Arkadaşlar alarmlı bir disk kilidi almak istiyorum Abus iyi ancak biraz tuzlu onun dışında kaliteli güvenli önerebileceğiniz bir ürün varmı yoksa direk Abus mu alayım yardımcı olursanız sevinirim.....
Arkadaşlar alarmlı bir disk kilidi almak istiyorum Abus iyi ancak biraz tuzlu onun dışında kaliteli güvenli önerebileceğiniz bir ürün varmı yoksa direk Abus mu alayım yardımcı olursanız sevinirim.....
Ben de geçen kilit bakıyordum Artago 32s aldım. Abus alacaksanız Detecto 7000rs vrya granit 8077 alabilirsiniz. Uygun fiyatlı sağlam olarak bakmamızı önerebiliceğim Urban UR14s var s.r.a sertifikalı Artago'nun alt markası oluyor aynı zamanda. Artago'nun da 32s ve 32x i sağlamdır s.r.a ve art sertifikaları var.Motopixel videosunda test etmişti o yüzden içim daha bi rahat aldım.
securage marka da iyidir motomax satıyor. abus çok para.
Abusun kalitesi fiyatına fazla yansır. Gerçi içim elvermediği için 2 disk kilidi kullanıyorum, biri gene abus diğeri artago. Bunların harici şu anda alcak olsam gene kampanyalı yada ikinci el temiz bir abus almaya çalışırım. İlle uygun fiyat arayacak olsam onguardı denerdim.
Securage de fena değil, ben almıştım ama abus zincir kilit var nasıl olsa bir de disk kilidine çok para vermeyeyim maksat alarm olsun hırsıza ekstra uğraştırıcı olsun diye aldım. Abus zincir kilidim olmasaydı disk kilidini kesinlikle abus alırdım. BU ucuz disk kilitlerini kırmaları saniyeler sürmüyor.
Ben urban kullanıyorum,tavsiye ederim
Alarmlı disk kilidinin en ucuzu bile emin ol iş görür
abus 8077 yıllarca kullandım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)