Gücü Oynanmış Test Motoru mu Denettiriyorlar?
-
Dün katıldığım yamaha mt tour etkinliği fotoğraflarına bakarken dikkatimi çeken önemli detay.Test aracının silindirinde bir zımbırtı var.Ama aynı motoru showroomda da çekmiştim.Karşılaştırdım.Showroomdakinde yok öyle bir parça.O parçanın ne olduğunu bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.Yoksa benim hüsnü-kuruntum mu?
Edit: Bu motoru test ettirmemişlerdi.Bunun mavisiydi test aracı ancak onun silindirine bakmadım açıkçası,evde görünceye kadarda dikkatimi çekmedi.
Test motoru bu
Shoowroomdaki de bu
Reklamlar
-
Silindir normal gozukuyor egzoz var ise ondan dolayi o yaylar
-
Egzos bağlantı yayına benziyor.
Ama orada neden bağlantı olsun ki
Ama test motorunun gücü ile oynama gibi bir durum olduğunu zannetmem
Buradaki gibi ;
https://youtu.be/GHZQrVskXlk
-
Full sistem egzoz vardır belki
-
Full aksesuarlı halidir o.
Manet ve ön cam da farklı zaten.
-
Limit koyacak olsalar onunla uğraşmazlar. Direkt ecu'dan kapatır geçerler diye düşünüyorum.
Arkadaşların dediği gibi egzost vardır. Belki.
-
Evet dediğiniz gibiymiş.Full sistem akrapoviç var.Onun zımbırtısıymış.Ayak üstü adamların günahını aldık.Neyse sayenizde kafada soru işareti kalmadı arkadaşlar
-
Keoma adlı üyeden alıntı
https://i.hizliresim.com/0ROWlZ.jpg
Evet dediğiniz gibiymiş.Full sistem akrapoviç var.Onun zımbırtısıymış.Ayak üstü adamların günahını aldık.Neyse sayenizde kafada soru işareti kalmadı arkadaşlar
Aynen, egzoz boğaz yayı mı nedir tam adını bilemiyorum. Güçle oynanmış mı kısmına bakarsak arttırılmış olması ihtimali (egzoz modifiye) olsa da güçten düşürme ihtimali olacağını sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
sey_47 adlı üyeden alıntı
Limit koyacak olsalar onunla uğraşmazlar. Direkt ecu'dan kapatır geçerler diye düşünüyorum.
Arkadaşların dediği gibi egzost vardır. Belki.
ECU' dan limitlemiyorlar, doğrudan gaz kelebeğinin altına parmak ucu kadar bir limitör ekliyorlar. Siz kolu çevirseniz de gaz kelebeği limitlenenden fazla açılamadığı için fazla gaza yüklenemiyor. Bu donanımı genellikle (bazı) sürücü kursları kullanır.
-
test makinelerini neden kısıtlasınlar, adam test edicek bakıcak gitmiyor motor, alır mı sizce?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
test makinelerini neden kısıtlasınlar, adam test edicek bakıcak gitmiyor motor, alır mı sizce?
Gücü arttırılmış mı diye sormuştum ben,kısıtlama neden olsunki :D
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Gücü arttırılmış mı diye sormuştum ben,kısıtlama neden olsunki :D
gücü oynanmış yazmışsınız bende azaltılmış şeklinde yorumladım, genellikle bu şekilde bi kanı var.
-
egzozu yerinde tutmak için kullanılan aparatlar onlar,normalde egzozun muffler kısmında oluyor ancak bunda direk bloğa bağlamışlar herhalde ayrıca 1000cc motora egzoz+hava filtresi+map düzenlemesiyle 10-20 beygir falan kazandırıyolar,sadece egzozla 125 cc motor sesden başka ne kazanabilir ki.performansında hissedilir bir değişiklik olmaz bence.
-
güçten niye düşürsün ki zaten test eden adam bu motor bana yetmez diyip almaktan vazgeçebilir öyle bir durumda sonuçta güçlü motor istiyor çoğu kişi
-
Güçten niye düşürsün ki yazan arkadaşlar nasıl okuyorsunuz merak ediyorum :D
Arttırılmış anlamında söylemiş adam bana bunu kullandırdılar bana güçlü güzel gelmişti bende gidip aldım acaba oynayıp gücünü mü arttırmışlar bende aldım acaba benim aldığım güçsüz mü olacak anlamında sormuş :D
-
Huseyin9595 adlı üyeden alıntı
Güçten niye düşürsün ki yazan arkadaşlar nasıl okuyorsunuz merak ediyorum :D
Arttırılmış anlamında söylemiş adam bana bunu kullandırdılar bana güçlü güzel gelmişti bende gidip aldım acaba oynayıp gücünü mü arttırmışlar bende aldım acaba benim aldığım güçsüz mü olacak anlamında sormuş :D
Tespitin kralı yemin ederim.
Ya ağzın bal yesin.Varya tam olarak açıklama bu.Noktası virgülüne kadar anlatmak istediğim tam olarak buydu.😂
Bu kadar güzel anladığın için teşekkürler 🙏
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Tespitin kralı yemin ederim.
Ya ağzın bal yesin.Varya tam olarak açıklama bu.Noktası virgülüne kadar anlatmak istediğim tam olarak buydu.
Bu kadar güzel anladığın için teşekkürler
Aahahahah rica ederim bende sinirlendim ya :D
-
Sanıyorum bu basit bir satış hilesi :D böylece test eden adam hem sesini hem performansını beğenecek ve motoru almaya karar verecek :D
-
-
akrapovic egzoz olması da aynı şey değil mi?
test motorunda ne egzozu?
test ederken güzel ses , sonra alacaksın motoru fıtı fıtı. e neden test ettik o zaman ?
-
Valla full sistem akro varsa performans ile oynanmış demektir.
Bir de performans egzozsa stock motordan farkı olacak mutlaka
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)