Veya 4 tane aç kapa şalter, yani en basit şalterden 4 tane alıyorsun. Kablolamadan aküye bağlanan artıyı ve eksiyi y yani ikiye ayırıyirsun, 4 uc ekde etmiş oluyirsun. 2 artı 2 eksi. Her birinin ucuna bir şalter ekliyorsun, her 4 şalterin 2 artıyı, 2 akünün artısına,2 eksiyide akülerin eksisine dağıtıyirsun. Bitti. Bir aküdeki 2 şalteri kapatıp, diğer aküde şalteri açabilirsin. 4 şanler kapalıyken boşda yanı 0 konum oluyor. Yine ayrı sıgortaya gerek yok. K3ndi sigortası hep devrede kalıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Bu benim modifiye edip sattığım masaüstü bilgisayar. Bilgisayar çalışmadan, sade ledler veya fanlar veya fan ve ledler beraber bir şalterden çalıştırıyordum. Artı yarı hızda ve ledlerin sade birkısmınıda şalterden ayarlayabiliyirdum. Bundaki şalter birçok giriş ve çıkışı vardı. Bir önceki kasada sade aç kapa şalterle kurmuştum. 6 tne çalter kullanmıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------
MSI yazısınıda motosiklete plakalık plaırken plakacıda yaptırdım. Kabartmalı, iztedığini üretebiliyor. 15 liraya mal oldu. 2 dakikada bilgisayarında tasarladık, akşama gel al dedi. Makina o an seri imalattaydı. Yoksa, 15 dakikada halletcekti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Bunuda ekleyeyim. Neticede, bu bilgisayarın matrixide sade aç kapa şalterle çalışıyor.