Geçmiş olsun, ilk pulsarımla ufak tefek 11 kazam vardı düşmeler hariç motoru bıraktım mı hayır sürmeye devam, yere düşüp dizini vurduğunda eve mi kapatıyorsun kendini tabiki hayır yürümeye dolaşmaya devam ediyorsun. Anlık pisikolji senin durumun.
Geçmiş olsun, ilk pulsarımla ufak tefek 11 kazam vardı düşmeler hariç motoru bıraktım mı hayır sürmeye devam, yere düşüp dizini vurduğunda eve mi kapatıyorsun kendini tabiki hayır yürümeye dolaşmaya devam ediyorsun. Anlık pisikolji senin durumun.
Geçmiş olsun. İnsanı psilojisi. Elle tutulacak birşey olmamasına rağmen, kararlarımızda en etken faktör. Motosikletin hasarlı, canın yanmıyor ve onarımda sorunlar yaşıyorsun. Çok can sıkıcı bir süreç.
Bence, acele etme. Sırasıla. Sağlığına iyi bak. Motosikletin masrafı doğru düzgün karşılandım. Onarımı temiz olsun. Yani, baya bir işin varken, birde kullanıp kullanmamayı şimdiden düşünme.. Maddi manevi yaraların bir iyleşsin, sonra rahat bir şekilde motosikletini ister satar, ister süsler, ister sürer, istersen bir daha yüzüne bakmasın. En azından doğru kararı vermiş olursun ve sonradan niye sattım niye satmadım diye pişman olmazsın. Şimdilik geçmiş olsun.
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Bu ne la. Kendini ifşa edilemeyen, benim yorumuna niye maydanoz oluyor, İstanbul nebileyim ne. Kovun ya şunu iyice arapsaçı oldu burası. Onda saç bile yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Hala resim veya video için sade link vermeyi anca becermişim, adam benim yorumunda kendini ifşa edilmesinden birde resim koyuyor. Yok artık. Microsoft kodexin vitual gerçeğimi bu, anlamadım.
Kovun la sunu derken ? Herkesi kendin gibi gormen cok uzucu munakaya girmiyorun muhatap almiyorum
Paylastigin munasebetsiz bu resim ile kendi saygisizligini herkese gostermene gerek yok ifsa olmaya gerek yok , benim butun bilgilerim acik, kimseden gizlim saklim hic olmadiki
Saygi ve sevgilerimle
Ula yinemi sen.
Ben kimi kastettiğimi kendileri bilir.
Herşey karşılıklıdır.
Sen kendi dalgana bak, bende kendi dalgama.
Denk gelmemek dileğiyle, bye bye.
Mizah ufkun açık olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)