150cc ve 250cc CHOPPER titreme sorunu ve bu kadar dandikmi
Reklamlar
-
merhaba ark konu şu....
benım bır ark 150cc bır motor aldı ve cok fazla tıtreme yapıyor daha yenı gecer demısler ama yuksek devırde manyak tıtrıyor sankı asvalt kırma makınası gıbı
bende 250cc alacagım aynı sorun olursa dıye korkuyorum tecrubeli ark size sorum şu sizce aynı sorun olurmu sıfır alacağım bende belki rodaj süresince bu sorun olabılır ama ılerıde gıdermı bu sorun yoksa 250cc dede bu sorunlar olurmu
NOT:alacagım motorun cinsi chopper markası JİNLUN ve bu kadar dandik makinamı ya bu jinlun herkez yerden yere vuruyor bu makineyi ucuz tamam belki kalitesi biraz düşük ama bu kadar kötümü....?
ŞİMDİDEN SAOLUN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE
SAYGILAR.....
Reklamlar
-
Vidaları şöyle iyice bir sıkın veya kalitelilerle değiştirin bakalım devam edecek mi...
-
arkadaşım bende kanuni 250 c vardı 90 dan sonra aşırı bir vibrasyon(titreşim )var vidaları sıktık yinede banamısın demedi hele birde arkada oturan için daha çok etkili oluyor . insanın poposu uyuşuyor zaten bu motorlar güçlü değiller oyüzden motordan azami güç elde etmek için motoru zorlamak gerekiyor bu seferde motor dağılacakmış gibi oluyor aşırı bir titreme oluyor diğer çin malı motorlara binmedim ama bence hepsi aynı.ben motoru alacağım zaman bana alma dediler pişman olursun dediler dinlemedim,ozamanlar görünüşü bana yeter diyordum motor gitmesede olur diyordum ama daha sonra insan bindiği motordan bişeyler bekliyor o yüzden hevesim çabuk kaçtı sende öyle olma tecrübeli insanların söylediklerine kulak ver(tabi bu ben değilim motor servisleri ve bu sitedeki abilerimiz)
-
ayrıca motorda kullanılan malzemede o kadar dandik km saati değişti yeni gelende normal çalışmıyordu ,ayrıca şamandıra contası debriyaj contası v.s çok kalitesiz kauçuktan benimkileri bir kere söktüler contalar sızdırmaya başladı boya boya değil de sanki badana elini veya bir bezi hafif bastırıp silince hemen cila gidiyo döküm yerleri kum gibi vites kalkış sırasında boşa geçiyordu v.s v.s
-
250c alınmaz alanlar pişman oluyor arkadaşım motor titreme ve motor ses tarzı olaylar çok problem veriyor görünüş hoş olabilir belki ama kanuni 250 c benden 10 üzerinden 5 alır oda görünüş için motor ise 1 kime derseniz deyin tavsiye 0
-
bende ybr 125 var 120 yi gördüm titremenin t si yok meric250cc, sen rodaj demişsin rodaj da motor zaten yüksek devirde kullanılmaz eger yüksek devirde kullanup motoru bagırttıysanz segmanlar aşınmıştır bundanda titreme yapabilir tabi bazı motorlarda titreme senden kaynaklanmayan nedenlerle kendiligindende olabilir
-
Ben jinlun classic aldım bi tane ikinci motor olarak.Mayıs 20 de teslim alıcam.
Test sürüşü de yaptım makinayla.Fena bir durumu yok.
Sadece sesi ve çantaları hoşuma gitmedi ama fiyatını hesaba katarsak bence
fazla bile.Ben beğendim kendisini.
Teslim aldığımda siteye bir inceleme yazısı eklerim.
Diğer başlıklarda da karşılaştırmalar var okuyabilirsin faydalı olur.
Bence "ne kadar ekmek, o kadar köfte"
Four wheels good , two wheels better...
-
jinlun motoru nerden aldınız?
Zira bostancı bayisinde havalardan geçilmiyor.Motor bu.. parça marça şu anda yok işine gelirse gibi havalardalar.
servis mecburiyeti olmasına rağmen arka odada 2 adet aletle servis göstermişler.
ben de bu motoru alacaktım ama doğrusu güven vermedi.
ucuz motor alacam diye sokağa da atamam hani
-
atma ya kanka alan cok ınsan var pıyasada hepsıde memnun tama ucuz mal işçilik zayıf ama o parayada bu fiyaka ancak bu kadar olur hee sende benım veya bızım gıbı yenı kullanıcı veya acemı oda degılsen chopper kullanmak ıcın az butcen varsa adres JİNLUN varsa ıyısı oraya kayacaksın kanka......
-
arkadaşım bende kanuni 250 c vardı 90 dan sonra aşırı bir vibrasyon(titreşim )var vidaları sıktık yinede banamısın demedi
Bu vidaları servis kitapçığına veya tamir kataloğuna bakıp da uygun torkla mı sıktırıyosunuz, yoksa Allah ne verdiyse uyguluyo musunuz?
-
atma ya kanka alan cok ınsan var pıyasada hepsıde memnun
iyi de kardeşim.. hepsi de memnun olanlardan bir tanrı kulu yazması ki henüz.
evet ben şu kadardır kullanıyorum.memnunum diyen biri çıkmadı ki henüz.
motor daha 3 aylık 1 ay evvel alıp da satmak isteyen var sadece internet ilanlarında.
-
arkadasının aldıgı motorun balatasında balans var servıse bırdaha basvursun ve bunu belırtsın
-
poyraz;
Motoru pendik bayisinden aldım.
Four wheels good , two wheels better...
-
motorlar gemi ile çinden 23 günde geliyor.Ayın 2 sinde yükleneceğine göre en erken 25 mayısta gemi gelir.5 gün de min.gümrükten çekmek sürer.(eğer distribütör firmanın kdv ile ilgili gereken ödeme için finansal bir problemi yoksa).
Demek ki mayıs sonundan önce kimse motorunu alamaz. 20 mayıs doğru bir termin değil bence.
Geçen parti daha az motor içermesine rağmen gümrükten 10 günde çekmişler.
-
bende xvs250(dragstar) wardi we titremenin ğsi yoktu neden bole bir sorunla karsilastin bilmiorm
-
27 Ağustos 2007, 20:09
Ben bu benziciyi tanıyorum armutlu tarafında bi yerde armutludan sakaryaya giderkendi galiba
-
27 Ağustos 2007, 20:59
ÇiN liler de bu çok doğal Ben alışştım ; ilk baslarda biraz nasır wardı ama şimdi gectiler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler