İstanbul' a Bahar Geldi mi?
Reklamlar
-
Gidişatta çok büyük bir değişiklik olmaz, sonuçta tek başına fazla yetkisi olmayan bir makam, onu kötü duruma düşürmek için ellerinden geleni yapacaklardır, bu da sıkıntı olarak halka yansıyacaktır, ama onun da kötü icraatlara dur deme yetkisi olacak, bir denge içinde gidecek işte.
Reklamlar
-
%37 elektrik zammını yapıştırmışlar hemen babadan oğula nesiller!
-
tugrulbora adlı üyeden alıntı
İstanbul' a, Ankara' ya, Antalya' ya ve birçok şehire gerçekten bahar geldi mi arkadaşlar
Nisan'da bahar gelir zaten de sen kuzugöbeğin'den bahset tadını unuttuk artık.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
bektanist adlı üyeden alıntı
Nisan'da bahar gelir zaten de sen kuzugöbeğin'den bahset tadını unuttuk artık.
Bizim köyde bulmaya başlamışlar, geçen yıl köyüme gidemedim baharda, acayip kuzugöbeği olmuş, bu yıl giderim nasip olursa inşallah biraz yağmur yağar o arada.
-
Değişim birden olmaz zaman ister. Halk projelerini beğenmiş iyi yöneteceğine inanmış seçmiş. Bahar gelir gelmez zaman gösterecek.
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Aslında, zamanda yokcu bile sayılırız. Geçmişi kaydedebiliyor, geleceğe doğru, günde 24 saat, yılda 365 gün 6 saat gibi belli bir hızla zamanda ilerliyoruz. Cosmosda milyarca senedir galaksimizde gezip görmediğimiz kalmamıştır. Ama şu an kapımı kim çslıyor, ne biliyorum ne gördüm. Alo, kim o?
-
Volkan76 adlı üyeden alıntı
Aslında, zamanda yokcu bile sayılırız. Geçmişi kaydedebiliyor, geleceğe doğru, günde 24 saat, yılda 365 gün 6 saat gibi belli bir hızla zamanda ilerliyoruz. Cosmosda milyarca senedir galaksimizde gezip görmediğimiz kalmamıştır. Ama şu an kapımı kim çslıyor, ne biliyorum ne gördüm.
Alo, kim o?
Cosmos belgeselinde 14,5 milyar yıl içerisinde, yani kainatın yaratılmasından itibaren, insanlığın bu süre zarfı içerisinde nerede yer aldığını, ne kadarlık bir zaman aralığı işgal ettiğini anlayabilmek için,
14,5 milyar yılı tam 365 güne bölmüşler; aylara ve günlere bölmüşler.
İnsanlık tarihi bu süre zarfının 31 Aralık gecesinin saat 23:59' u ile 00:00 arasındaki küçücük zaman aralığını işgal ediyor.
Onda da denk geldiğim zamana bakıyorum da nasıl bir kısmet varmış bende diyorum ama şükürsüz de değilim.Hep şükrediyorum fakat hırsızın, çocuk istismarcısı ve tecavüzcüsünün, din istismarcısının, sömürgecisinin, yetim hakkı yiyerek lüks içinde yaşadığı halde mazlum edebiyatı yapanın hep karşısında olmaya devam edeceğim.
BAHAR BU ÜLKEYE HİÇ GİTMEMEK ADINA GELECEK İNŞALLAH.
Kazasız, belasız, hayırlı sürüşleriniz olsun.
-
Baharı bilmem de zamlar gelebilir her an
-
-
tugrulbora adlı üyeden alıntı
Cosmos belgeselinde 14,5 milyar yıl içerisinde, yani kainatın yaratılmasından itibaren, insanlığın bu süre zarfı içerisinde nerede yer aldığını, ne kadarlık bir zaman aralığı işgal ettiğini anlayabilmek için,
14,5 milyar yılı tam 365 güne bölmüşler; aylara ve günlere bölmüşler.
İnsanlık tarihi bu süre zarfının 31 Aralık gecesinin saat 23:59' u ile 00:00 arasındaki küçücük zaman aralığını işgal ediyor.
Onda da denk geldiğim zamana bakıyorum da nasıl bir kısmet varmış bende diyorum ama şükürsüz de değilim.Hep şükrediyorum fakat hırsızın, çocuk istismarcısı ve tecavüzcüsünün, din istismarcısının, sömürgecisinin, yetim hakkı yiyerek lüks içinde yaşadığı halde mazlum edebiyatı yapanın hep karşısında olmaya devam edeceğim.
BAHAR BU ÜLKEYE HİÇ GİTMEMEK ADINA GELECEK İNŞALLAH.
İnşallah.
Geliyir, gidiyor, yine geliyor. Şükür etmek gerek. Herşey bir döngü içinde. Rabbimiz bizi böyle yatarmışki, kötülüğü gördükce, iyiliğin değerini anlayalım.
14.5 milyar yıl günümüzdeki bikgi ve imkanla hesapllanabilinen bir değer. Yarın, merkezi testip edilememiş cosmos bir katman olarak tespit edilirse, o zaman 14.5'i bir 7 ile daha çarparlar.. Hala, yerçekimini, kütle çekimi diye açıklamaya çalışılıyor. Yani, çekim=çekim diyor, mantıklı bir açıklama veya sebep bilen varsa buyursun.
Şahsen, kütle vakum, vakum kütle ile yer değiştiriyor, diye düşünüyoirum. Ama, başka bir boyutta. Çok şükür, herşey bir döngü içinde.
Tez, tez, tezler, geceleri geveler.
Gerçek şuki, sabahları özler.
Bir lokma nimet, bir bardak çayla,
Yeni güne şükreder.
-
AliR25 adlı üyeden alıntı
"Hele şu toz duman bir dağılsın, bindiğin at mı eşşek mi anlarsın" demiş şair Yusuf Tuna
Bu söz seçimden sonra çok paylaşılmaya başlandı. Tam olarak verilmek istenen mesaj nedir?
“Falsehood flies, and truth comes limping after it" J.S.
"A lie can travel half way around the world while the truth is putting on its shoes" M.T.
-
geliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)