Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910

Africa Twin le rekor kırmak üzereyim!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 da kesiciye giriyormu ki Africa 1000-1100 düz otomatik hepsini kullandım son viteste kesiciye girdiğini hatırlamıyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Olm Hırbo senin 3,2 lik rekoru yakında kıracam
    daha önce 100 km boyunca sabredip 6. vites 60-70 le gidip 3,6 lt yaktırmıştım GS e hemde yolcumda vardı , geçen ay çıktığım üç haftalık turda biraz sakin sürünce 2500 km de ortalamam 4,7 lt oldu , Eylül'ün ilk haftası bir aylık tura uzun süre sonra yalnız çıkıyorum yan çantalarda yok sadece depo üstü ve arka çanta , çadır , 1 sandalye , 1 ufak katlanır masa vs ıvır zıvır kamp malzemesi , Cunda'dan geçerken arıyacam seni kendi gözlerinle gör bakalım 500 km boyunca senin gibi 70-80 le gidebilecekmiyim tek sorun bu :D az yakmanında zararı var olm cepte kalan benzin parasını kar sayıp karaciğeri daha çok yoruyoruz :(
    ben hiç denemedim ama onu da kesiciye sokan hayvan arkadaşlarımız mevcut abi ben bazen yokluyorum 230 görmüyor diyo
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazen bu arkadaşın videoları karşıma çıkıyor afrika da yakıt şikayet edilecek seviyede değil ben 30000km dir kullanıyorum kamp malzemeleri +3 lü çanta seti 110 km/h ile 4.2 yakıyor geçen sakarya dan ardağan sınır kapısına gittim sakarya bolu amasya tokat sivas erzincan erzurum ardahan 1370 km 2600 tl benzin aldım bu 56 lt benzin yapar 100 km de yaklaşık 5 yakmış gibi azcık limitler dahilinde sürdük yolun el verdiği yerlerde 120 km/h üzerinde seyir ettik
    otoban sürüşlerinde 140 150 km/5.5 yakıyor
    bir arkadaş 8 günde 10000 km yol yaptı moğolistandan geldi rusya düzlüklerinde 160 170 180 yapıştıra yapıştıra 8 lt yakıyordu diyor
    yani 10 12 yakması için 4. 5. vites sürekli kesicide gitmen lazım 6. vites sürekli kesicide dayanamazsın motor o limitlerde 227 km/h yapıyor bu imkansız olur
    Böyle saçma sarfiyatlar görünce elemanların 3. viteste sürekli redline'da kullandığı gibi bir imge oluşuyor kafamda. İnternet entersan bir yer; CB500F'e (CBF500 değil, o gayet yakar...) 6-7l yaktırdığını yazan / söyleyen tipler var. Biz de kullandık o motoru >= 35.0000km, ya sallıyor ya da dediğim gibi düşük vites ve sürekli redline'da kullanıyor. İki seçenek de birbirinden b.ktan...
    F54 bunu beğendi.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osman emmi devamında teker yapan video muhteşem kopyalamayı beceremedim.
    Gugıl Şöfer Bağlantısından doğrudan indirebilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

Gugıl dırav şeysi yani. Benim inkilizce bu kadar. Bizim köydeki ÖküzFort da bu kadar öğrenebildim.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gugıl Şöfer Bağlantısından doğrudan indirebilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

Gugıl dırav şeysi yani. Benim inkilizce bu kadar. Bizim köydeki ÖküzFort da bu kadar öğrenebildim.
    Ha tam adamına söyledin Osman emmi.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle saçma sarfiyatlar görünce elemanların 3. viteste sürekli redline'da kullandığı gibi bir imge oluşuyor kafamda. İnternet entersan bir yer; CB500F'e (CBF500 değil, o gayet yakar...) 6-7l yaktırdığını yazan / söyleyen tipler var. Biz de kullandık o motoru >= 35.0000km, ya sallıyor ya da dediğim gibi düşük vites ve sürekli redline'da kullanıyor. İki seçenek de birbirinden b.ktan...
    Istisnalar olmakla birlikte değişik görünme çabaları sanki. Yok şu kadar az yaktırdım, aman bu kadar fazla yaktırdım, vs.

REKLAM ALANI
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)