovo mu ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle. Birçok işletmedeki müdürün aldığı maaş bundan az. Ama scooty' de kazanılabiliyor, tabi ki yasallığı hala "gri" bölgede, ne yasal ne değil. Öyle birşey işte. Yapmıyorum ama yapana da kızmıyorum diyeyim.

Bu arada, scooty' de ceza alan müşterinin de cezasını scooty ödüyor
    motor sürücüsünün 2600 tl cezanını ödiyen müşterisininkinide öder tabiki ama ben geleceği olan bir sistem olarak görmüyorum ki asla uber gibi sistemlerede karşı değilim scootye sıcak bakmamam tamamen güvenlik unsurlarından araba değil neticede kaportada sensin ve müşterin.. şu anda sadece göze batmıyorlar.. ama bir göze batma olayı olursa uber de olduğu gibi sıkıntı olur onlara.. misal Allah göstermesin bir scooty sürücüsü ve artçısı öldü kazada büyük olay olur.. yada taksiciler uyandı bu scooty mevzuna kazanılan paralara uber gibi sıkıntı yaratabilirler.. yada işte geçen günkü taciz olayı gibi..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Glovo dan eğitim için randevu aldım fakat gidemedim, önümüzdeki haftaiçi tekrar randevu alıp gideceğim, bilgilerimi buraya aktarırım haftaya

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    facebookta grupları var aslında oradan bakabilirsin daha detaylı bilgi edinebilirsin scootty için.

ben bir dönem müşteri tarafında inanılmaz fazla kullanıyordum şimdi nadiren oluyor.

yazılanlara hızlıca baktım ama artık kesilen cezaların tutarları ve motosikletin bağlanma süreleri değişti.
    sanırım cezalara toplamda 5bin küsür lira para ödemen gerekiyor. motosiklette 1 ay men ediliyor trafikten.

cezalardan artık parayı direk şirket ödemiyor. çok fazla suistimal eden oldu ve önce sen ödüyorsun sonra şirket sana yatıyor parayı.
    motosiklet vermiyorlar. malum türkiyedeyiz suistimal etmeden olur mu ? motoru yokken işe devam edebilsin diye verilen motorlardan parça çaldılar hatta motosikletin kendisini bile çaldılar şirkette bu uygulamadan vazgeçti hali ile.

birde o kadar fazla para kazanırken olaya sadece benzin gözü ile bakmayın derim. ciddi anlamda hesap yapıldığında kazandırmaktan çok - bakiyeye bile düşürebiliyor sizi. benzin frenler bakımlar debriyaj balataları hasar gören parçalar derken bakım maliyetiniz bir hayli yükselmekte.
    birde bir yere bağlı değilsiniz sigortanız sorun. bu işten emekli olunamayacağı açık bir gerçek.

kaza yapıpta başınıza birşey gelirse şirketin bunun ile ilgili bir mesuliyeti yok. kendi başınızasınız ve çok ciddi yaralananlar var.
    birde arkanıza binecek olan dengesizler var tabii.

hee birde son zamanlarda bir mevzu yaşandı. avukat olan bir hanım kızımız artçı olarak bindiği scooty sürücüsünün evinde açmış gözünü vs. davalık durumları vardı. alkollü birinin motosiklete binip o rüzgarı yedikten sonra açılmama ihtimali yok derim ama kafası yoldayken uçmuş nasıl olabiliyorsa ekstradan. uberdeki sarıyerden havalimanına hem kendini zorla götürten ama bu kadar para mı olur lan diye şöförün kafasını ütüleyen ubere yapılmış kötüleme kumpanyası gibi biraz bence. ( uberde aracı çağırmadan önce ne kadar ödeyeceğinizi zaten görüyor ve ona göre onay veriyorsunuz )
    buna ek olarak sürücüye bu yönde yaklaşmaya çalışan bir kaç hanım kızımız da olmuş.
    onlar için fırsatlar diyarı tabii aç davayı bul parayı hesabı. tabii olan size oluyor bu arada sadece şirkete olan bir durum yok.

kısaca yorumlarım bu şekilde.
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    Artık Yok...
    öff 5 bin liramı olmuş.. 1 ayda motoru men etseler.. kesilen ceza puanı artı zaten bir yılda 100 ceza puanı kesilirse ehliyette gidiyor..

günde 10 kişi yakalansa 50 bin lira .. sen mahkemeye başvurucaksında ceza iptal edilicekde para geri yatıcakda.. bu scooty demek çok sağlam para kazanıyor..

ben kesinlikle karşı değilim ubere ona buna diğerlerine ama motorsikletle bence taşımacılık olmaz.. insan etinin kaporta olduğu bir vasıtada taşımacılık olmaz.. en minnacık kazada bile artçının orasının burasının kırılması yada kalıcı asfalt yanıkları izleri oluşması mümkün..

Motosikleti
    Yalnız ben scooty nin yolcu taşım değil paket veya yemek taşıma bölümü için konu açmıştım, biraz farklı yerlere geldi başlık

Motosikleti
    Artık Yok...
    yemekepetinin de vale hizmeti var nedir ne değildir tam bilmiyorum ama bence iyi kazandıklarını düşünüyorum.. işin içinde yemeksepeti gibi merkez bankası gibi para basan bir kuruluş varsa iyi para kazanıyorlardır..

Ne olursa olsun yanlış anlama ama ne scooty ne glovu ne vale hizmeti bunları o cbr250 ile yapamassın o işin motoru güzel bir scooterdır spacy ,activa ,pcx gibi bir şey.. ben cbr250 ile evlere paket servisi yapan birini daha görmedim.. manuelde genelde cbf150 görüyorum pakette.

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı Youjoee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar an itibariyle patronumla tartışıp işten çıkmış bulunmaktayım, scooty yada glovo yapmayı düşünüyorum, şuan için çok fazla paraya ihtiyacım yok o yüzden ufak getirisi olan bu işlerden biriyle çarkı çevirmek istiyorum bir müddet, tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi yada kötü yorumlarınız fikir önerilerinizi, tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim, konumum Bayrampaşa

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

Yokmu fikri olan
    Alıntı Youjoee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnız ben scooty nin yolcu taşım değil paket veya yemek taşıma bölümü için konu açmıştım, biraz farklı yerlere geldi başlık
    İlk mesajını okuyorum. Paket servisle ilgili birşey yazıyor mu mesajda? Ben mi yanlış okuyorum?
    Doğru yardımı isteyip derdini düzgün anlatırsan doğru cevaplar alırsın.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yemekepetinin de vale hizmeti var nedir ne değildir tam bilmiyorum ama bence iyi kazandıklarını düşünüyorum.. işin içinde yemeksepeti gibi merkez bankası gibi para basan bir kuruluş varsa iyi para kazanıyorlardır..

Ne olursa olsun yanlış anlama ama ne scooty ne glovu ne vale hizmeti bunları o cbr250 ile yapamassın o işin motoru güzel bir scooterdır spacy ,activa ,pcx gibi bir şey.. ben cbr250 ile evlere paket servisi yapan birini daha görmedim.. manuelde genelde cbf150 görüyorum pakette.
    paketcinin dostu Hero Pleasure dır , en az yakan , parçası ucuz ve sağlam ki Honda teknolojisi ile üretim yapıyorlar , pcx , nmax bunlarda güzel ama en ufak kazada adamı üzer , çamurluğu bile 1000-1500 lira !

Motosikleti

Gruptan arkadaşlarım mt25, rs200 gibi motorlarla yapıyor sadece arkana bi kompakt çanta veriyorlar, kaldı ki yemek dağıtımında scooty ister bisikletle ister arabayla istersen de motosikletinle yap diyor aracın tipi o kadar önemli bir unsur değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:40 ----------

Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk mesajını okuyorum. Paket servisle ilgili birşey yazıyor mu mesajda? Ben mi yanlış okuyorum?
    Doğru yardımı isteyip derdini düzgün anlatırsan doğru cevaplar alırsın.
    Zaten başka eklemediğim için bu mesajı yazdım, düzeltme anlamında, diğer sayfalarda da birkaç kez hatırlattım

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paketcinin dostu Hero Pleasure dır , en az yakan , parçası ucuz ve sağlam ki Honda teknolojisi ile üretim yapıyorlar , pcx , nmax bunlarda güzel ama en ufak kazada adamı üzer , çamurluğu bile 1000-1500 lira !
    Motorum ilanda, akla yatan bir scooterla takas etmeyi düşünüyorum ancak takas veya satana kadar elimdekiyle idare edeceğim

Motosikleti
    yamaha tracer 700 2016
    Ben 8 ay once scoty nin egitimine katilmistim scoty de bazi durumlarda parayla muhattap oluyon yani yaninda canli parayla gezmek zorunda kaliyorsun ayrica ne kadar paket tasiyosan o kadar para aliyosun.scoty nin cantasini almak zorundasin.

Glovo da da arkadas calisti onun anlattigina gore kendine bir saat araligi belirliyorsun o saatler arasinda online kaliyorsun paket tasisanda tasimasanda o saatler arasindaki parayi aliyorsun ekstra paket tasirsan biraz daha fazla aliyorsun.para ile muhattap olmuyorsun.

Bildiklerim bunlar..

Motosikleti
    Artık Yok...
    lamborghini ferrari ilede ticaret yapılır taşımada servisde yaparsın yük atarsın bağlarsın tepesine yükü arkasına falan taşırsın ama mantıklımı değil.. her işin bir aracı vasıtası var. ticari diye arabalarda bir sınıf var insanlar ticaret yapsın diye. arazi aracı sınıfı var insanlar dağa taşa çıksın diye..

Kısaca her şeyin vasıtası var motordada aynı.. ben şimdiye kadar eve yemek siparişi verdiğimde yada restaurant büyük frençayz mcdonalds ,burger king v.b gibi cbr600,r25,cbr250,srad,mt25,mt07 falan paket servisde kullandıklarını görmedim .. hepsinde o alanda meşhur popüler çok tutan o işin motoru neyse o var.. bizim burda paket servisde ağırlıklı activa s ,spacy alpha kullanıyor restaurantlar ,büfeler paket servisde.. arasırada tek tük cbf görüyorum..

Bir şeyi bir vasıta ile yapmak demek o vasıtanın o işe uygun vasıta olduğu anlamına gelmiyor.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    öff 5 bin liramı olmuş.. 1 ayda motoru men etseler.. kesilen ceza puanı artı zaten bir yılda 100 ceza puanı kesilirse ehliyette gidiyor..

günde 10 kişi yakalansa 50 bin lira .. sen mahkemeye başvurucaksında ceza iptal edilicekde para geri yatıcakda.. bu scooty demek çok sağlam para kazanıyor..

ben kesinlikle karşı değilim ubere ona buna diğerlerine ama motorsikletle bence taşımacılık olmaz.. insan etinin kaporta olduğu bir vasıtada taşımacılık olmaz.. en minnacık kazada bile artçının orasının burasının kırılması yada kalıcı asfalt yanıkları izleri oluşması mümkün..
    o ceza iptal olmuyor işte
    seni canlı canlı yakaladıkları için kesilen makbuza seve seve imza atıyorsun. atmazsan ayrı dert
    imzaladığın makbuzda itiraz edemiyorsun suçu kabul etmişsin sayılıyor çünkü
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Moto43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    şu aralar nasıl bu işler

Motosikleti
    Bajaj discover 125 st(satıldı) Honda CB125E
    Alıntı Moto43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu aralar nasıl bu işler
    glovoda işler biraz sarpa sarmaya başlıyor geçen hafta yeni bir banka kartına geçirdiler bizi verdikleri kart çalışmıyor teknik bir arızadan dolayı sorduğumda soruyo desteğe bizde bilmiyoruz düzeldiğinde sms atıcaz size diyorlar

Meraklı Genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Scooty için en ideal motor hangisidir sizce ?

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)