Uygulamada naptıysam giriş yapamadım. Var mıdır bir çaresi?
Uygulamada naptıysam giriş yapamadım. Var mıdır bir çaresi?
Google hesabın ile giriş yap. Ben öyle yapıyorum.
konuyu açmışken hatırlatiyim giriş yapamayan arkadaşlar aplikasyona 1 yıldız versinler giriş yapamıyorum diye belirtsinler.geri dönüş oluyor ve hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz.bir sıkıntıları var anladığım kadarıyla giriş yapamayanların aklında bulunsun
Ben bayadır kullanmıyorum programı. Rotalar hep aynı die. Yarın motorun bakımından sonra bir zorlarım aleti. O zaman açarım herhalde. Birde eskisi gibi virajlara gidemiyoruz. Malum havalar bir yandan covid-19 bir yandan...
Bu uygulamanın yatış açısı bana pek doğrucu gelmiyor malesef
Bu açı paylaşan arkadaşlar telefon tutucu ile mi yoksa telefon ceplerindeyken mi olan ölçüleri paylaşıyor? Yani telefon cepte iken Program açıyı doğru ölçüyor mu bunu merak ediyorum.
Kanımca doğru ölçüyor. Çünkü telefon kendi açısını 0 derece olarak kabul edip yatış açısı belirliyor. Öyle çok yatış açısı alma işin neredeyse imkansız. Birde diyelimki bir kez 36 dereceye kadar indin, onu gösteriyor sadece. Yani en çok ne yaparsan, onu gösteriyor. Bir istatistik vermiyor harita üzerinde. Harita var ama keşke her yerde veya kavşaklarda gösterse idi tek tek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)