İstanbul' a, Ankara' ya, Antalya' ya ve birçok şehire gerçekten bahar geldi mi arkadaşlar
İstanbul' a, Ankara' ya, Antalya' ya ve birçok şehire gerçekten bahar geldi mi arkadaşlar
Pastırma kışı var. İtirazlar bitsin, sonra belli olacak.
2 gündür soğuk ve yağışlı gidiyor mersin de. ama yarından sonra ısınıyormuş hava.
"Hele şu toz duman bir dağılsın, bindiğin at mı eşşek mi anlarsın" demiş şair Yusuf Tuna
Istanbul'a bi cacık gelmedi valla...
Burada bu aralar rüzgar kafa koparıyo.
Rüzgar çok güçlü, yürürken bile insanı savuruyor, bu da yetmezmiş gibi akıllara zarar soğuk esiyor.
Sarıkamışta askerlik yaptım, ama soğuktan bu kadar sinirlendiğini ve rahatsız olduğumu hatırlamıyorum.
Mont giysek terliyoruz, hırka giysek donuyoruz, ne b*k yiyeceğimi şaşırdım artık.
Bahar'ın gelip gelmediği henüz net değil ama.
Kış'a güle güle demeye hazırlanıyoruz.
Sayın CB , son aylarda çıkardığı kararnamelerle zaten belediyelerdeki tüm yetkileri kendisine bağlamış diyorlar, bilmiyorum ne geldi ?
Ekrem bey inanılmazı başardı. Bu sonuç onu Kılıçdaroğlu nun koltuğuna götürüyor. Hayırlı olsun
“EL-ADLÜ ESASÜ’L-MÜLK”(Adalet mülkün temelidir.) (Halife Ömer.) Eğer bir seçimde bile adaletsizlik yapıp, kazananın hakkına; manipülasyonlarla tecavüz edilip, ülkenin yetkili mercihleri, üst makamlar tarafından himaye ediliyorsa eğer; oraya adalet gelmemiştir. Hazreti Ömer'den nasıl adaletli olunur konusunda feyz almak gerekir.Kazanmak kadar kazananın hakkını da teslim etmek müslümanlık görevidir.
Geçen dükkanın içi. Resmen eridim bittim. Dışarısı 29 dereceydi. Cam mekan olunca gelen güneş ışığı maşallah fırına çevirdi
izmiri yazmamış :D çoğuda anlamamış asdlkaşsld
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)