Yeni motosikletim GSX-R 600 2007
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motor sanat eseri gibi duruyor. Kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.
-
Güzel Motosiklet,güle güle kullanın ...
-
hayırlı olsun,takip ettiğim bir motorsiklet bazen dominardan bunamı geçsem diye düşünüyorum ama hem hiç racing kullanmamış olmam hemde yüksek km ye bütçemin yeticek olması frenliyor beni
-
motosikletiniz çok guzel gorunuyo,gule gule kullanın.
Acaba yeni kasaları nasıl diye bakayım dedim Suzuki'nin sayfasından, adamlar 2018 ve 2019 da supersport makine getirmemişler galiba.
çok ilginç
not:sahibinden gordum.Siteye koymamışlar nedense
-
-
Maşallahı var, kazasız belasız binin inşallah.
-
teşekkür ederim hocam. elbette ekipman en önemlisi asla ekipmansız motosiklet kullanmadım söylediğiniz gibi kalitesini yükseltmek benim için iyi olur.
Herkesin yorumları için çok teşekkür ederim
-
-
-
Hocam hayırlı olsun 750liligini kullanmıştım gsxr' larin verdiği hissiyat çok farklı oluyor
-
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
Sıfır gibi duruyor hocam, kazasız belasız kullanın
-
Ruhsatlı tabanca, Maşallah Allah kaza bela vermesin. 250liği sadece benzinlikte ararsın haricinde aklına bile gelmez 😀
-
ne ses vardır şimdi onda^^
-
hayırlı olsun
haziran 15-16 istanbul parkta pist günleri var
ben r25 ile 2 seans aldım 1 seans 20 dk 100 TL
yıllardır piste girmek istiyordum o büyük gün geldi 😁
sana da tavsiye ederim fiyat yurtdışına göre çok pahalı ama ulaşılabilir bir fiyat
ekipmanlarının tam olması gerek
link burada isteyen bakabilir
https://www.dmyayincilik.com/urun/tek-seans-pist-girisi
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
[/COLOR]
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Ruhsatlı tabanca, Maşallah Allah kaza bela vermesin. 250liği sadece benzinlikte ararsın haricinde aklına bile gelmez ��
evet haklısın
ufak bi kilometre hesabı yapmaya çalıştım yanlış değilse 50 kuruş civarı çıktı.
cbr da 35 kuruşları göröyüdum zorladığım için e okadarda fark olsun hakkıdır o performansa aradaki yakıt farkı bence hiç bişey
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
yıllardır piste girmek istiyordum o büyük gün geldi
sana da tavsiye ederim fiyat yurtdışına göre çok pahalı ama ulaşılabilir bir fiyat
önerin için çok teşekkür ederim ancak piste çıkmadan önce eğitim almalıyım mutlaka diye düşünüyorum önce bir eğitim alayım ondan sonra piste elbette çıkarım fiyatı çok olur ama olsun daha çok keyif alıcağım kesin olur
-
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
yıllardır piste girmek istiyordum o büyük gün geldi
Bu olay 500Rı satmadan önce olsaydı keşke. Tulum vs zorunlu muymuş peki?
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Bu olay 500Rı satmadan önce olsaydı keşke. Tulum vs zorunlu muymuş peki?
parçalı tulum kabul ediyorlar
+dainese spidi alpinestars tcx tarzi ayak bilekliğinden kaval kemiğine kadar uzanan deri bot
+deri pantolon (slider olması şart mı bilmiyorum/ama ben alacağım ucuz 2.el düşürebilirsem yoksa kiralamaya calisicam oradan)
pantolon üstü dizlik kabul etmiyorlar
+deri mont ve tekstil mont
+deri eldiven bileklik korumalı
deri eldiven de deri mont ile bileklik arasında boşluk olmayacak diyor benim revit krater wsp eldivenleri gösterdim sorun yok dediler
ve tabiki fullface kask
sonra motorun hazırlığı eksikleri varsa giderilmesi
fren hidrolikleri yağ su lastikler vs vs
zaten linkte şartlar belirtmiş durumda
benim tek eksiğim pantolon sahibinden kovalıyorum bu aralar 2 ay var hem motoru hemde kendimi hazirlamaya basladim
pist 5 km civarı birşey 1 tur 3 dk sürse 6 tur yapariz 20 dkda hadi 1 tur daha hizli gidersek 7 tur yaparız falan
zaten 7 turda haşatım çıkar 😁
motorun ve kendimin sınırlarını aptal trafiklerde ayna gibi parlayan asfaltlarda denemeyi bırakmıştım 2 yıldır trackday videolari izliyip iç geçiyorum şimdi o büyük gün geldi
ilk defa gireceğim bakalım nasil olacak
şayet büyük cc makinam olacak ve 1 2 yıldır sürmüş olsam bu fırsatı asla kacirmazdim
r25 ile de yaklaşık 1.5 senedir beraberiz bakalim o ve ben neler yapıp motorun sınırları görme şansını elde etmeyi planlıyorum
bariyer yok korku yok trafik yok başkasıyla yarismadan özgürce kendimle yarışma vakti geldi 😁
edittt şartlar şurda
Kapalı kask zorunludur. Hasarlı kasklar kabul edilmez. (Çene açılır, yarım kask kullanmak yasaktır.)
- Çizme (kava kemiği koruması olan) giymek zorunludur. (yarım veya bağcıklı bot, motosiklet ayakkabısı kullanmak yasaktır.)
- Bilek kısmını kapatan, sert korumalı deri eldiven kullanmak zorunludur. (parmaksız, korumasız, bilek ve ceket arasında boşluk bırakacak boyda eldiven kullanmak yasaktır)
- Pist için doğru olan, güvenlik sebebiyle, deri tulum kullanmaktır. Ancak 2 parça belden birbirine uzun fermuarla bağlanabilen tekstil veya deri; korumalı ceket (omuz, dirsek,sırt koruması olan) ve korumalı motosiklet pantolonu (diz ve kalca koruması olan) kabul edilecektir. Kevlar kot veya kargo motosiklet pantolonları kabul edilmeyecektir.
-
Hayırlı olsun ateş ediyor çiuv çiuv maşallah kazasız belasız sürüşler
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler