Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha My Ride kullanan var mı?

REKLAM ALANI
    oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    uygulama güzelde benim telefon dandik (S. note 5) :D 125 cc motor 200 km/h yapmış yokuş yukarı giderken :D onu gördükten sonra sildim uygulamayı :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen hata veriyor. Ben çareyi google sekmesinden kayıt etmekte buldum. O zaman kaydetti. Bugünde piştim servisin içinde. Yarın çıkarırım kara küheylanı. Bu böyle olmuyor...
    Tamamdır teşekkürler Ben de öyle yapayım.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı oldcockroach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uygulama güzelde benim telefon dandik (S. note 5) :D 125 cc motor 200 km/h yapmış yokuş yukarı giderken :D onu gördükten sonra sildim uygulamayı :D
    Rekor die screen shot alıp poster yapsaydın

Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    Ben bunu buldum bugün. Uygulamanın adı ”RidingAngle”. İndirdirdikten sonra tekrar alamadım, belki sizde çıkar. Herneyse, program sorunsuz çalışıyor. Kayıda başlayıinca kamera görüntüsü yok, fakat sonradan kayıtlatra bakıjnca kamera kaydının üzerinde ekranda görünüyor. Resimdeki gibi. Uygulama harici sade video var vrerisiz. Bende uygulama kayıdından izlerken ikinci bir ekran kayıt programiyla mp4 olarak kaydettim. Sonrada, normal video gibi video editörde kırptım, doğradım, merc edip gifle pip'leyip müziğimide ekleyoip yioutubeye yükledim. Maalesef tekelion tutucu çok sallanmış. Yarım oluda sağlama aldımmı, asusumla balık gözlü goprolara taş çıkarırım, haa.
    Buda videom. Sarsıntı için kusuraa bakmayın, Çözüm yolda. Bazen her şeyi bir günde halolmuyor.

VENE VİNİ VİCİ
    Angrypower bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı Volkan76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bunu buldum bugün. Uygulamanın adı ”RidingAngle”. İndirdirdikten sonra tekrar alamadım, belki sizde çıkar. Herneyse, program sorunsuz çalışıyor. Kayıda başlayıinca kamera görüntüsü yok, fakat sonradan kayıtlatra bakıjnca kamera kaydının üzerinde ekranda görünüyor. Resimdeki gibi. Uygulama harici sade video var vrerisiz. Bende uygulama kayıdından izlerken ikinci bir ekran kayıt programiyla mp4 olarak kaydettim. Sonrada, normal video gibi video editörde kırptım, doğradım, merc edip gifle pip'leyip müziğimide ekleyoip yioutubeye yükledim. Maalesef tekelion tutucu çok sallanmış. Yarım oluda sağlama aldımmı, asusumla balık gözlü goprolara taş çıkarırım, haa. https://i.hizliresim.com/P1LOy6.png
    Buda videom. Sarsıntı için kusuraa bakmayın, Çözüm yolda. Bazen her şeyi bir günde halolmuyor.
    https://youtu.be/TV1B2lL1UBc
    VENE VİNİ VİCİ
    Bakıyorum şimdi :D bakalım bu programda da 125 cc motor ile 650 700 cc lik motorları gömebilecekmiyim :D
    Volkan76 bunu beğendi.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    125cc, 28.000 d/dk, İki zamanlı, Turbo beslemeli, NOS aktif...
    oldcockroach bunu beğendi.
    ...

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Bugün kullandım uygulamayı sabah sabah. Max hız 135, ortalama 60km/sa, sola 19 sağa 22 derece yatırmışım max olarak. Dolayısıyla max yatış açısı 22 derece gösterdi. Gittiğiniz rotayı Googlemaps üstünden gösteriyor. Lakin dosyayı kayıt etmeniz gerekiyormuş. Ben otomatik kayıt etmiştir die, direk kapadım uygulamayı. Bu yüzden gitti tüm sürüş grafiği

Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    motor servisten gelsin bir sakar rampası iniş çıkış yaparım artık :D

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Uçmakdereye gidecektim bende ama yarın çalışıyorum Şimdi dönerkende yolda bakarım. Hoşuma gitti uygulama

Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    Bakıyorum şimdi :D bakalım bu programda da 125 cc motor ile 650 700 cc lik motorları gömebilecekmiyim :D
    Açı olayı telefonu tutucuya takmadan sağ sol yatırdımmı gayet doğru ve zamanında gösteriyor.
    Gps hız göstergesiyle gömersin. GPS km/h uçuyo uçuyo. :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Jikleyi açınca motor anında boğuluyor. Hava filitresini açıp baktım.Bir karış ve 3 parmak genişliğinde bir kutu içinde 2 parmak kalınlığında bir filitre, iki hava girişli. Ama hava filitresinden sonra karbiratöre giden boru, bir bükülüyor, ceviz kadar boru, sade badem çekirdeği kadar daralıyor. Performans açık hava filitresi aldım. Biraz daha temiz hava çekmesi için geliştirdim. Bugün yarın değiştiririm. Orjinal eksoz zaten maşallah, yeterince geniş.
    5-6 mayıs istanbul parkda, Underbone superde olsa yarış seanslarına katılamasakda, en azından izlemeye yetişiriz. Havamız olur.

E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    motor servisten gelsin bir sakar rampası iniş çıkış yaparım artık :D
    Hocam Muğla merkezdeki honda hangi yağı kullanıyor?

Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı E.Yzr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Muğla merkezdeki honda hangi yağı kullanıyor?
    Ben marmaris kıvrağa gidiyorum merkezdekine hiç gitmedim ama marmaristeki 10w40 istediğin yağı koyuyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

Ya castrol yada motul var onlarda benim gördüğüm

E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Ben marmaris kıvrağa gidiyorum merkezdekine hiç gitmedim ama marmaristeki 10w40 istediğin yağı koyuyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

Ya castrol yada motul var onlarda benim gördüğüm
    Bodrumdaki gibi.Zaten ikisi de kıvrak. Ben ipone yağ kullanıyorum da,anlaşılan yine kendim alıp gidicem

Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı E.Yzr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bodrumdaki gibi.Zaten ikisi de kıvrak. Ben ipone yağ kullanıyorum da,anlaşılan yine kendim alıp gidicem
    Ben zaten bakımlarını kendim yapıyorum sadece servise alet edevat gerektiren işler için gidiyorum.Ben motul 7100 kullanıyorum 10W30 kullanım kılavuzunda yazan.Şimdi motoru yeni toplamışlardı yağ yaktığına iyice kanaat getirdik serviste garantiden şimdi yine indirdiler motoru toplanmasını bekliyorum.

mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    19 derece yatmışım.
    iyi bir derecemi oluyor bu

Motosikleti
    Yoqhtır...
    uhh. 160 görüyor mu o davar alet? Walla ben yatıramadan önümde trafik vardı. Yalan oldu. Bugün otobanda güzel kaza olmuştu. Tın tın döndüm eve. Yarın işe giderken de E5'ten dümdüz gideceğim. Akşam avcılar gişe çıkışı gene denerim. Bende önümdeki araçlar yüzünden sadece 21 derece yatmışım.

Motosikleti
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uhh. 160 görüyor mu o davar alet? Walla ben yatıramadan önümde trafik vardı. Yalan oldu. Bugün otobanda güzel kaza olmuştu. Tın tın döndüm eve. Yarın işe giderken de E5'ten dümdüz gideceğim. Akşam avcılar gişe çıkışı gene denerim. Bende önümdeki araçlar yüzünden sadece 21 derece yatmışım.
    göstergede 170 yazıyordu demekki gps gerçek hızı 160. ama %2 yada %3 yukarı eğim vardı. düzde demekki gps hızında 165 ya da 170 yapar heralde.
    ama ne yalan söyliyim önümde tur camı olduğundan çok rahattı. 5-6 km yol boyunca o hızı korudum :D

ducatide anlık 200 yapıyordum ama rüzgardan dolayı sabit 140 da gidebiliyordum. rüzgardan çok rahatsız olunca 120 100 lere kadar düşüyordum.

vulcan ile uzun yolculukta güzel olur :D
    cuma akşamdan çıkıyorum yola.
    istanbul > sakarya
    since 1987

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Bende benim motorda titreye titreye gidiyorum. Bakalım sonumuz olacak

Motosikleti
    bide 19 derece yattığım yer: mall of istanbul dan basın express yolu üzeirnden 3. köprüye giderken ki yolda başakşehir - atatürk olimpiyat stadı çıkışında yaptım.

95 km ile dönerken.
    aynı yolu ducati varken 130 la dönüyordum.
    aslında bunda da hala yatma payı vardı ama güvenemedim.
    since 1987

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Dikkat et kaçırma altından. Kanımca pahalıya patlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)