Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YARDIMA IHTIYACIM VAR

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Merhabalar,forumda 17yasimdan beri kayitliyim,beklenen gün geldi ve çattı,2018model ns160 0 modeli motosikletimi yarin bayiden alıcam,11.900motosiklete vericem,noterde plaka ve ruhsat için ödeyeceğim bedel nedir?
    Ayni zamanda günü gününe plaka ve ruhsatımı alacak mıyım?
    Sigorta muhtemelen nekadar çıkar? Toplam bana ne kadara gelir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Ruhsat 250TL civarı birşey ödeyeceksin. Plakaya 20TL ödeyeceksin, sigorta 550TL vs çıkar.
    Ayrıca ne zaman istersen o zaman alabilirsin plakanı ruhsatını.. Fakat trafiğe çıkmayacaksın bunları tamamlamadan. Bir videoda görmüştüm, motosiklet yeni olsa bile yasak! Öpüverirler

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Sigorta olmadan motoru eve götüremez miyim?

HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Yasaya göre trafiğe çıkaramazsın, zaten sigorta en kolayı. Ruhsatını plakanı alıyosun. Sigorta şirketlerinden birini arıyosun 15 dakika içinde ödemeni yapıp işliyorlar poliçeni

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Peki internette ruhsat almak icin sigorta gereklo yaziyor,benim demek istediğim şey şu abi,motosikleti aldim,faturayla notere gittim,ruhsat plakami aldim,ayni gun icerisinde motoru bayiden alip eve götürdüm ve sigorta yaptirana kadar trafiğe çıkartmadım.Bu planı uygulayabilir miyim?(çevirmeyi saymazsak)

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sonunda alıyor musun ; ehh hayırlı olsun.

Motosikleti
    Hero Karizma R
    Sigortayı yaptırmadan plaka ruhsat alamazsın. Önce şase numarası ile sigorta yaptıracaksın. Sonra noterden ruhsatı alacaksın. Sonra plaka.

Çevirmeye takılmazsan plakasız da sigortasız da sorun olmaz tabi.

Bence bir an önce motoru eve götürmek için acele etme sigorta ruhsat ve plaka dediğin toplam 1 gun sürer zaten. Önce sigortanı yaptıracaksın 500 tl civarı tutuyor. Sigorta işini telefonla çözebilirsin. Notere sigorta belgesi götürmene gerek yok onlar sistemden görerek yapıyor işlemi. O yuzden sigorta belgesini sonradan evine kargolatabilirsin. Ruhsat ücreti 175 lira civarındaydı diye hatırlıyorum. Ruhsatını aldıktan sonra da şoforler odası olaka basım merkezinden plakanı bastırıyorsun 20 tl civarına. Tüm işlerimlerin tamam. Sabahtan erkenden baslarsan aynı gün içinde bitirisin. Hiç çevirme vs riskine girme bence

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Evet sigorta yaptırmadın alıp eve götürebilir hatta plaka taktırmadan çevirmeye girmedikçe kullanabilirsin de. Ama şöyle düşün. Motorunu aldın yola çıktın.Hayvanın biri geldi kenardan yavaş yavaş giderken geldi motoruna vurdu ve hasar oluştu. Sıfır aldığın motorun hem parasını ödedin hem haklı olduğun halde haksız duruma düştün hem de motorunun değeri düştü. Acelene değer mi ?

owlam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Virago 535
    Canın sıkıldıkça aynı konuda başlık mı açıyorsun?

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Neden boyle bi laubali soru sorma gereği duydun zaten motosohbet bölümünde açtım,evet canım sıkıldıkca forumda sohbet etmek istiyorum.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Gereken prosedürü yazmışlar benimde tavsiyem eksiğin varsa eve bile götürme bırak bayide kalsın başına ne geleceğini bilemezsin Türkiye şartlarında yüzdeyüz haklı olsan bile derdini zor anlatıyorsun birde eksik evrak vs. olursa canın yanar 1 gün daha sabret

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)