Lastik havası standarttır. Değiştirilmez. Aynı ebatta, aynı motora, aynı hava basılır.
/DVWLNKDYDEDVÕQFÕ
<DOQÕ]FDVUF
gQ 200 kPa (2.00 kgf/cm2, 29 psi)
$UND 200 kPa (2.00 kgf/cm2, 29 psi)
https://honda.com.tr/App_Assets/Mode...br-250r-kk.pdf
29/33 olduğunu neye dayanarak söyledin?
Ovvv çok pardon, R25 için konuşuyordum ben, CBR olduğu hiç aklıma gelmedi kusuruma bakmayın, benim hatam.
Ön (1 kişi):
200 kPa (2.00 kgf/cm², 29 psi)
Arka (1 kişi):
225 kPa (2.25 kgf/cm², 33 psi)
Ön (2 kişi):
200 kPa (2.00 kgf/cm², 29 psi)
Arka (2 kişi):
225 kPa (2.25 kgf/cm², 33 psi)
Taklitler Aslını Yüceltir!
Aynen bende de mt-25 var. Karıştırdığını düşündüm ama bilmeyenler yanlış basmasın die buraya linkini bıraktım.
Hazır lastik konusu varken konuyla tam alakalı olmasada bende lastik hakkında bilgili arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum kışın motosikletim için metzeler me22 lastik aldım henüz takmadım ama bildiğim kadarıyla lastik takılırken lastiğin üzerinde balans’ı en aza indirmek için sibop kısmına denk gelmesi gereken noktada “sarı”, yada “kırmızı” ile işaretlenmiş bir kısım olması gerekiyor ne kadar baktıysam lastiğin üzerinde böyle bir işaret göremedim ben, şimdi ben bu lastiği takarken neye göre takıcam? Bu balans muhabbetini nasıl halledicem..?
2 defa sürdüm sağanak altında, teki karla karışık oldu hatta nisanın ortasında, açıkçası çok zorlamak istemediğimden uslu uslu sürdüm ama pek bir sıkıntı hissetmedim, en azından 70-80'li hızlarda asfalt altımdan kaymadı.
Sonuç olarak kesinlikle aldığınıza pişman olacağınız bir lastik değil, ayrıca desenleri de çok güzel
Bende MC 50 soft aldım takalı 200 km i geçti ama şimdilik öyle ahım şahım bir farkını görmedim açıkçası.
Ahım şahım fark derken IRC'ler ile mi yoksa düz MC50 modeli ile mi?
IRC'den bahediyorsanız böyle bir şeyin mümkün bile olabileceğini sanmıyorum, bende irc'den geçtim, şahinden lamboya binmiş gibi oldu.
Taklitler Aslını Yüceltir!
Geçenlerde şöyle bir deniyelim bakalım dedim ben performansindan gayet memnun kaldim tabi buyuk sehirlerin ayna gibi asfaltinda ne olur bilemem 10. Dakikadan sonra guzel virajlar basliyor ;
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
İcefrog hocam Mc50 soft tan bahsediyorsunuz. Çok şaşırdım bu duruma. Ben Irc den sonra, soft olmayanını takıp ilk frene bastığımda “yooook yaaa, ciddi mi?” tepkisini vermiştim. Lastiklerin üretim tarihleri nedir
Hadi karıştırayım ortalığı :D michalin pilot street mi mc50 mi deseler?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)