Rahmetli'den feyiz almış gibi çekmişsin video'yu. Beğendim.
Bu sene İspanya'ya kadar sürücem nasipse, Kurban bayramını birleştirip 21 gün.. Var ise bu sene tur planın konuşalım
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Merhabalar, 5-7 temmuz arası 3 günlük, Garmisch Partenkirchen'de, bmw motosiklet buluşması varmış. Austurya, almanya sınırında,. Bavaryada, bmwnin toprakları. İspanyaya karar bir düzergahda, yol üstü sayılır. Websitesinde sade buluşma için sınır geçişlerinde kolaylıklar için öneriler vardır. Almanca site, Umar>n işinize yarar. Selamlarla.
https://www.bmw-motorrad.de/de/exper.../bmd-2019.html
Çok güzel olmuş gerçekten. Emeğinize Sağlık.
Aradan geçen 1.5 yıla yakın zamandan sonra konuyu hortlatma şerefi bize nasip oldu
öncelikle hem görsel hem anlatım olarak bu denli kaliteli bir inceleme videosu çektiğin için sana ne kadar teşekkür etsek azdır Batuhan kardeşim sağol varol.. gerçekten caminaın sevilen üstadı Rahmetli Barkın'ın videoları tadında bir video olmuş tebrikler
bu konu başlığı altında Türkiye'de kimlerde f 800 gt var tespiti mümkün müdür? ayrıca f 800 gt sahipleri motorlarının resimlerini, memnun oldukları ve olmadıkları yönlerini paylaşırlarsa benim gibi ciddi olarak bu makine ile ilgilenen ve alma arefesinde bulunanlara çok faydalı ve yol gösterici olacaktır
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Şaka maka çok tatlı motormuş. (oha 2013 model 2. elleri 60.000 TL'den başlıyormuş.)
Öncelikle beni gündelik hayatta hiç tanımadığınız için bunu söylemeniz doğru değil. Herhangi bir taklit, kopya için bir çabam yok. Ben buyum.
Ayrıca, Barkın abi kötü bir örnek midir onu kopya çekmesin gençler? Keşke onun gibi bilgili, bilinçli gençlerimiz dolsa ortalıkta.
Bana hangi motosiklet inceleme videosu izlesem taklit gibi geliyor, kopya gibi geliyor. Çünkü Barkın abi'yi izledik yıllarca sadece. Sadece onu gördük. Şuan mendile neden selpak, sütlü kahveye nescafe demek gibi bir şey. Kşke kendisi yaşıyor olsaydı da, ben bu videoları hiç çekmeseydim. saygılar.
mamba; Barkın abi kötü bir örnek midir onu kopya çekmesin gençler? ---> "başkasını örnek alıp esinlenmek ile taklit etmek arasında ince bir çizgi vardır" dediydim bununla ilgili.
mamba; Öncelikle beni gündelik hayatta hiç tanımadığınız için bunu söylemeniz doğru değil. Herhangi bir taklit, kopya için bir çabam yok. Ben buyum.
ne yazık ki "tam anlamıyla" değilsin dostum. kendin olduğun yerler var ki bu zaten Barkın Abi olmadığın yerlerden anlaşılıyor. dost acı söyler diyelim. verdiğin sevgili örneği Barkın Abi'ye bir örnek.
işim kamera ve produksiyon olduğu için şunu söylüyorum ki teknik açıdan esinlenebilirsin hatta taklit de etsen sırıtmaz, kamera açısı, montaj şekli, geçişler, kullanılan müzikler, verdiğin bilgiler vs gibi.
ama iş bunu görselleştirmeye gediğinde anlatım tarzının tam anlamıyla kendin olması gereklidir.
mesela sohbet ederken hepimiz kendimiz gibi oluruz. ama araya cem yılmazın kadın sünnetçi esprisini kendim yaşamış gibi anlatsam ne kadar komik olur?
bu arada dipnot; eleştiriye açık olmak iyidir. insanlar yaptığın bir iş hakkında yorum yapmadığı zaman kork derdi üniversite hocam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)