Supermoto toplamak istiyorum..
Reklamlar
-
arkadaşlar hayırlı haftalar öncelikle. 19 yaşındayım a2 ehliyetim var supermoto toplamak istiyorum fiyatı çok kaçmayacak güzelinden torklu bir motor almak istiyorum lastiklerini felan ben sonradan toplayabilirim sorun değil de motor konusunda bi fikrim yok. önerdiğiniz marka model varmı acaba
Reklamlar
-
toplamak yerine toplanmışını niye tercih etmiyorsun
-
Toplamaktan kasıt, sadece jant ve lastikleri mi değiştirmek?
Ve bütçe ne kadar?
Düşük hacimdeki motorlarda zaten tork çok fazla değil. Birbirleri arasındaki farkı anlayamayabilirsiniz.
Tork istiyorsan da en az 350-400 cc olmalı.
-
toplanmış da olabilir sorunu yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
şöyle söyleyeyim genelde stunt tarzı kullanmak için istiyorum ve şehir içi jant lastik değiştiricem sadece dişliyi de büyütebilirim.bütçem max 13 - 14
-
o zaman sana
yamaha wr 125 x lazım
-
Extreme 250 var o fiyatlara alabileceğin.Üstüne paran kalır tamirine para harcarsın.
-
toplanmış mı oluyor bu 125x hocam ? jantı lastiği değiştirmem gerekmez değil mi ?
-
canxsarioglu adlı üyeden alıntı
toplanmış mı oluyor bu 125x hocam ? jantı lastiği değiştirmem gerekmez değil mi ?
bu super moto gibi super motor. aldığın gibi super moto olarak kullanıma başlarsın lastik jant falan değiştirmene gerek yok
ama ben değiştireyim dersen bunun "x" olmayan modelini alıp onu değiştirebilirsin
-
Xt660x bak belki o paralara vardır. Madem torklu bişey istiyosun.
İlk motorunsa büyük sıkıntı olabilir.
Bu motor hayalimde olan motorlardan. Başka türlü üstüne oturmuşluğum bile yok.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
bu super moto gibi super motor. aldığın gibi super moto olarak kullanıma başlarsın lastik jant falan değiştirmene gerek yok
ama ben değiştireyim dersen bunun "x" olmayan modelini alıp onu değiştirebilirsin
hocam peki büyük dişli takmamı önerir misin ?
-
canxsarioglu adlı üyeden alıntı
hocam peki büyük dişli takmamı önerir misin ?
bu motoru hiç kullanmadım sen alırsan bi denersin önce gerek görürsen takarsın
-
Geçen ay wr125x aldım 1 aydır kullanıyorum gayet güzel ve atik bir motosiklet. Ben teker falan yapan biri değilim ama üzerindeki orijinal dişli 53 t yani dişliyi büyütmene gerek yok bence. Bu arada çok az yakıyor hatta kokluyor, belkide bana 500cc den sonra öyle geliyor. 😂
-
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Xt660x bak belki o paralara vardır. Madem torklu bişey istiyosun.
İlk motorunsa büyük sıkıntı olabilir.
Bu motor hayalimde olan motorlardan. Başka türlü üstüne oturmuşluğum bile yok.
Ehliyeti yetmiyor sanırım ona.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Ehliyeti yetmiyor sanırım ona.
Aslında KTM 400 önerecektim ama, hiç satan yok.
-
figoksel adlı üyeden alıntı
Aslında KTM 400 önerecektim ama, hiç satan yok.
Facebookda ktm lc4 640 grubunda satan biri var. 3000 istiyordu çekme belgeli. Elektrik arızası vardı sanırım. Ama motor çalışıyor diyordu. Elinden geliyorsa en mantıklısı o motoru toplamak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler