Bugün küçükçekmece/tepeüstünden cennet mahallesine giderken önüme aniden küçük bir kız koşmasıyla bir kaza geçirdim.
Artçımla birlikte cennete gidiyorduk, ışıklarda durdum okulun çıkış saati olduğunu ve her tarafta öğrenciler olduğunu gördüm. Ve arkama dönüp;"Şimdi biri yola fırlar da çarpar düşeriz şansımıza" dedim. Yeşil ışık yandı 15 metre gitmiştim ki 20km hızla giderken aniden biri yola fırladı. Korna bastım ve daha çok hızlandı, frene bastım tam dururken kız motorun kafasına yandan çarptı ve bizim de dengemiz bozuldu yere düşüp 1 metre kadar sürüklendik. Kız yere bile düşmedi hiçbir şey olmadı kıza fakat korkmuştu bize bişey olmasından 5.sınıfa gidiyordu maksimum. Kalktım ayağa kaskımı eldivenlerimi çıkardım motoru kaldırdım. Arka fren ve pegin birleştiği yer kırılmıştı ve gidonun sağ tarafının gevşediğini gördüm. Motoru ustama götürdüm, gidonun sağ tarafı gevşemiş.
Arka frende bişey yok kaynaklanıcak dedi. Gidonu da sıkarız bişiy olmamış dedi.
Şimdi size sorum: Sticker çıkarabileceğim bir yer varmı? veya çıkarırlarsa ne derecede iyi olur, su alırsa çıkar mı vs.