Temizlik için? Ortalama ne kadar veriyorsunuz
Temizlik için? Ortalama ne kadar veriyorsunuz
insta: veli_montana_
Deri montumun boyaya ihtiyacı var.
Kendim boyayabilirmiyim?
Deri boyası nerden alabilirim.
Geçen temizledim ne kadar doğru bilmiyorum fakat ben kendimi nasıl temizliyorsam cildime bakıyorsam öyle yapıyorum. Sabunlu nemli bir bezle önce üstünde oluşan lekeleri aldım daha sonra kuru bir bezle temizledim. En sonda vazelini alıp süngere sürdüm bir parmak kadar önce sırt bölgesini vazelinle nemlendirdim daha sonra bir parmak vazelin yine göğüs kısımları ardından bir parmak daha vazelin iki kolu vazelinledim ve askıya astım nemini çekmesi için.
türkiyede ikinci alternatifi varmı bilmiyorum Riderscleaner
https://riderscleaner.com/
ben o kadar ince düşünmüyorum
montu koltuğa geçirip ıslak mendille siliyom
sonra ayakkabı boyasıyla boyuyom gıcı gıcır oluyor
NORMAL KURU TEMIZLEMECILER GAYET GUZEL TEMIZLIYORLAR
bir kutu nivea krem ve bir parça pamukla pırıl pırıl ve tertemiz oluyor
https://www.instagram.com/p/BwUejBAhQkm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=11ckzr2mfxvhh
motul m3 kabatas special version kullanıyorum.
gayet memnunum.
Yukarıda arkadaşın verdiği linkte çok güzel göstermiş nasıl temizlik yapılacağını yalnız motul m3 dedikleri şeyde bildiğin badem yağının değişik bir versiyonu
Eğer derinin en üstteki boya katmanı solmuş ise artık bir yerden sonra cila da montu eski haline getirmez ve deri tekrardan bir son kat boyası ister.
Bunu da bildiğimiz ayakkabı boyası ile yapabilirsiniz ama boyaların krem olanlarını tavsiye etmem sıvı olanlarını tavsiye ederim çünkü sıvı boyaları uygulamak hem daha basit hemde deriye yedirmesi kolaydır.
Üzerinde suya mukaviyetini arttırır yazan boyaları da kullanmayın.Bu tip boyalar deriyi çatlatabiliyor.
Marka olarakta leflef ,penguen iyidir
Deri montum ne yazık ki ter kokmaya başladı bunun bir çözümü var mıdır?
Sivi tavsiye etmem, cunku deriyi besleyen dogal wax'lerin cogu krem kivamindadir zaten. Tamamen homojen kalabilen bir sivi hale getirmek icin deriye zararli olabilecek cozucu ve deterjanlar kullanmak durumunda kaliniyor. O yuzden hala kaliteli boya ve deri bakim malzemeleri krem olarak satilir. Nuri Leflef yerli olarak en iyi cozum. Alternatif olarak fransiz Saphir var, ama Leflef varken gerek yok kanimca.
kovaya su sabun yıkıyorum kuruyor sonra ise 1tlye aldığım vazelini sürüyorum misler gibi kullanıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)