levend84 adlı üyeden alıntı
Reis,
2013 yilinda,
0km mağazadan
Gundialin 100luk vitesli bir modelini almiştim,10dk icinde kararla,arkadaşim sagolsun(yuzunede kalayladım)dedim biraz tecrube olsun,nerde trak orda birak hesabi..
1500tl verdim,ilk 50km de egzoz bogazdan koptu pancar motoru gibi eve zor geldim ertesi gun teslim aldigim servisin önune attim(ciddi anlamda attim,sinyaller ve dikiz aynasi kirildi)teslim alirken öylesine övdü ki fabrikasindaki pazarlama muduru gorse anlindan öperdi..
Neyse servis yapti teslim aldim,bir hafta sonra arka şasi demiri kirildi,arkadaşim abi gotur servise dedi,dedim ben gitmem gidersem kesin kavga ederim,verdim kendisi goturdu,anlattigina gore usta çok şaşirmiş imkansiz boyle birşey ilk defa goruyorum vs.demiş,
Ulan takoz,servise ilk gittigimde disarda sigara icerken,bizzat gordum baska bir gundialde benzer sekilde şasiden kopmuş..
Arkadaşim ordan sanayiye gidip,araya 5lik lama kaynattirip getirdi motoru,
Dedim ben binmem buna,o zaman dukkanim merkeze uzak oldugu icin acil malzeme alip gelmem gerekti dedim arabayla trafige takilmadan motora atlayip gideyim.
işimi hallettim dönerken motorun içinden garip ses geliyor(sanki içinde jeton kalmiş atari kabini gibi)demeye kalmadan motor sesi kesti,bir daha çalişmadi..şehir içinde olmasam ateşe verip yakacaktim..
Yol kenarina,trafigi engellemeyecek şekilde plakayi söküp devirdim öylece..
Taksiye atladim geldim.
Ertesi gun arkadaşima atla dobloya motor şurada hurdaya mi vercen,eritip kendine yuzuk mu yapacan,buraya getirmede ne yaparsan yap,
Fazla uzatmadan,motoru 20gun gormedim,arkadasim ``abi notere gelsene imzan lazim``o şekilde 500tl ye motor ustasina satmiş,akşama o parayida ezdik..
Velhasil,
Boyle bir macera mi denir,sazan avimi denir..bilemedim..