İzmir Manisa arasında bu bariyerlerden yapıyorlar şu an
İzmir Manisa arasında bu bariyerlerden yapıyorlar şu an
Bu ülkede yapılmak İstenen şey,1 günde yapılır
Demek ki şu söz, boşuna söylenmemiş; Türk gibi başla, Alman gibi devam et,İngiliz sabrıyla tamamla.
Sanki bir hareket var gibi.. İstanbul kartal da başlatıldı devamında biraz hareketlendi...
Kimin yaptığının hiç önemi yok...yeterli yapılsın
Geçtiğimiz aylarda da konuşulmuştu bu sitede , bende yazın bazı yerlerde gördüğümü yazmıştım , ilgili bakan geçtiğimiz hafta yanlış hatırlamıyorsam 1400 km lik bariyeri dönüştürdüklerini , son yaşanan kazalardan sonra 4000 km lik bariyerin dönüşümünüde hızlıca tamamlayacaklarını açıkladı , Belediyeler de kendi sorumluluk alanlarında bu dönüşüme hız verdiklerini açıklamışlardı , özellikle İBB nin bu konuda ciddi girişimi var diye biliyorum , keşke yüzlerce 2 teker dostumuz vefat etmeden konu ciddiye alınsaydı , 2000 li yılların sonundan beri bu konuda yazılıp çiziliyor daha yeni yeni akılları bastı..
14000 METRE
40000 metre daha yapacakmış paşamlar...
https://youtu.be/RpnbvcQ54jI?t=97
Hemen şimdi "ya hiç olmasaydı"cı şükrediciler damlar...
Eğer zamanında verilen sözler için dedikleri tarihte bu işlere başlasalardı cok daha farklı olurdu.
ben hala göstermelik oldugunu düşünüyorum, umarım yanılırım.
Seçim geldi yine 3-5 km döşer oy toplarlar. Klâsik hiç şaşmaz.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Konunun devamlı gündem de olması lazım.
Birde işin teknik boyutu var. Onu da irdelemek lazım. Mesela kar yağışı olan bölgelerde eğer bariyerin altını kapatırlar ise kar küreme işine engel olur ya da daha zayıf malzeme olduğu için kırılma durumu var. Çok sağlam malzeme olsa bu seferde darbe emici özelliği gidip duvar haline dönüşür
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
Link den riskli gördüğünüz güzergahları işaretleyerek bariyer için öneride bulunulması isteniyor...
http://www.tmp.gen.tr/bariyer/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)