Pulsar 200 ns Lastik Önerisi 2019
Reklamlar
-
Selamun Aleykum arkadaşlar yıllar önce konu açılmış bana faydalı olmadı onun için tekrar açtım.Sizce pulsar 200 ns'ye en iyi lastik hangisidir bunlar arasında kaldım.
Pirelli Rosso 2 Metzeler Lasertec Michelin pilot
NOT:Daha önce bu lastikleri pulsar 200 ns de kullanmış arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.
Reklamlar
-
Kostencelii adlı üyeden alıntı
Selamun Aleykum arkadaşlar yıllar önce konu açılmış bana faydalı olmadı onun için tekrar açtım.Sizce pulsar 200 ns'ye en iyi lastik hangisidir bunlar arasında kaldım.
NOT:Daha önce bu lastikleri pulsar 200 ns de kullanmış arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.
Pilot Street kullandım 1sene. 15000km kadar. Ben memnundum. Bir falsosunu görmedim. Rosso 2 için ebat tutmuyor. Metzeler bence yağmurlu mevsim lastiği. İstanbul için Pilot Street bence en iyi seçenek.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Pilot Street kullandım 1sene. 15000km kadar. Ben memnundum. Bir falsosunu görmedim. Rosso 2 için ebat tutmuyor. Metzeler bence yağmurlu mevsim lastiği. İstanbul için Pilot Street bence en iyi seçenek.
Yorumun icin tesekkurler rosso 2 nin ebatlari pulsara uyuyor motolastikten yetkili metzeler tavsiye etti bende kararsiz kaldim baska arkadaslarda bilgi verirlerse sevinirim.
-
Senin lastiğin Anlas Tournee. Takım fiyatı 540 TL Her şeyden önce radyal lastik. Yol tutuşu, frenlemesi gerçekten iyi. İnceleme videosu;
https://www.youtube.com/watch?v=HA-qYKYsszs
Başka lastik bakma bence.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Anlaş tournee’nin o ebatlardaki lastiği radyal değil. Yanlış yönlendirme olmasın.
-
Anlaş tournee’nin o ebatlardaki lastiği radyal değil. Yanlış yönlendirme olmasın.
Aman diyeyim aman!!
Anlas Tournee lastiklerin tüm modelleri radialdir. Piyasadaki pek çok muadiline göre artıları vardır. Yanlış yönlendirme yapmayalım. Aman!!
Tekrar söylüyorum. Pulsar NS 200 için çok güçlü bir alternatiftir. Tercih edilebilir. Başka lastik bakmayın bence.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Aman diyeyim aman!!
Anlas Tournee lastiklerin tüm modelleri radialdir. Piyasadaki pek çok muadiline göre artıları vardır. Yanlış yönlendirme yapmayalım. Aman!!
Tekrar söylüyorum. Pulsar NS 200 için çok güçlü bir alternatiftir. Tercih edilebilir. Başka lastik bakmayın bence.
En nefret ettiğim şey araştırmadan cevap vermektir.
Perakende satışımız yoktur. Tavsiye edilen kdv dahil perakende fiyat listesidir. Sipariş için bayilerimiz ile iletişime geçiniz. Bayi listemiz için; Tıklayınız
EBATLAR
EBAT NOT ÜRÜN KODU FİYAT
100/80 - 17 M/C 52S TL 6306 240 TL
110/70 R 17 M/C 54H TL RADYAL 6296 320 TL
130/70 - 17 M/C 62S TL 6310 330 TL
140/70 R 17 M/C 66H TL RADYAL 6297 520 TL
Yanında R yazanlar Radial, yanında - olanlar radial olmayanlardır. Pulsar'ın ebatları 100/80/17, 130/70/17dir.
Yani:
Aman diyeyim aman!!
-
En nefret ettiğim şey araştırmadan cevap vermektir.
Perakende satışımız yoktur. Tavsiye edilen kdv dahil perakende fiyat listesidir. Sipariş için bayilerimiz ile iletişime geçiniz. Bayi listemiz için; Tıklayınız
EBATLAR
EBAT NOT ÜRÜN KODU FİYAT
100/80 - 17 M/C 52S TL 6306 240 TL
110/70 R 17 M/C 54H TL RADYAL 6296 320 TL
130/70 - 17 M/C 62S TL 6310 330 TL
140/70 R 17 M/C 66H TL RADYAL 6297 520 TL
Yanında R yazanlar Radial, yanında - olanlar radial olmayanlardır. Pulsar'ın ebatları 100/80/17, 130/70/17dir.
Yani:
Aman diyeyim aman!!
Evet gerçekten ben de araştırmadan verilen cevaplardan nefret ederim, kıl olurum. Şahsen kullandığım, 110 ve 140 dan dar ebatlı lastiklerde Anlaş radial değil.
Ne güzel seni yenecektim olmadı.
Halen daha Tournee önerim bakidir o ayrı.
Aman!! başımıza gelenlere bak!!
-
Rosso 2 için ebat var ama michelinide kötülemişler rosso 2 mi alsam? Başka arkadaşlar yok mu? Yardımcı olsalar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Cevabın için teşekkürler farklı önerileri olan arkadaşlarda yazsa bilgi alsak olucak ama kimse yazmıyor.
-
Rosso için olan ebat, virajlara giren alman lastiği ebadı değil. O yüzden kendine Pilot Street çek bir takım yada metzeller al. Artık hangisini almak istersen. Ben Pilot Street kullandım ve memnundum. Metzeller nasıldır bir fikrim yok zaten...
-
Pirelli Angel City kullanıyorum. Memnunum.
-
Rosso için olan ebat, virajlara giren alman lastiği ebadı değil. O yüzden kendine Pilot Street çek bir takım yada metzeller al. Artık hangisini almak istersen. Ben Pilot Street kullandım ve memnundum. Metzeller nasıldır bir fikrim yok zaten...
Şuan hangi lastiği kullanıyosun usta.
-
Bende şuan MT-25 var. Pilot road4 kullanıyorum. Pulsarda pilot street kullanıyordum ki ben yaz-kış motor sürerim.
-
Michelin Pilot Street kullandım Pulsar'da. Islakta ve kuruda gayet iyiydi. Gözün kapalı alabilirsin.
-
Ben pulsar rs200de hem rosso2'yi hemde metzeller lasertec'i denedim ve sonuç olarak 3. lastikte tercihimi metzeller lasertec'den yana kullandım.
Çünkü Rosso2 istanbul yollarına dayanmıyor. Bariz bir şekilde bu lastik temiz asfalt için yapılmış. Girilen her çukur lastiğe çok ciddi hasar veriyor. Üstelik diş yapısı da yağmurda tutuşunu kötü etkiliyor. Üstelik lastiğin ömrü de çok kısa. Isındığı zaman çok iyi tutuyor ama o konuda hakkını vermek lazım.
Metzeller lasertec ise rossoya göre çok daha dayanıklı bir lastik. 20000 kilometre kullandım ve lastik hiç patlamadı. Yağmurda, bozuk ve kaygan zeminde tutuşu çok iyi. Ömrü rossonun neredeyse 2 katı. Kuru zeminde de gayet iyi tutunuyor. Şehir içi şartları için bence mükemmel lastik.
Diyeceğim şu ki kuru ve temiz zeminde bütün lastikler zaten iyi tutuş sağlıyor önemli olan yağmur yağdığında, mıcıra girdiğinde ne kadar tutunduğu. Bu açıdan bakınca lasertec rossodan daha avantajlı duruyor. Tabi eğer dersen ki "ben sadece yazın motor kullanıyorum, viraj yapmak tek amacım" o zaman rosso daha mantıklı olur.
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Ben pulsar rs200de hem rosso2'yi hemde metzeller lasertec'i denedim ve sonuç olarak 3. lastikte tercihimi metzeller lasertec'den yana kullandım.
Çünkü Rosso2 istanbul yollarına dayanmıyor. Bariz bir şekilde bu lastik temiz asfalt için yapılmış. Girilen her çukur lastiğe çok ciddi hasar veriyor. Üstelik diş yapısı da yağmurda tutuşunu kötü etkiliyor. Üstelik lastiğin ömrü de çok kısa. Isındığı zaman çok iyi tutuyor ama o konuda hakkını vermek lazım.
Metzeller lasertec ise rossoya göre çok daha dayanıklı bir lastik. 20000 kilometre kullandım ve lastik hiç patlamadı. Yağmurda, bozuk ve kaygan zeminde tutuşu çok iyi. Ömrü rossonun neredeyse 2 katı. Kuru zeminde de gayet iyi tutunuyor. Şehir içi şartları için bence mükemmel lastik.
Diyeceğim şu ki kuru ve temiz zeminde bütün lastikler zaten iyi tutuş sağlıyor önemli olan yağmur yağdığında, mıcıra girdiğinde ne kadar tutunduğu. Bu açıdan bakınca lasertec rossodan daha avantajlı duruyor. Tabi eğer dersen ki "ben sadece yazın motor kullanıyorum, viraj yapmak tek amacım" o zaman rosso daha mantıklı olur.
Eyw usta pilot street hakkında düşüncen nedir?
-
Eyw usta pilot street hakkında düşüncen nedir?
Hiç kullanmadım bilmiyorum.
-
Ben de metzeller m5 var kuruda çok memnun diilim fakat ıslakta güzel tutuyor. tercihini ona göre yapmalısın.
-
Ayni ebatlarda mt 125 im var pilot streetlerden sehir ici memnun degilim ama yagmurda vs gayet iyi ama on lastikten o istedigim hissi alamiyorum hele sehir içinde
-
Pulsarda pilot streette kullandım, mitaş mc-50 de en son olarakta rosso 2 kullanıyorum, tutuş bakımından sanırım en iyisi rosso 2 gibi hissettiriyor bana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler