sifir mt-25 ler 2019 24.500 tl 2018 ler 23.600 tl hala alinirmi sizce ?
Birde ktm duke 250 22bin kusur olmus mt-25 ten daha iyi bir tercihmi olur
sifir mt-25 ler 2019 24.500 tl 2018 ler 23.600 tl hala alinirmi sizce ?
Birde ktm duke 250 22bin kusur olmus mt-25 ten daha iyi bir tercihmi olur
Niye alınmasın? Son hız sizin için çok önemliyse Mt25, şehir içi güçlü alt devir beklentiniz varsa da Duke 250. Tercih sizin. Ben şahsen 26 bg tek silindir makineyle Mt25'i yakalayamıyorum.
Mt25 ve r25 çok yakıyor ben olsam almam. 250 cc nin hakkı değil o yaktığı.
Yakmasın diyorsan basmayacaksın. basacaksanız ne yakıyor diye gr işlerine girmeyiniz. 80 90 sabit git 3lt yakıyor daha ne yapsın
Yakıt meselesi gerçekten sıkıntı. Ns200 motorum var. Ne zamandır satıp yerine 250 cc motor almak istiyorum ama bir türlü istediğim motoru bulamadım.
Mt25 çok yakıyor,
duke 250 ve cb250r ‘a siperlik takılmıyor( aksi uzun yolda çekilir iş değil)
V-strom genel olarak ihtiyaçlarımı karşılıyor ancak o da hem cüsseli hem de görüntü açısından içime sinyor.
Vel hasıl, siperlik takabileceğim, az yakan, biraz da görüntü itibariyle tatmin edecek motor şu sıralar bulamıyorum malesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
Zorlasanız da 3.5lt nin altına düşmüyor diye duydum bir çok kullanıcıdan.
Aslan besliyorum derken MT-25 den mi bahsediyorsunuz.
Aslan...
Mt-25
Aslan...
şahsi kendi adıma konuşuyorum kimse üstüne alınmasın .
23-24-25 ben ortalama düz 25 bin tl diyorum.. şahsen kendi adıma ben 25bin tl 250cc motora hayatta bağlamazdım.. yazık günah.. piyasalar odur budur kurlar şöyle böyle artık şunun altında fiyatlarda motor yok falan filan hepsi tamam bu benim şahsi fikrim yazık günah orta gelirli yada dar gelirli için 25 bin tl büyük para..
zengine lafım yok okuması bile şu yazımı gözüne yazık..
25 bin tl ye araba alınıyor ikinci elden hemde modelli accent alırsın,linea -albea alırsın,renault alırsın, 2006-2007 model 1.4 dizel citroen c3 alırsın ,ford fieata alırsın 2006 -2007 , opel corsa falan alırsın..
Gene kemal sunal ,adile naşitin kibar feyzodaki sahnesi geldi aklıma öküz alırız olumm o fiyata öküzz..
Aslan beslemek nereden çıktı. MT25'den yani 250cc motordan bahsediliyor burada.
Ben aldım tur camı, çanta , orta sehpa. Uzun yolda filan son hızı ve gücü iyi olduğu için üzmüyor beni. Küçük CC motorlarda son hız, devir aralığı gibi konular bence önemli.
roll 20 dnd
Kalkışdan, 80-90km/h'ya kadar önde gidecek, üçte bir fiyatına 200cc motosikletler var, ilgimi çelkiyor, sitesinde inceliyorum, maalesef 199cc, silindir çapı: 56.5, Strok: 49.5mm yazıyor. Hesaplayınca 124cc çıkıyor. Bilmeyen alıyor, kazığı yiyor, bilen böyle satıcıları yiyesi geliyor.
mt-25 den touring makine çıkmaz.. oturuş pozisyonu out..
3,5 cm gidon yükseltme ile yeterli hale geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)