Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

MT-25 hala alinirmi?

REKLAM ALANI
    Omerius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt25 - XJ6N - cb650f - Speed Triple 1050
    şehir içinde tek silindirin verdiği düşük devirdeki yüksek tork oranıyla bence tercih edilebilecek bir motor duke. Hem az yakar hem sürmesi keyiflidir diye düşünüyorum. Duke serisi için her zaman ayrı bir sempatim vardır. he ne kullanıyorsun dersen mt25 kullanıyorum ben. top speed'te de dağlar kadar fark olacağını düşünmüyorum. Evet mt25 250cc diğer motosikletlere göre çok yakıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT/R25 serisinin kaçıncı geri cagirilisi oldu ki acaba? Demek ki japon sorunsuzluğu pek ugramamış bu tarafa
    Ktm de yaşanan arızalardan haberiniz yok.
    Ktm/yamaha duke/mt25 karşılaştırmasında sorunsuz taraf tartışmasız bellidir.
    Geri çağırma kaynaklı yolda kalan bir sürücü var mı?
    Arkadaşı aradım radyadör hortumu değişecek bende dedi. Senelerdir motorun sahibi. Ne yolda kaldı, ne arıza yaşadı.
    Sorun nedir?

Örneğin kawasaki klx250, aynı blok sl250de de var. Hatta ninja 250. Keşke bu motorları da geri çağırsalar. Kronik egzantrik gergisi bozulur 15-20 binde şakırdamaya başlar. Manuel germek zorunda kalırsınız...

Cbf 150. Senelerdir yağ yakar, 1000rr lar vardı yağ yakan... örnek çok
    erhn42 bunu beğendi.
    Az silindir, çok iş

erhn42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-07
    mt25 sahibi olarak net söyliyeyim;
    1. Yakıt tüketimi benim için çok önemli,
    2. Viraj performansı benim için çok önemli,
    3. ilk gaz tepkisi, alt devir torku benim için çok önemli, çat diye 4000 devirde bile güç gelsin

Yukardaki maddeler sizin için çok önemli ise mt25 almayın, bunların dışında güzel makina ama en önemlisi sizin beklentileriniz sonuçta herkesin kullanım şekli-beklentisi farklı olabiliyor. Mesela benim çok memnun olduğum konfor odaklı süspansiyonlar, viraj kovalamayı seven başka birini memnun etmez, daha sert süspansiyonun beni memnun etmeyeceği gibi.
    YasinC bunu beğendi.

SavageGarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC750S
    36 beygir güce sahip,
    sağlam bir japonu,
    üstelik 250cc vergileriyle,
    konforlu ve sorunsuz bir şekilde kullanırım...

diyorsan alınır.

benim mevctu MT25'imi alırken kıstaslarım bunlardı,
    güçlü olsun,
    sağlam ve konforlu olsun,
    ama vergisi düşük olsun,
    bakım haricinde sorun çıkarmasın.
    artçılı dahil, tıkır tıkır çalışsın.
    şehiriçi atak, uzun yolda hızlı olsun
    sarsıntısı az olsun, selesi rahat olsun.
    hepsini karşılıyor

2.5 senedir kullanıyorum. saat gibi çalışıyor. geçenelerde satayım dedim. vazgeçtim.
    ani gelen nc750x krizi atakları olmazsa bir süre daha kullanmayı düşünüyorum

YZFR25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 200 Abs
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT/R25 serisinin kaçıncı geri cagirilisi oldu ki acaba? Demek ki japon sorunsuzluğu pek ugramamış bu tarafa
    Bence ne olursa olsun geri çağırılmak güzel bir şey en azından adamlar müşterilerini önemsiyor. Hiç çağırılmamaktansa 30 kere çağırılmayı tercih ederim. Günün birinde yolda kalmaktan veya daha ciddi sonuçlara maruz kalmaktan çok daha iyidir. Bunu sadece honda, yamaha veya motosiklet sektörü özelinde söylemiyorum. Tüm sektör, markalar için önemli.

sharkspeedr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı YZFR25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence ne olursa olsun geri çağırılmak güzel bir şey en azından adamlar müşterilerini önemsiyor. Hiç çağırılmamaktansa 30 kere çağırılmayı tercih ederim. Günün birinde yolda kalmaktan veya daha ciddi sonuçlara maruz kalmaktan çok daha iyidir. Bunu sadece honda, yamaha veya motosiklet sektörü özelinde söylemiyorum. Tüm sektör, markalar için önemli.
    katılıyorum
    ve böyle oldukça bu markayı benimsemem daha içten oluyor yani bu iyi birşey.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)