Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

YAMAHA SERVİS TAVSİYE HK

REKLAM ALANI
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    Garantide ve garanti dışı da sadece Tuna'ya gittiğim için diğerleri nasıl bilemem ama beni memnun bıraktılar pek üzmediler.
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    honda yı filan bilmemde yamaha servisinde uçuk fiyatlar varken ben kendime yetki verip servis oldum

kendi yetkili servisliğimi yapıyorum

yanlış mı yaptım motor mu bozuldu bozulsun kendim bozdum uğraşır yaparım

bence herkes öğrenmeli bakımını kendisi yapmalı

bi örnek vereyim 2015 yılında motoru ilk aldığımda bakım için 30 lira verdiğimi biliyorum şuanda 400 liradan aşağı bakım yok.
    kusura bakma yamaha seni severimde o paraya bi daha gelmem
    espresso bunu beğendi.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yamaha servisleri bir acayip. Özellikle periyodik bakım için bile 1 gün motorun orda kalmasını istiyorlar. Yapacağın altı üstü yağ değiştirmek. Gerçi Honda pcx içinde benzer bir şey istemişti itiraz edince 2 saat sonra gelin alabilirsiniz demişlerdi.

Ankara da Ulusan da yapıyor bazen bunu gıcık ediyor.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı muhammetcon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gidişle Tekirdağ'a gideceğim gibi.. Teşekkür ederim
    balıkesir motohan da iyidir.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    5 yıl boyunca iki Yamaha motosikletim oldu. İstanbul'da herhangi bir servisten memnun kalmadım.
    Motorda büyük bir işlem varsa ve kendisi yapacaksa Ersoy Yamaha güven verebilir, belki. Ersoy dışında Tuna Yamaha ve sanırım Premium oldu adı, Kardeşler Yamaha ile temasım oldu.

Bu nedenle zaten garantisi falan dolmadan daha XJ6'da kendim yapmaya başlamıştım bakımları. Yağda zaten bişey yok, buji değiştirirken biraz zorlandım, o da caponların kapaklarını örtüleri falan takmak toparlamak işi yani bujinin kendisini değiştirmek zor değil ama oraya ulaşmak için motoru dağıtmak ve toplamak biraz yoruyor. Bunda tabi XJ6'nın ucuz yollu bir motor olması, naked tasarlanıp sonradan karenaj oturtulması falan gibi durumların da etkisi vardır.

Servislik bir durumum olmadı ama ön dişli değiştirirken dişliyi tutan somunu da değiştirmek gerekiyor servis kitapçığına göre, Zeytinburnu'nda bi sokaktaki serviste bulmuştum. Eskiden yetkili imiş ama artık değilmiş sanırım, baba oğul işletilen bir yer. Onlar sohbet yaklaşım falan olarak işini düzgün yapacak insan izlenimi vermişti ama tabii ki sadece bir sohbetten edindiğim izlenim bu.
    espresso bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 yıl boyunca iki Yamaha motosikletim oldu. İstanbul'da herhangi bir servisten memnun kalmadım.
    Motorda büyük bir işlem varsa ve kendisi yapacaksa Ersoy Yamaha güven verebilir, belki. Ersoy dışında Tuna Yamaha ve sanırım Premium oldu adı, Kardeşler Yamaha ile temasım oldu.

Bu nedenle zaten garantisi falan dolmadan daha XJ6'da kendim yapmaya başlamıştım bakımları. Yağda zaten bişey yok, buji değiştirirken biraz zorlandım, o da caponların kapaklarını örtüleri falan takmak toparlamak işi yani bujinin kendisini değiştirmek zor değil ama oraya ulaşmak için motoru dağıtmak ve toplamak biraz yoruyor. Bunda tabi XJ6'nın ucuz yollu bir motor olması, naked tasarlanıp sonradan karenaj oturtulması falan gibi durumların da etkisi vardır.

Servislik bir durumum olmadı ama ön dişli değiştirirken dişliyi tutan somunu da değiştirmek gerekiyor servis kitapçığına göre, Zeytinburnu'nda bi sokaktaki serviste bulmuştum. Eskiden yetkili imiş ama artık değilmiş sanırım, baba oğul işletilen bir yer. Onlar sohbet yaklaşım falan olarak işini düzgün yapacak insan izlenimi vermişti ama tabii ki sadece bir sohbetten edindiğim izlenim bu.
    Zeytinburnundaki bahsettiğiniz yerin adı, konumu vb. var mıdır? Belki konumu google'dan da bulurum.
    Benim bakım yapılalı 700km falan oldu sadece yağ eskidiği için değişecek. Bir de scooterlarda şanzuman yağı var sanırım o da değişir.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zeytinburnundaki bahsettiğiniz yerin adı, konumu vb. var mıdır? Belki konumu google'dan da bulurum.
    Benim bakım yapılalı 700km falan oldu sadece yağ eskidiği için değişecek. Bir de scooterlarda şanzuman yağı var sanırım o da değişir.
    Baktım şimdi Motoland imiş.
    http://www.motoland.com.tr/
    espresso bunu beğendi.

dreams82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 300 ABS / 2018
    Bahçelievler'deki Prestij Motosiklet firmasını deneyen oldu mu?

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı dreams82 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahçelievler'deki Prestij Motosiklet firmasını deneyen oldu mu?
    Bir arkadaşımın X-Max'inde "periyodik paketi" diye hiç vakti gelmemiş parça değiştirdiklerini biliyorum. Tek duyumum budur.
    Çok alakasız abuk bişey değildi de atıyorum 20bin'de fren balatasını değiştirmişlerdi gibi bişeydi.
    dreams82 bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)