neden böyle birşey yaptın derseniz bilmiyorum hep aklımda at kafası takıp gezmek vardı yaptım :D
iyi seyirler dostlarım
neden böyle birşey yaptın derseniz bilmiyorum hep aklımda at kafası takıp gezmek vardı yaptım :D
iyi seyirler dostlarım
2.videoda,bir araba dayak yemeden kurtulman eyi olmuş
Walla bu çocuğu abs'si ve at kafasıyla alıp virajlara götüreceğim
Walla bugün motorla gittim, yarında motorla giderim. Motorla gidince yolun ayrı bir tadı oluyor. Sakat kalmadıkça dert yok benim gözümde. Bugünde iş yerinde botları unutup bindim motora. Gene başıma iş gelir die tırsmadım değil Ne zaman ekipman eksik binsem birşeyler oluyor. Neyseki hepsinden yedek var kazadan sonrada sıkıntı olmadan gidiyorum. Eskiden hangi beyin ile kask takıp gidiyormuşum sadece kendime şaşıyorum.
Kasksız kullandığım zamanları saymıyorum bile...
beyler adam at kafası show yapmış. eğlenceli çocuk aslında biliyo musun?
Hafız,ben istanbulda yaşasam,alirim güçlü bir makina,cumartesi sabahtan bir rota planlar basar giderim,şehir icinde 1haftada yapacagim yolu hafta sonu yapar garaja bağlarim,hee mesai gunlerinde varsin serviste zamanim geçsin,trafikte kendimi geremem bu saatten sonra.
Bu metropolde kaza yapmadan,gunluk iki teker kullanan arkadaşlara saygım sonsuz.
Abi yapacağım yapmasına da gerçekten çekilmiyor küçük alet ile. Zaten evden işe sahilden gidip, otobandan döndüğümde toplam 90km yol yapıyorum. Normal döner isem 45km, 3.havalimanının oradan Çatalca'ya falan kırarsam 106km falan sürüyor yolculuk Uzun rotaya gidemiyorki insan
Sağlam motor olsa varsın rüzgar yesin, ben tek marş İzmir'e gider, kumrumu yer akşam uyur sabah geri dönerim. Bununlada yolda yaparım da hayvanın geldiğinde mecali kalmaz
Son videoya güzel güldüm zaten o müzik beni benden alıyor :D
motovlog 7 yayında değerli arkadaşlar , kısa vidoeların tam hali
herkes bi durup bakmış yalnız
eos 600d yeni versiyon bendeki
umarım buradan birkaç arkadaşla birlikte de yaparız vlog ben çok eğlendim
Kelaj’a bak sen. 1.90 boy ne olm? Git sat maksiskuteri. Uzun yol adv motoru al kendine.
KTM li biri var bir kaç haftadır Şişli civarı denk geliyorum , miki mouse peluş geçirmiş komple kaskın üzerine , yol kenarındaki kafelerden kizlar öpücük atan , selfi cekelim diye koşan mi dersin , eleman baya enerji yayıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)