3tane cbr gormeye gittim,ufak hasari var dedikleri motorlar resmen yeniden yapilmis,hem guvenilir satici yok hem biz acemiyiz,sonumuz ne olacak bakalim
3tane cbr gormeye gittim,ufak hasari var dedikleri motorlar resmen yeniden yapilmis,hem guvenilir satici yok hem biz acemiyiz,sonumuz ne olacak bakalim
Ns200 ve crf kullanan arkadaşlarim var,tur esnasinda arkasindan kopmadan gidiyorum,hee ilk etapta yaa dostum 130-135 km/h da istikrarli gidemezsin muhabbeti donmuştu şimdi ses soluk cikmiyor,
Bursa donuşu otoban hafif egimli yol,bu hizda yaklasik duzlugun ortasina kadar gittim,duzlukte ise 135-138 %70 istikrar,127-130 bayilmadan ayilmadan..
Son hiz kaydetme ozelligi var motorumun.
20bin e yaklasti,saat gibi.max3.5 lt yaktim,devirli kullanim,3.5 ustunu asla gormedim,
Genelde fullerim 100km gider tekrar fullerim.farki verir.
Sakin 90-100km/h ile 2.5 lt lere kadar indim.
Tvs babamin mali degil,dogruya dogru,yanlisa yanlis derim.
Makina kendini kanitladi,istedigin yola vur,guven veriyor,
Söylediklerimi yabana atma kardeşim, beni dinlersen NS 200 derim, nedenine gelince (ABS) 2. Eli nispeten satılabilir seviyede elinde patlamaz. Tvs sym vs hiç girme 2. Eli ölü motorlar. Honda olabilir fakat hem çabuk sıkılacaksın 5-6 ay sonra yetmeyecek sana hem de ABS yok. Pulsarın tek kötü yanı servis ve parça fiyatları pahalı.
Şu an benelli tnt25 ve pulsar ns200 arasında gidip geliyorum,noterde parayi adama bankadan atsam sorun olur mu ? Mobil bankaciliktan
Büyük şehirlerde yürür. Küçük şehirlerden de konya gibi motorun yaygın olduğu yerlerde yürür. Şu an olsa, bende kapımın önünde her şeyini yaparım sorun olmaz. Parça mı lazım, internet diye bir şey var.
Ama şunu da unutma hocam, herkes sen ben değil. Eli hiç anahtar tutmayan bir sürü de motorcu var. Maalesef bu çeşit çoğunluğu oluşturuyor ve bunu baz almak durumunda kalıyoruz. CBR'yi ben hep yetkili servise götürdüm zira NS200'de servis dışında anahtar görmemişti. Yani wolf alsam o da hep servise gitmeliydi. Böyle durumlarda işte, pek tercih edilesi olmuyor. Yoksa o tasarım ve o teknoloji, bence kesinlikle çok başarılı bir motor. Zaman içinde biraz biraz derken baya bir şeyler öğrendik, şimdi servis falan lazım değil.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Yzf 125 aldım
Honda cb125f enjeksiyonlu alabileceğinde başka motor yok illa alıcam diyosan honda 125f gerisi yalan fiyatlar bu motor için çok yüksek ama yapacak birşey yok herşey pahalı çinliler 7.000 tl olmuş çinliye vereceğime 3 daha verir japon alırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
Yzf 125 mi aldın of of of of yazık etmişsin parana yzf125 nedir ya çok zor makine yavaş gittiğinden o motorda çok zorlanıcaksın umarım çabuk alışırsın gereksiz bir makine hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)