Evet sorgulattım 2017 model benim motosiklet değişim olacak. Radyatör hortumu ve debriyaj yayı dediğiniz gibi.
Benim 2017 mt-25’te sadece radyatör hortumları garanti kapsamında değişecekmiş. Girişimi yaptırdım.
aradım servisi biz size haber vericez dedi.Şase numarasından sorgulayabileceğim site var mı ?
Ben aradım 1,5 ay önce almıştım 2017 model mt 25. Benimkinde değişime gözükmüyormus.
Motosikleti aldığım Yamaha İstanbul bayisini aradım. (2017 Abs yok) Şase numarasını verdim. Radyatör hortumunun değişeceğini söylediler. Bu işlem esnasında radyatör soğutma sıvısı da değişiyormuş 60 lira gibi bir ücreti olduğunu söyledi.
Bilgilendirme için teşekkürler.
ben 1 ay önce 2018 abs aldım bayiyi aradım şasi no dan kontrol ettiler sorun yok dediler araştırdığım bazı kaynaklarda sadece euro 3 e sahip olan modellerde geçerliymiş bu durum yani 2018 den önceki ama gene de bir sormak gerekli bayiye arkadaşlar
Her yıl bir şey ortaya çıkıyor. Yeter artık...
neyse ki fakirim de dandik motor kullanıyorum.
mondial geri cagırmaya kalksa herhalde iflas ederdi
"çin malı ne bekliyorsun ki" diyip tamir ettirip devam ediyoruz.
radyatör hortumu bayadır geziyor değişim kapsamında acabamı diyordum vites mil yayı ne alaka onu anlayamadım.eskiden yamaha sitesinde parça değişimini kontrol edebiliyordum sanırım kalkmış yada ben bulamadım varsa bulan paylaşsın.
Benim sadece radyatör hortumu çıktı. Debriyaj yayı çıkmadı. Çok ısınmasının sebebi acaba bu hortumdan mı kaynaklanıyordu.
Benimki de sadece radyatör hortumu çıktı. Bakalım ne olacak...
Yine, yeniden. Ne çektin be R25.
Adamlar hala malın arkasında duruyorlar en azından.. şöyle de olabilirdi "kullanıcı hatası"
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
yamahadan bir tek blok flüt alırım,gerisi yalan.sen kaç yıldır motor üretiyorsun,sıfır hatan olmalı.
R25 kullanan arkadaşlarımın başına gelmişti radyatör hortumuyla alakalı sorun. 3. geri çağırma olsa da anormallik yok. Aksine iyi bir olay.
Yukarda bir arkadaş yazmış aramış servisi 60 tl antifiriz için para alınıcakmış.. eğerki soğutma sıvısı motul cool expert kullanmıyorlarsaki bence imkansız motul inugel ayarında bir şey kullansalar litre fiyatı 10-15 tl falandır.. oda onlara gelişi çok daha ucuzda olabilir.. yani hortumun fiyatı aradan çıkıyor bence tahminim..
Bir parça garantiden veya kampanya dahilinde değişime giriyorsa, onunla birlikte değişen sarf malzemelerinin de ücreti kampanya veya garantiye dahildir. Bu durumda müşteriden herhangi bir isim altında ücret talep edilemez. Hatırlatmak isterim. Üç kuruş demeyin, servise güvenmeyip merkeze yazıp durumu derhal bildirin.
...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)