Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ön lastik seçimi racing _?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    arkadaşlar hangisi ?

aradığım özellik fren iyi olsun uzun yolda kelek yapmasın ,

120/70 ZR 17 58(W) Ön Lastik - MICHELIN Power RS 1.010,00 TL

Bridgestone Battlax S20 EVO 110/70R17 54H Aynı Gün Kargo İndirimli Ürün 1.039,70 TL KDV Dahil 778,80 TL

s21 kalmamış motolastikte , diğeride motolas . michelin olan

bunlardan birini seçip taktıracağım ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    böyle gidiyorsun galiba sadece ön lastik sorduğuna göre

afat, Erenk34 ve Furkan_venus bunu beğendiler.

afat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R125-->MT-25
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster

https://www.youtube.com/watch?v=QCHsNoBEdrM
    bundan vardır belki

Furkan_venus bunu beğendi.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lastik yalnızca takım olarak değiştirilmiyor, değil mi?

Çok fiyat farkı yok bence süper Corsa SP al

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

ben olsam şunu alırdım;

https://www.lastikdeposu.com.tr/pire...waArgsEALw_wcB

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Hocam motosikletin ne

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    lastiklerin biri 110 diğeri 120 mm. önce hangi ebatta alacağınıza karar verin bence.

Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster

https://www.youtube.com/watch?v=QCHsNoBEdrM
    arka lastik yeni hocam, önde çok iyi durumda , aslında başkası olsa 15000 km daha biner, ben değişeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastik yalnızca takım olarak değiştirilmiyor, değil mi?
    geçenlerde arkaya büyük bir vida girdi arkayı aldım , ön içinde elime para geçti değiştireyim dedim , ön önemli :D

motorda ön arka takım olması şart değil , tabi en pahalısını takmak varken :D ucuza kaçmamakta fayda var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------

Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok fiyat farkı yok bence süper Corsa SP al

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

ben olsam şunu alırdım;

https://www.lastikdeposu.com.tr/pire...waArgsEALw_wcB
    hocam çok taş topluyor,sıçratıyor dediler hiç bakmadım ona , olasılıklarımda üstteki 2 versiyon var sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------

Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam motosikletin ne
    motosikleti yazan kısımda var r6

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------

Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastiklerin biri 110 diğeri 120 mm. önce hangi ebatta alacağınıza karar verin bence.
    yanlış kopyalamışımda burada ebat belli r6 nın 120 işte , power rs kullanan var mı diye merak ettim ,

cevaplar için teşekkürler ,

bulursam brigestone s21 yada s20 alacağım çok teşekkürler.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Öne ne taktıysanız arkaya da onu takmanız lazım. Siz hiç lastik firmasının size farklı opsiyon sunduğunu gördünüz mü ? Tutuş ve performans verileri farklı lastikleri ayrı ayrı takmak kumardır. 3 kuruş için hayatınızla oynamayın arkaya ne taktıysanız öne de o lastiği takıp devam edin.

Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öne ne taktıysanız arkaya da onu takmanız lazım. Siz hiç lastik firmasının size farklı opsiyon sunduğunu gördünüz mü ? Tutuş ve performans verileri farklı lastikleri ayrı ayrı takmak kumardır. 3 kuruş için hayatınızla oynamayın arkaya ne taktıysanız öne de o lastiği takıp devam edin.
    rancinge binmek kumar değil ama lastik seçimi kumar yani , arkadaya ne taktıysam önede ondan takmam lazım :D

arabada anlarım sağa ne taktıysak solada aynısıda , motorda ne alaka ?

arka michelin ön bridgestone olacak , ve değişen birşey olmayacak ikiside kaliteli pahalı lastik

ustalar değişirken çift değişin sağlam geçireyim mantığından size bu veriyi yedirmiş , arka lastiğim michelin ve yeni , önde çok iyi durumda bridgestone ve çok memnunum ama değiştiriyorum 2 sezon geçmiş çokta binilmemiş... ama değişiyorum :D

öneri istediğim konu açık michelin mı ? brigestone mu dedik , herkes usta kesildi akıl veriyor. saçma saçma yorum yapmayın allah aşkına..

sanki piste çıkıyoruz :S

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı ozansntrk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rancinge binmek kumar değil ama lastik seçimi kumar yani , arkadaya ne taktıysam önede ondan takmam lazım :D

arabada anlarım sağa ne taktıysak solada aynısıda , motorda ne alaka ?

arka michelin ön bridgestone olacak , ve değişen birşey olmayacak ikiside kaliteli pahalı lastik

ustalar değişirken çift değişin sağlam geçireyim mantığından size bu veriyi yedirmiş , arka lastiğim michelin ve yeni , önde çok iyi durumda bridgestone ve çok memnunum ama değiştiriyorum 2 sezon geçmiş çokta binilmemiş... ama değişiyorum :D

öneri istediğim konu açık michelin mı ? brigestone mu dedik , herkes usta kesildi akıl veriyor. saçma saçma yorum yapmayın allah aşkına..

sanki piste çıkıyoruz :S
    Motora binmek kumar falan değildir, racing olsa da olmasa da. Nasıl ve nerede sürdüğünüzle alakalı bir durum bu. Cehalet kötü bir şey bunu aşmak lazım, 2 lastiğinde pahalı olması doğru olduğunu göstermez. Beni usta falan kazıklamadı, ben lastik satmış ve bu konuda bilgi sahibi olan birisiyim, üreticilerle her fuarda diyalog kuruyorum yani işi her noktasına kadar bilen biriyim ve size yaptığınızın yanlış olduğunu söylüyorum, siz ne isterseniz yaparsınız ancak buraya gelipte yanlış birşeyi lanse edip saçma sapan yorum yapmayın diyemezsiniz. Hiçbir lastik üreticisi set olarak satışlarında 2 farklı lastiği ön-arka olarak listelemez, profesyonel lastik satıcısı dahil yapmaz bunu. İstediğiniz takın umarım ölmezsiniz veya birinin başına bela olmazsınız.

Bu arada sanki piste çıkıyoruz demişsiniz ya yollar pistlerden daha tehlikeli ve lastikleri daha çok sınıyor. Pistte her lastik tutuyor bir noktaya kadar.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Lastik mühim netekim...

Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motora binmek kumar falan değildir, racing olsa da olmasa da. Nasıl ve nerede sürdüğünüzle alakalı bir durum bu. Cehalet kötü bir şey bunu aşmak lazım, 2 lastiğinde pahalı olması doğru olduğunu göstermez. Beni usta falan kazıklamadı, ben lastik satmış ve bu konuda bilgi sahibi olan birisiyim, üreticilerle her fuarda diyalog kuruyorum yani işi her noktasına kadar bilen biriyim ve size yaptığınızın yanlış olduğunu söylüyorum, siz ne isterseniz yaparsınız ancak buraya gelipte yanlış birşeyi lanse edip saçma sapan yorum yapmayın diyemezsiniz. Hiçbir lastik üreticisi set olarak satışlarında 2 farklı lastiği ön-arka olarak listelemez, profesyonel lastik satıcısı dahil yapmaz bunu. İstediğiniz takın umarım ölmezsiniz veya birinin başına bela olmazsınız.

Bu arada sanki piste çıkıyoruz demişsiniz ya yollar pistlerden daha tehlikeli ve lastikleri daha çok sınıyor. Pistte her lastik tutuyor bir noktaya kadar.
    yahu gelip sataşıyorsun cehalet diyorsun ? mantıken önle arka lastik farklı 2 iyi marka ve aynı şartlar için üretilmişse takmanın ne zararı var ?
    yani biri geç ısınsa ne olur yolu az tutsa ne olur.
    orada yazmışım istanbul ankara arası kullanıyorum sadece motoru uzun yok için , 150-200 bazen 220 yani zaten çok sert viraj yok :D trafik var , 2 lastiğin farklı olmasının bana zararını ve neden öleceğimi ? daha detaylı açıklamanda fayda var ikna olmadım.

mal mal fikirler ortaya atmayın. ya soruya cevap verin ,yada allah rızası için yardımcı olmayın, cehalet hemen cehalet...

bu motor şehirler arası yol yapacak pistteki gibi çok yatmayacak :D yağmurda kullanılmayacak vs vs bilmeden konuşmak yerine soru sorarsınız.

dersin kardeşim neden çift almıyorsun bak şu şu sebeplerden :D

YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    BRİDGESTONE'u tavsiye ederim takım olarak alacaksın ama.Havalar ısınıyor geç ısınması problem olmaz.hem daha çok dayanıklı diğerlerine göre.
    ozansntrk bunu beğendi.

Alıntı ozansntrk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam çok taş topluyor,sıçratıyor dediler hiç bakmadım ona , olasılıklarımda üstteki 2 versiyon var sadece
    yumuşak sıcak lastik toplicak sıçratıcak tabi

iyi lastik o problemi yanında getirir, o konuda yapıcak bişey yok ülke kaka
    insta: veli_montana_

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)