Acil cbr alcam sıkıntı var
Reklamlar
-
Motor alicam bugun motoru gormeye gittim , 2.vitese alınca biraz gaza yüklendikten sonra gazı kestiğimde ve debriyaji boşa aldığımda alt kısımdan bozuk para sesi geliyor,zincirden olmadigina eminim.Motorun içinden geliyor gibi.Adama sorunca ön dişliden dolayı oluyor, 10liraya yaptirirsun dedi(2015 cbr 125r 35.000kmde)
Reklamlar
-
Benden de geliyordu, zinciri değiştim düzelmedi. Ön dişliyi de değiştim ses geçti. Şimdi zincir gevşedi başladı çok az bi şıngırtı.
-
Yani bu ses motor aksamından gelmiyordur değil mi? Sanki boynuna zil baglamislar gibi bi ses
-
10 liraysa neden yaptirmamis
-
Sen yine bi ustaya göster
-
10 liralık bi işi yaptırmamişsa o adam çok masraftan kaçmıştır. Gerek yok maceraya.
-
Ustaya gostericemde adamin semtinde gostermek zorundayim ustalar iyi bakarmi bide?
-
Alma sorun cikarticaga benziyo .
-
Acele etme,daha ne motorlar denk gelir.
Sabirli ol,sonradan pişman olma.
-
Yani, ikinci vitesde geliyorsa, öndişli veya zincir değildir. Şanzıman sorundur. İkihci vites dişlinin ucları bozulmuş olabilir. Sade ikinci vitesde, debriyajda, debriyajsız ses yarıyorsa, kesin şanzımandır. Maceraya gerek yok. Öndişli veya zincirse, sürerken, Boşa alıp konrağı kapatsan bile ses yapmalı.
-
Şanzımanda o zaman.Motoru almıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
Motor sevdam başladığı günden beri bu forumdakileri dinledim,levend84 abi bu forumda 2yil oncd yazdigim konulara bile yazdin ayrica teşekkür ediyorum,yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.Bu kültürüde bu önerileride bu forum sayesinde aldım.Su an ehliyet kursiyeriyim,bulunduğum kurs,ders aldığım hoca bile bu forumdan aldigim tavsiyelerle şekillendi Allah sizden razı olsun.
-
Merhaba arkadaşım, satıcıya diyeceğin tek şey 10 liraysa siz yaptırın fiyatını motora ekleyin. 10 liraya hangi problem çözülüyormuş? Para kolay kazanılmıyor. Başka motorlara yönelin lütfen. iyi günler
-
Yani, kendisi yaptırsın. Siz başka bir motosiklet buldunuz dersiniz.

-
10 liraya motoru yıkamıyorlar be iyi sallamış
-
varsa bi kıllık ustaya göster.
burada denılenlerden cok daha komplike birşey cıkar ise üzülürsün.
-
-
Alma net.
Veya 1.000 lira düş.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)