R25 Tiger egzoz hakkında.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısıyla R25 alacağım, üzerinde Tiger tri780 egzoz var, sesi bana fazla geldi susturucu yok , işim gereği yarın motoru aldıktan sonra şehirler arası gitmem gerekiyor, 2 tane polis çevirmesi var, tiger egzozla ceza yazarlar mı? İlk fırsatta orijinal egzozu veya susturucu takacağım, fikir verirseniz çok sevinirim
Reklamlar
-
uzun yolda egzoz çevirmesi olur mu bende merak ettim , bayramlarda ankaraya gidip geliyorum çeviren olmuyor , istanbuldan.
-
Yazarlar. Affetmezler, acımazlar. Bayram trafiğinde belki es geçiyorlardır ama şimdi boşlar. 3hafta önce Şile'de egzozlu motor bırakmadılar. Gelene geçene yapıştırdılar cezayı...
-
İkna kabiliyetine bağlı
Bize anlattığın gibi anlatırsan ve motoru yeni aldığını gösterirsen
Yazmazlar,
Umarım
(Not: bizim ülkemizde net kurallar (uygulamada) olmadığı için ceza yeme ihtimalin tamamen çevirmedeki polisin keyfine bağlı)
-
Aldıktan sonra aynı gün İzmir - Manisa gidip gelmek zorundayım , iki yönde de sürekli çevirme oluyor , en iyisi motoru eve bırakıp otobüsle gitmek hiç riske atmak istemiyorum kendimi.
@tomass aslında bende öyle yapmayı düşündüm fakat kıl birine denk gelirsem affetmez diye gitmeyeceğim
Düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Tekrar merhaba arkadaşlar , motoru bugün aldım , Riske girmemek için motoru eve bırakıp otobüsle işe gitmeye karar verdim , fakat eve giderken hiç olmayacak yerde çevirmeye denk geldim
Herkesi çeviriyorlardı, Aha yedik cezayı diye düşünürken polis gülerek motorcu sen devam et dedi
Bastım gaza geçtim çevirmeye girmeden , eve bıraktım , ilk fırsatta takacağım orijinal egzozu.
Bu arada işe giderken, yine alakasız bir yerde organize sanayi içinde servisi çevirdiler.
Bugün yoğun bir çevirme var gibi , dikkatli olun
-
Arkadaşlar seçimlerden sonra çok fazla ceza yazılacak ve geriye doğru çok fazla ceza göndereceklerini duydum DİKKAT'li olun.Kardeşim sanada motorun hayırlı olsun.Bulunduğumuz şartlarda orjinal egzos takarsan kafanda rahat olur.
-
bence r25 in orjinal egsoz sesi çok tok ve güzel, o motorda egsoz takmaya hiç gerek yok zaten.
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar seçimlerden sonra çok fazla ceza yazılacak ve geriye doğru çok fazla ceza göndereceklerini duydum DİKKAT'li olun.Kardeşim sanada motorun hayırlı olsun.Bulunduğumuz şartlarda orjinal egzos takarsan kafanda rahat olur.
Çok teşekkürler , evet dikkat etmek lazım , orijinali takacağım beğenmedim sesini.
khaledome adlı üyeden alıntı
bence r25 in orjinal egsoz sesi çok tok ve güzel, o motorda egsoz takmaya hiç gerek yok zaten.
Orijinal nasıl bilmiyorum fakat bu halini sevmedim ben. Orijinal iyidir
-
Evka4 mü orası?
-
-
Kayabaşı? 5sene Evka-4'te yaşadım.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Kayabaşı?
5sene Evka-4'te yaşadım.
İzyuva olarak geçiyor burası , Bornova mezarlığına daha yakın
Kaçış rampasının tam karşısında bulunan apartmanlar
Fotoğrafta çok detay yok aslında tanımanıza şaşırdım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler