ABS siz 17 modeli 19.000 tl idi hala kaldımı bayilerde bilmiyorum. ABS li olsun derseniz 25.000 tl ye düşük km de cbr 500 tercih ederdim.
Şahsen ben almam
Bu mt-25 r25 çıktığından bu yana 3.kez servislere çağrılıyor. 2015 yılında yağ pompası arızası sebebiyle çağrıldı,bir diğeri debriyaj teli ile ilgili diye hatırlıyorum (emin değilim).Şimdi yıl olmuş 2019 Tekrar servise çağrılıyor.Üstelik 2015 modelleride kapsıyor bu ,adamlar 4 senedir devam eden problemi anca keşfettiler sanırım. Şimdiki problemde tekrar debriyaj yayı diğer problem radyatör hortumu ile ilgiliymiş.
yakında 250cc liklere 40 bin lira diyicekler o bile normalleşicek insanlar tarafından ya ben ona şaşıyorum ..
insanların kabullenişi normalleştirmesi beni şaşırtıyor..
Bu 250cc likler 40 bin tl olsada sizin maaşınız şu gün aldığınız misal 2 bin tl lik maaşınız 6-7 bin lira olmıycak en fazla şu günkinden 500-600 tl fazla olucak..
Ben mt kullanmıyorum r25 kullanıcısıyım. Tamam biraz benim tapagazım biraz düşük olabilir ama sonuçta ben 4.0 yaktırıyorum en fazla. Sonuçta r25'i alanın yakıtı umursamaması gerektiği gerçeğini değiştirmez. Kullanmayın abi o zaman, gidin hondaya binin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Koskoca Mercedes bile arabalarını servise çağırıyor bir yamahaya mı çok gördünüz. En azından diğer firmalar gibi üstünü örtmüyorlar...
Üstadım dediğiniz doğrudur, kalkışta da seri olup daha uygun fiyatlı motorlar da vardır elbet. Şahsi fikrim; 20-25.000 TL bütçem varsa daha yüksek cc temiz 2. el motor bakarım. Konuyu açan arkadaşın beklentilerini, hangi düşünceyle o 2 motor arasında kaldığını bilmiyorum, bütçe sıkıntısı yoksa bence 2 motor da farklı karakterler barındırmakla beraber kendi sınıflarında iyi motorlar.
İkinci el temiz daha yüksek cc makina almak daha mantıklı olur
Şu an alınır mı bence alınır kar etmesende zararda etmezsin tahminimce. He bu arada yakıt tüketimi 2018'den sonra euro4 motorla beraber ciddi oranda düştü. Sakin ve arada sırada gaz açsan bile 3.3, 3.6 lt geçmiyor çok kasarsan bence 3.0 bile olur.
Dusun 2006 dayapilmis xmax motor ve karoseri hala para ediyor
cok titiz adamim tek cizik bile kafama takiliyor o yuzden sifir almak istiyorum tabiki pahali cok pahali 250 cc ler icin ayni paraya shadow 600-750 alabilmek varken ama suan yeni absli yuksek cc yede ihtiyacim yok keyfi olarak bu 2 motor arasinda kaldim 2 side cok ayri guzel makineler ktm sevdam var gercekten ama boyum 1.90 2 sinede bindim saticilar dahil kucuk kaliyor dediler o yuzden karar veremedim tam
Arkadaşım hergün işe gidip geleceksen honda al yok ben sadece hafta sonları gezicem dersen yamaha al...
İzah edelim, okuyalım, bakalım, size tanıdık gelen kısım varsa yazarsınız
Yakın tarih:
Kurbağa Nasıl Pişirilir?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)