Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İlk kazamı yaptım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş acemi olabilir,çocuk ta ufak olabilir hayatı çok değerlidir küçük çocuğun. Allah korumuş. Anne babası düzgün eğitim verecek. Bu hatayı yapan ana babanın günahını motorcu çekemez. Ana babanın yaptığın hatayı bu adam bedel olarak ödemez. O zaman ya çocuk yapmayacaksın ya da vatana millete hayırlı olsun diye küçük yaşta göz ününde bulundurup eğitim vereceksin. İlk okulda bile 6 yaşındayken karşıdan karşıya geçerken ilk önce sağa sonra sola tekrar sağa bakın diye nasihat verirler, bizim 30 40 yaşındaki vatandaşlarımız bilmez o derece eğitimzsilik mevcut. 30 km hızla giderken 636 abs olması halde ani fren yüklemesinde 2-3 metrede zor durabiliyorsun. Bence siz bilgilerinizi düzeltin özellikle bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.
    Çocuktan bahsediyoruz çocuuuuuk. Senin çoluk çocuğun yok kesin buna eminim. Sen çocuk sahibi ol sonra gel konuşalım. O zaman konuşmazsın bile çünkü anne baba olmanın ne olduğunu anlarsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Alıntı carter17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiziksel açıklama yapmam için rakam mı yazmam gerekiyor? Ben kuvvet demiş miyim hiç bak bakalım? Ayrıca buldun kuvvetleri bi böl kaç çıkıyor. Ben niye duygu sömürüsü yapayım? Ben sana fizik bilmiyorsun demedim, 20km hızda duramıyorsun dedim. Birinin fizik bilgisi yok diğerinin anlatılanı anlama problemi var, bu gençlikle kalkınmaya çalışıyoruz.
    Bu arada duramadığımı kim söyledi? Yanından geçip gitmek istedim fakat beni görünce daha da hızlandı ben ise hafifçe frene bastım. Zaten yanımdaydı benim ona vurma imkanım yoktu artık,

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)