Bir motosikletlinin trafikte korkması gereken araçlar listesi
Reklamlar
-
10 yıllık trafik ve sürüş deneyimime göre sıralamam gerekir ise;
1.tesettürlü ve güneş gözlüklü kadınların kullandığı jeep,land rover
2.arka camında osmanlı tuğrası olan ticari araçlar
3.geneli şirket aracı olan linealar
4.bilimum kuş serisi tofaş araçlar
5.römorklu traktörler
6.arkasında aforizma yazan kamyonlar
7.şehrinizde yabacı 42,21,01 plakalı araçların geneli
8.üzerinde herhangi bir işletmenin reklamı bulunan araçlar
9.''hatalıysam ara'' kısmı yırtımış kargo araçları
10.vites topuzuna tesbih geçirilmiş dolmuşlar
ekleyecekleriniz var ise yorum olarak belirtebilirsiniz.
Reklamlar
-
Kimse kusura bakmasın
1.bayanlar
2. Tofaşlar ve modifiyeli araçlar
3.taksi
4. şirket araçları
5. ÖHO lar
6. 3.20 beyaz bmw
7. Kask takmayan motorcular
8. Kurye arkadaslar kusura bakmasınlar ama sıgır gibi kullanan ve başkasını tehlikeye atanlariniz cok.
9.basik drift, cg vb.
-
-
Alman arabasına binenler genelde çok sıkıntılı oluyor, çok nadiren sürmesini bilen bir bmw yada audici görüyorum, sürmeyi bilmedikleri gibi çokta densiz kitapsız oluyorlar. Bana denk gelenlerin çoğu sıkıntılıydı.
-
1 taksiciler
1 dolmuşcular
1 yolcu servisleri
2 bayan suruculer
3 yeni ergenler
4 BAGCİLAR
-
istisnasız tüm kiralık araçlar. plaka altlığında kiralama şirketi ismi okuyabiliyorsanız tehlike bölgesindesiniz.
ticari taksiler. dolusunun önünden, boşunun arkasından gitme derler.
mesai başlangıç ve bitiş saatlerine doğru servis araçları. bir servis aracı gün içerisinde bir kaç farklı firmaya veya okula servis çekebiliyor. örneğin okul servisini bitirip ordan personel toplamaya başlayabiliyor. yolcuyu almaya gecikince yolcu taksiye binip işine gidiyor ve taksi ücretleri serviçiden alınıyor. adamlarda can havliyle emniyet şeridi, hız sınırı makas atmak gibi her tür uygunsuz harekette bulnuyorlar.
-
Aynası kırık olanlar 😂
Elinde telefon araba kullananlar
-
Küçük kasalı araçların tamamı. Bunlar aynalara pek bakmaaz çünkü, sadece motor değil, araç kullanırken de dikkat etmek gerekir bunlara..
-
Motosikletden büyük bütün araçlar. Ne kadar büyükse o kadar görünmenizi engelliyor, körnoktası büyüyor ve hantallığından yaptığı hatayı telefi edemiyor.
-
Tesetturlu ve tabir icin kusura bakmayin at gozlugu gibi pecesi sag sol gorusunu tamamen kapatan
Ayni zamanda koltugu ileri cekmis degil dikiz aynasino yan aynalari bile goremeden giden kadin suruculer
Zaten iyi bir surucu olsa koltugu geri ceker
Simdi hassas dinci arkadaslar arkamdan atip tutar kardesim kara carsafli benim ;) ona ozelikle yolu gorecegi ve koltugu normal sekilde surmeyi ogrettim,
Ama bu bahsrttigim kadin tipi onu dahil hicbirsey gormuyor birde elinde telefon varsa olûm makinesi geziyor
Her an herseye carpabilir ve aninda turbanima laf soyluyorrr Allah muhammet diye bagirmaya hazidir sakin yan yana gelmeyin
-
Sol kulağına kocaman akıllı telefonu dayamış, haliyle sol görüşünü tamamen kapatmış ve bu haldeyken ayna vs kontrol etmeden-sinyalsiz direk sol şeride kıranlar.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Tesetturlu ve tabir icin kusura bakmayin at gozlugu gibi pecesi sag sol gorusunu tamamen kapatan
Ayni zamanda koltugu ileri cekmis degil dikiz aynasino yan aynalari bile goremeden giden kadin suruculer
Zaten iyi bir surucu olsa koltugu geri ceker
Simdi hassas dinci arkadaslar arkamdan atip tutar kardesim kara carsafli benim ;) ona ozelikle yolu gorecegi ve koltugu normal sekilde surmeyi ogrettim,
Ama bu bahsrttigim kadin tipi onu dahil hicbirsey gormuyor birde elinde telefon varsa olûm makinesi geziyor
Her an herseye carpabilir ve aninda turbanima laf soyluyorrr Allah muhammet diye bagirmaya hazidir sakin yan yana gelmeyin
ilk defa ABS dışında ve gayet aklıselim bir yorumuna denk geldim. vallahi bravo.
-
Bütün araçlar aslında bunlar arasına bazı motor kullananlar da dahil
-
hokahey adlı üyeden alıntı
ilk defa ABS dışında ve gayet aklıselim bir yorumuna denk geldim. vallahi bravo.
Aynen he .
-
İstanbu_gezg, abs'siz motorlar falan yazdı sandim yazmamış , şaşırdım
-
G"tünde kurt varmış gibi ordan oraya ordan oraya sağına soluna bakmadan zikzak çizen motosikletçiler
-
German style (negatif kamber açılı) eski kasa hatchback civic. Görünce yolumu değiştiriyorum.
-
mustick adlı üyeden alıntı
German style (negatif kamber açılı) eski kasa hatchback civic. Görünce yolumu değiştiriyorum.
Ömrüm boyunca bir tanesini doğru düzgün kullananı görmedim, liste o kadar uzun ki ama en başta yayalar, sonra türbanlı jip kullananlar, dolmuşlar, doblo başta olmak üzere ticari araçlar, peugeot 301, renault symbol gibi şirket arabaları, bmw ve audi sürücüleri, tofaş sürücüleri, genel olarak apaçi tipler tehlikeli altlarında ne olursa olsun, kadın sürücülerin çoğunlukla çok iyi sürücü olmadığına katılıyorum ancak bu listede onlardan çok çok daha tehlikeli insanlar var kadınlara haksızlık etmeyin, ha tabii ki hiçbir kuralı tanımayan elektrikli bisiklet sürücüleri var
-
E)Hepsi.
-
Hafta sonu torunlarını kursa, dersaneye bırakan/alan refleksleri zayıflamış dedeleri de unutmamak lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)