Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

500R,NİNJA 400,Ninja650

REKLAM ALANI

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı oialdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oysaki müthişte bir motosiklet. 48 beygir az yakan çok giden. İşletmesi ucuz ve dayanıklı. İnsan neden bu motoru almaz. Anlamıyorum. Türkiye' de ara sınıfı öldürdü MT07. İnsalar en minimum paraya en fazla gidişi almak için hep ona yöneldi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------

Çok iyi giden çok az yakan müthiş bir makineye sahipsin. Neden yürüre yatırım yapmıyorsun. Fren merkezi, çelik fren hortumu, yeni bir arka amortisör setup' ı, ön amortisörün için nix 22 ler gibi. Bir takımda lastik takıp alayını öttürürsün virajlarda, pistte.
    Üstad seneye düğün düşünüyorum. Motosiklet hayatım da tahminen seneye bitecek. Bitmeden bi racing serüveni yapıp kapatmak istiyorum açıkçası motosiklet hayatını :( Hani Racing e binmedik olmasın. Yoksa gitmesi ile kalkması ile bir sorunum yok fazlasıyla yetiyor açıkçası MT
    oialdemir bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı chaqalqarlos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad seneye düğün düşünüyorum. Motosiklet hayatım da tahminen seneye bitecek. Bitmeden bi racing serüveni yapıp kapatmak istiyorum açıkçası motosiklet hayatını :( Hani Racing e binmedik olmasın. Yoksa gitmesi ile kalkması ile bir sorunum yok fazlasıyla yetiyor açıkçası MT
    Motor düğün sebebi ile satılıyorsa ( maddi destek amaçlı ) anlarım. Ama sırf aile ve eşinizden bir baskı ile satılıyorsa bir daha düşün derim. Ben evliyim. Ve aynı dönemde evlenen birlikte sürdüğümüz adamlar. Şuan biz niye bıraktık tribine girdiler. Yani zaten yapmayı sevdiğin bir şeyi biriyle ortak bir hayata başlıyorsun diye bırakma. Çünkü olmadığın biri gibi görünmek bir süre sonra hoşuna gitmiyor. Dost tavsiyesi
    chaqalqarlos bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Motor düğün sebebi ile satılıyorsa ( maddi destek amaçlı ) anlarım. Ama sırf aile ve eşinizden bir baskı ile satılıyorsa bir daha düşün derim. Ben evliyim. Ve aynı dönemde evlenen birlikte sürdüğümüz adamlar. Şuan biz niye bıraktık tribine girdiler. Yani zaten yapmayı sevdiğin bir şeyi biriyle ortak bir hayata başlıyorsun diye bırakma. Çünkü olmadığın biri gibi görünmek bir süre sonra hoşuna gitmiyor. Dost tavsiyesi
    yok hocam düğün masrafı yada biraz daha kıçı toplarsak ev için. Çok şükür hatun benden daha hevesli hatta sanki çocuğumuzdan ayrılacağız gibi şuan ki halimiz :(

Motosikleti
    XMAX 250
    yok hocam düğün masrafı yada biraz daha kıçı toplarsak ev için. Çok şükür hatun benden daha hevesli hatta sanki çocuğumuzdan ayrılacağız gibi şuan ki halimiz :(
    Hayırlısı olsun umarım her istediğinize sahip olursunuz.

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Hayırlısı olsun umarım her istediğinize sahip olursunuz.
    Cümlemizin inşallah teşekkür ederim yine de değiştiremezsek dediğiniz modifiyelerin notunu yazdım nolur nolmaz diye.
    oialdemir bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Bir 750-800€'ya komple amortisör set alırsınız (önler progressive ve ağırlığınıza uygun yay + yağ, arka komple yeni amortisör ünitesi kombine rebound + dampening ayarlı...)
    oialdemir ve chaqalqarlos bunu beğendiler.

Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir 750-800€'ya komple amortisör set alırsınız (önler progressive ve ağırlığınıza uygun yay + yağ, arka komple yeni amortisör ünitesi kombine rebound + dampening ayarlı...)
    Sevgili Barkın Bayoğlu' nun dediği gibi '' amortisörlerimiz ayaaarlı ''

Huzur içinde uyu Reis

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Maalesef mekaniğinden pek anlamıyorum. Eğer bu işe girecek olursam buradan destek ile girerim yoksa o 750 Eurolar bana 1500 2000 eurolara kadar çıkar.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Sevgili Barkın Bayoğlu' nun dediği gibi '' amortisörlerimiz ayaaarlı ''

Huzur içinde uyu Reis
    Sürüş dinamikleriniz ve ağırlığınıza uygun ayar yapabilmek motosikleti resmen 2 gömlek üstünleştiriyor. NC'ye yapmıştım ön arka güncelleme, beygir gücü hariç kendisinden 10.000TL pahalı motosikletlerin stabilite ve sürüş keyfine erişmiştim zamanında, resmen bu aynı motosiklet mi yahu!? olmuştum...
    oialdemir bunu beğendi.

Motosikleti
    XMAX 250
    Sürüş dinamikleriniz ve ağırlığınıza uygun ayar yapabilmek motosikleti resmen 2 gömlek üstünleştiriyor. NC'ye yapmıştım ön arka güncelleme, beygir gücü hariç kendisinden 10.000TL pahalı motosikletlerin stabilite ve sürüş keyfine erişmiştim zamanında, resmen bu aynı motosiklet mi yahu!? olmuştum...
    Leoncino ya bir ayar çektirmem lazım. Biraz daha sert olması için. Yaptırıcam vakit bulup gidemiyorum. Şuan biraz yumuşak kaçıyor bence. Şöyle ön arka biraz sert tarafa çeksek daha iyi tepkiler alacağım virajda. Gerçi Pirelli Angel ST yi yedik gibi o da ayrı konu. İyi ayarlanmış süspansiyon önemli olmasaydı Motogp' de garajlarda sırf bunun için bir mühendis tutmazlar diye düşünüyorum. Kendi ağarlığına ve sürüş tarzına göre ayarlamak çok önemli.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Çok haklısın, bu konuda iyi bir usta var galiba; Motoron'dan Alişan Fidan bir videosunda bahsetmişti, götürmüş motoru birkaç seans tuning yapıp acayip bir fark elde ettiğini söylüyordu. Bize bir yerel Dave Moss lazım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------

CB500F'in amortisörleri iyi, motora çok uygun amortisörler takmışlar, ön arka preload'ı düzelttim kendime göre, başka bir ayar istemedi, rebound falan ayarında benim için.
    oialdemir bunu beğendi.

elessartt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende MT07'yi satıp yada takas yapıp bir CBR600 yada CBR650 almayı düşünüyorum. Var mı fikir verebilecek ? Yanlış mı düşünüyorum acaba tarz değişikliği ile ilgili.
    Elinizin altındaki motordan sonra söylediğiniz motosiklete geçmek çok farklı tecrübe sağlamayacaktır.(4 silindir sesi hariç) Bütçeniz ne kadarına el veriyor bilemiyorum fakat MT-07 'den sonra alabileceğiniz motor olarak aklımda naked düşünüyorsanız; MT-09 SP yada Z900, SS olarakta GSX-R 750-ZX636 düşünebilirsiniz.

İyi forumlar.

Motosikleti
    Forza250
    2. motosiklet öldürür beni fazla gelir o yüzden ninja650 200ü geçemiyor ve fren olarak çift disk

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

Hiç acımam bende Daytona alırım. Ducati 848 den sonra ki en iyi SS.
    Ancak 2. motosiklet olarak görmüyorum onları.

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı elessartt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinizin altındaki motordan sonra söylediğiniz motosiklete geçmek çok farklı tecrübe sağlamayacaktır.(4 silindir sesi hariç) Bütçeniz ne kadarına el veriyor bilemiyorum fakat MT-07 'den sonra alabileceğiniz motor olarak aklımda naked düşünüyorsanız; MT-09 SP yada Z900, SS olarakta GSX-R 750-ZX636 düşünebilirsiniz.

İyi forumlar.
    teşekkür ederim yardımlarınız için. Naked tarzından çıkıp SS ile evlenmeden bir tadını çıkarayım diye istiyorum. Yoksa MT07 dediğim gibi fazlasıyla yetiyor aslında

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)