Selamlar !
Moto Guzzi V7 II Special kullanıyorum. Arka fren balatalarını değiştirmek istiyorum aklımda EBC'nin yarı sinterli modeli vardı ama TR distribötürü kapatmış sanırım.
SBS markası nasıldır?
Selamlar !
Moto Guzzi V7 II Special kullanıyorum. Arka fren balatalarını değiştirmek istiyorum aklımda EBC'nin yarı sinterli modeli vardı ama TR distribötürü kapatmış sanırım.
SBS markası nasıldır?
Kadıköy Zen Motor'da EBC varmış diyorlar... Motoguzzi'nin de hastasıyız
valla ben de hastasıyım çok teşekkür ederim ama yedek parça konusunda sürekli bir arayış söz konusu oluyor
SBS zamanında motosiklet için en iyi balata markasıydı. EBC şuan için daha iyi kaynaklara sahip daha iyidir diye düşünüyorum ancak SBS hala Avrupa'da çok kullanılan bir markadır. Bu arada benim 260 kiloluk aygırın ön frenlerinde de SBS var memnunum. Balata'nın üretim tarihi eski olabilir SBS'ler çok düzenli gelmiyor bildiğim kadarıyla ön sağ alt tarafta yazar veya tam arkada eğer eski ise iyi pazarlık yapın
Kadıköy'de Zenn Motor'a uğramanı bende tavsiye edeceğim. Mağaza yetkilisi Volkan abiye Oğuz'un selamı var de ekstra yardımcı olacaktır sana Guzzi'ler güzel aletler bende yakın zamanda sahip olmak istiyorum açıkcası. Parça konusunda bir sıkıntı yaşarsan da bana ulaşabilirsin sana bir şekilde bir yol açarım yurtdışı üzerinden.
çok teşekkür ederim ilginiz için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)