Garantide ve garanti dışı da sadece Tuna'ya gittiğim için diğerleri nasıl bilemem ama beni memnun bıraktılar pek üzmediler.
Garantide ve garanti dışı da sadece Tuna'ya gittiğim için diğerleri nasıl bilemem ama beni memnun bıraktılar pek üzmediler.
honda yı filan bilmemde yamaha servisinde uçuk fiyatlar varken ben kendime yetki verip servis oldum
kendi yetkili servisliğimi yapıyorum
yanlış mı yaptım motor mu bozuldu bozulsun kendim bozdum uğraşır yaparım
bence herkes öğrenmeli bakımını kendisi yapmalı
bi örnek vereyim 2015 yılında motoru ilk aldığımda bakım için 30 lira verdiğimi biliyorum şuanda 400 liradan aşağı bakım yok.
kusura bakma yamaha seni severimde o paraya bi daha gelmem
Yamaha servisleri bir acayip. Özellikle periyodik bakım için bile 1 gün motorun orda kalmasını istiyorlar. Yapacağın altı üstü yağ değiştirmek. Gerçi Honda pcx içinde benzer bir şey istemişti itiraz edince 2 saat sonra gelin alabilirsiniz demişlerdi.
Ankara da Ulusan da yapıyor bazen bunu gıcık ediyor.
5 yıl boyunca iki Yamaha motosikletim oldu. İstanbul'da herhangi bir servisten memnun kalmadım.
Motorda büyük bir işlem varsa ve kendisi yapacaksa Ersoy Yamaha güven verebilir, belki. Ersoy dışında Tuna Yamaha ve sanırım Premium oldu adı, Kardeşler Yamaha ile temasım oldu.
Bu nedenle zaten garantisi falan dolmadan daha XJ6'da kendim yapmaya başlamıştım bakımları. Yağda zaten bişey yok, buji değiştirirken biraz zorlandım, o da caponların kapaklarını örtüleri falan takmak toparlamak işi yani bujinin kendisini değiştirmek zor değil ama oraya ulaşmak için motoru dağıtmak ve toplamak biraz yoruyor. Bunda tabi XJ6'nın ucuz yollu bir motor olması, naked tasarlanıp sonradan karenaj oturtulması falan gibi durumların da etkisi vardır.
Servislik bir durumum olmadı ama ön dişli değiştirirken dişliyi tutan somunu da değiştirmek gerekiyor servis kitapçığına göre, Zeytinburnu'nda bi sokaktaki serviste bulmuştum. Eskiden yetkili imiş ama artık değilmiş sanırım, baba oğul işletilen bir yer. Onlar sohbet yaklaşım falan olarak işini düzgün yapacak insan izlenimi vermişti ama tabii ki sadece bir sohbetten edindiğim izlenim bu.
Bahçelievler'deki Prestij Motosiklet firmasını deneyen oldu mu?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)