Scorpion EXO-Combat Moduler Kask
Reklamlar
-
Hekese merhaba ben Baran Çiçek bu forumdaki ilk konum öncelikle kendimden bahsedeyim 20 yaşında genç bir kardeşinizim ve burda sizler gibi tecrübeli abilerimden ablalarımdan kardeşlerimden bilgiler almak için üye oldum şimdi müsadenizle soruma geçeyim ben Küba Süperliğt 200 motor almayı düşünüyorum ve bunada kask olarak Scorpion EXO-Combat Moduler Kask ı almayı planlıyorum fakat ne kadar araştırdıysamda hiç detaylı bilgi bulamadım acaba aranızda bu kaskı kullanmış yada deneme şansı olmuş olan kask hakkında bilgisi olan birileri varsa beni aydınlatabilirse sevinirim kaskın özellikleri aşşağıda videoda anlatıldığı gibi malzeme kalitesi sizce nasıl? özellikleri iyimi? yedek parçasını bulabilirmiyim? ve scorpion iyi bir markamıdır? yardımcı olursanız sevinirim hepinize selamlar...
Video : https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=_qgU8UNpyfI
(Ek bilgi: Uzun yol veya aşırı hız yapmayacağım genellikle kısa mesafe şürüşleri olacak yazları antalyada kullanıcam kışlarıda istanbulda kullanıcam)
Reklamlar
-
-
yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım kullanan yada kask hakkında bilgi sahibi olan birisi çıkar bende ona göre tercihimi yapma şansı bulurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler