Dostum, sen bilirsin yine ama git siyah al, kırmızı al. Nedir ki yani renk takıntısı bu kadar. 9 yıl önce araba almaya gitmiştim. Niyetim kırmızı idi, sıfır km. Ellerinde kalmadığını, beklersem getirebileceklerini söylediler. O an bayide siyah vardı, gerek yok bunu alıyorum dedim, satış evraklarını imzaladım aldım. Bana sorarsan gönlünde yatan motor modelini değiştirmek yerine, kafandaki renk kriterini değiştir, mis gibi al bir tane siyah ya da kırmızı R25 bin.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
64 yıllık ömrümde hiç anlayamadığım konudur renk takıntısı . Yalnız kırmızı olunca + 20 nm tork ilave oluyo.
R25 in yeni kasasında şöyle bir durum var (şahsi fikrim tabi). Mavi dışındaki renkler motorun hatlarını göstermiyor. Hatta kırmızı renk gözümde Java gibi göründü. 3 rengin de canlısını gördüm.
Araba alırken de bayide beyaz yoktu, getirtelim dediler. Ellerindeki renk Apollo mavi diye bi renk miş. Baktım güzel görünüyor, aldık. Beyaza takılmadım.
R25 de o ikilemde kaldım, uzun sürmedi. Kırmızı veya siyah alıp geçeyimmi dedim. Baktım ve vazgeçtim. Başka motor alırım daha iyi dedim.
Neyse, bayi pazartesi-çarşamba arası kesin dedi, bakalım nolacak?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Yıllar önce de yabancı müzik dinlediğimde bana sorarlardı "ne anlıyorsun" diye. O soruya hiç yanıt veremedim. Ama dinlediğim müzik bir takıntı değil, bir zevk. Bu da öyle.
Düz bassın derken, viraja girmeyelim mi yani? Şaka. Çok teşekkürler. Allah herkesi kazadan korusun.
Apaçilik yaşında değilim ama, egzozun trafikte duyulur olması açısndan üsturuplu şekilde ses yapması konusunda arayışlarım olacak. Geçen gün gözümün önünde bir motosikletçiyi yanında giden araba duymadı çarpacaktı. Acemi olduğumdan gözüm korktu. Değilse, fazla ses beni bıktırır, kafam kaldırmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)