Yani trafikteki tüm araçlar, yayalar, yola atlayabilecek sokak hayvanları(bazı bölgelerde inek, domuz, ayı), oyun oynayan çocuklar, havlayıp kovalayan köpekler vs.
Yani trafikteki tüm araçlar, yayalar, yola atlayabilecek sokak hayvanları(bazı bölgelerde inek, domuz, ayı), oyun oynayan çocuklar, havlayıp kovalayan köpekler vs.
1 - iki den fazla tekeri olan araçların hepsi
Polis ve jandarma araçları.
Dip not: Abicim konu açarken niye arama yapmıyorsunuz?
Bu konu her 2-3 senede bir açılıyor.
Ben de hepsine aynı şeyi yazıyorum.
Sıkıldım artık!
Biraz yenilik getirin şu foruma.
Biz ihtiyarları heyecanlandırın.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Daha yukarıda en az 5 ayrı arkadaşımız aynı şeyi HEPSİ diye belirtmiş . Eksik yazmışlar , bir tek tanesi de yola atlayabilecek muhtelif hayvanatı eklemiş sağ olsun , O bile yetersiz bence . Yan tarafınızdan yükselen duvar gibi kayalık arazi her an kafanıza göçebilir. Belki içinde bulunacağınız çok
tekerli aracınızın kaportası sizi epeyce kollayacaktır da , şol garip gibi tercihinizi yarım asırdan sonra demir atdan yana kullandıysanız , Mevla rahmet eyleye Bursalıaliye. Eğer hayatınızdan bıkmadıysanız , yaşamak sizin için bir anlam ifade ediyorsa , sizi doğuran size senelerce bakan anneniz
bile , eğer o an bir araç kullanıyorsa annenden bile kork . Yok eflatun renkli biemvi , yok şirket arabası ,yok bayan şoför , tesbihi mercan koynunda taksici, minibüsçü, kamyoncu otobüsçü hepsinden acı motosiklet kullanıcısı vahşiler . Yazdığım , yazmadığım her Allah'ın kulu , 2 yada 4 ayaklıların
tamamı ve Yurdum yollarında tepene inebilecek arazi parçaları. Her birinden korkun abicim . Hürmetlerle.
Yolu yarış pistine çeviren makam konvoyları. Kural tanımaz vip ve koruma ..... Hayvan gibi araç kullanırlar, dikat et dedinmi, zifri kara canı indirip, ensende ayılarıyla, ben kimim biliyormusun, derler.
Apaçi gibi kullananın kendisinden, yoldaki çukur, taş, havadurumu, vizörüne dışkı atan kuşlar, ..
Saymakla bitmiyor...
Yani herşey olabilir, dikkatli kullanalım, tekeriniz düz bassın.
Hapşıran ekskavatör şöförünüde eklemek gerek listeye.
Doğru liste ancak önem sırasına göre, 3 ile 4, 5 ile de 10 yer değiştirmeli.
1. Diğer motosikletler
2. Ne yazarsanız olur.
Dikiz aynasi kullanmayan okuzleri unutmayalim
Camları filimli araçlar, aynasıda filimliyse, anında yenisi için yardımcı olunabilinir.
Çakarı ve sireni açmış, ambulansdan sivil polise kadar. Yol Aç!
hyundai h 100 Araçlar.
trafikte araç kullanan bir bayandan daha tehlikeli olanı, elinde telefonla araç kullanan bayandır,daha tehlikelisi yok
defalarca ezilme ve kaza yapma tehlikesi atlattım sayelerinde,,araç kullanıyor ve elinde telefonla mesaj yazmaya çalışıyorken üstüme kırıp beni bariyerlere sıkıştırıyor,bağırıncada sanki suçlu benmişim gibi birde çirkefleşiyorlar
Cenaze araçları... (Zira sizi de gittiği yere bedavadan götürebilir)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)