Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

R25 egzoz tavsiyesi.

REKLAM ALANI
    Byvukuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar yeni kasa mat siyah r25 aldım aslında egzoz olarak karbon akrep düşünüyordum ancak headers la berabar 7.000 lira civarlarına geliyor bence bu fiyatlar çok gereksiz. Önerebileceğiniz 2000 civarları belki biraz daha üstü olabilir egzoz tavsiyenizi alabilirmiyim. Temiz 2. el de olabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Avcrom egzoza bak derim

Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Bence o para cebinde kalsın dostum yapmamanı tavsiye ederim, insanları rahatsız ediyoruz. Biliyorum çok zevkli bişey ama şuan yapabileceğim en etik yorum bu

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Ceza yemek istemiyorsan slip on birşeyler bak. full sistem egzozlar polisleri direk çekiyor. 1000 lira cezayi yapıştırıp motoruda çektiklerinde öylece kalakalirsin

sharkspeedr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bulabilirsen temiz 2.el akrapovic slip on al
    yoksa 0 alabilirsin n11 de kuponla falan indirimli düşürebilirsen
    sesi çok güzel tam tadında uzun yoldada rahatsız etmiyor
    boğazdan olunca 5 dk tahammül edilmiyor

https://www.akrapovic.com/en/moto/pr...97&yearId=5033
    en aşağıdan dinleyebilirsin

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fabrika çıkışı egzoz

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Egzoz takmayın be kardeşler çok gürültü yapıyor, ben 150-200km rüzgar sesine bile katlanamıyorum sizde nasıl bir kafa var uzun yolda o egzoz sesini çekiyorsunuz

reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AT1000Dct+Xmax250
    r25 alınca yanında hediye olarak tiger vermiyolarmı ya

Motosikleti
    R25
    O kadar para ver r25 e birde egzoz al, ah ah insan bir mt 07 alır. 4 silindir olmadıkça egzoz işi bana boş geliyor abi, saçma sapan ses benim için. Yok yok 600 lük şart 🤗

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba , anlıyorum kullanıcı adının hakkını vermek istiyorsun ama yapma bence . 3 yada 4 silindir harici egzoz patırtı sadece .

YZFR25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 200 Abs
    Ben akrapovic slip on taktım. Polislerle başım derde girmesin, insanlar rahatsız olmasın, ses bir miktar tok çıksın istiyorsan tavsiye ederim. Orijinal egzoza göre ses baya toklaştı.

Byvukuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili arkadaşlar ilk önce sizden her kullanıcının farklı olabileceğini anlamanızı,kavramanızı rica ediyorum. Hak vermiyorum değil haklısınız gelende bu tarz motorlara egzos takan tipler kafa s. ütüleyen tipler oluyor ancaaak benim niyetım kafa ütülemek değil trafikte fark edilmek. Tecrubelerim sayesinde egzozun istanbul trafiğinde %40 %50 gibi ciddi bir oranla daha fazla görülüyor duyuluyor ve tehlikeli olabilecek pozisyonlardan uzak kalmış oluyorsunuz. 90km hızla giderken 3. vitesde bağırtarak gitmek var 6. vitesde pata pata gitmek var bana sorarsanız tamamen kullanıcı seçeneğidir motoru bağırtmak. Yorumlarınız tercihleriniz için hepinize teşekkür ederim. Memur konusunda haklısınız yaklaşık 10 senedir egzozlu motor kullanıyorum daha 1 kere egzozdan dolayı ceza yemedim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)