Aynisi daha düşük süratte basıma geldi. Viraja hızlı girip alamayacagimi düşünerek yavaşlamaya calistim. Haliyle viraj dışına çıkıp sağdaki kanala uctum. Neyse ki yine dik durdum sıkıntı olmadı
Aynisi daha düşük süratte basıma geldi. Viraja hızlı girip alamayacagimi düşünerek yavaşlamaya calistim. Haliyle viraj dışına çıkıp sağdaki kanala uctum. Neyse ki yine dik durdum sıkıntı olmadı
bu mt tarzı motorlar çok can yaktı :(
Burası Bursa Görükle sapağı sanirim,o viraj fazlasıyla derin virajdır. O virajda arabaların patladığını bile gördüm. Kazayı yapan arkadaş bu virajı ilk defa görmüş gibi geldi bana. Bu tarz durumlarda ilk önce abs çok önemli sebebi virajı alırken bu gibi yüksek hızlar da orta derece fren ve abs desteği ile hızı düşürebilmek çok önemli. Bunun haricinde naked tarzıyla virajlarda daha dikkatli olmak gerekiyor dik oturuş pozisyonu ve rüzgar sorunu viraj almayı zorlaştırıyor. Arkadaşın 3 hatası var. Öncellikle bilmediğiniz veya hatırlayamadığınız virajlara hızını düşürerek girin. Virajda bakışı kesinlikle kaçırmayın. Fren ve debriyaj destekli dönüş yapmaya çalışın.
Mtler Viraj Motorları Degildir
adamın bilmediği yolsa o daha kötü.. tarihin en eski kuralıdır bırak motoru arabanın içinde olsan bilmediğin yolda süratli gitmessin gaz açmassın tam aksine çok daha temkinli dikkatli gidersin nokta.. bunu acemi adam bile bilir yapmaz.. kör sürüşü denir buna..
Korkacaksan sürmeyeceksin, süreceksen korkmayacaksın..
Grup sürüşünde gaza gelmiş bir acemi daha.
Videoyu tekrar izledim de adam o hızla bariyerler üstünden uçarken iyi ki fukara sümüğü gibi tabelaya yapışmamış.
Virajı alamayacağını sanıp korkarak frene basmış.
Frene bastığı için motor düzelerek dışarıya doğru açılmış.
hızı düşmesine rağmen frenlemeyi bırakmamış ve çarpacağı noktaya odaklanıp kaza yapmış.
Amatör bir sürücü. Yeni başlayanların atamadığı korkulardan virajı alamama korkusu.
Yapacak bir şey yok direğe vurup ölebilirdi ucuz kurtulmuş.
Hatalar ders almak içindir geçmiş olsun.
Lütfen bu tip problemler yaşamamak için acil durum freni ve viraj antrenmanları yapın.
yok ya ruzgar esıyo orda savuruyor sesı duyun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)