MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Ben satıcının motosikletten anlamadığını düşünüyorum. Muhtemelen bir galeri veya alsatçı olabilir. Eğer kötü niyetli biri olsa sorgulama ve bilgilenmeden sonra tramer bilgisini ilana eklemez. İlanı ilk açtığında tramersiz açıp daha sonra öğrendikten sonra düzeltme yerine ekleme yapmış dolayısıyla hem tramersiz hem hasar kaydı ilanda kalmış. Ben bu satıcının yüzsüz veya kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Zaten konuşma ve mesajlaşmanızda bu belli. Adama bu motor bize gelmez dediğinizde size üstelemeden ters birşey söylemeden tamam demiş.
Yani günümüzde zaten ilanı açan kişinin tramersiz veya hasar kaydı şudur diye belirtme gibi bir zorunluğu yok. Sanki hasar kayıtsız olsa alacağınız motorun kaza yapmadığından %100 emin olacaksınız. Ben bu devirde hasar kayıtlılar değilde hasar kayıtsızlardan daha çok korkuyorum açıkcası. Motosikleti almaya erken niyet etmişsiniz trameri sorgulamadan adama alıyorum demişsiniz. Aceleci davranıp sahiplendikten sonra karşınıza çıkan durum sizi sinirlendirmiş fakat adamı yüzsüz diye ifşa etmeniz bence hoş olmamış.