Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Pilot Power kullanıcıları var mı aranızda?

REKLAM ALANI
    Carlsberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    Merhabalar, kısmetse bugün alacağım R25’in üzerindeki irc lastikleri çok geç olmadan değiştirmek istiyorum, değiştirmişken de 150 veya 160’lık takmak istiyorum daha önce 160 takıp memnun kalan çok insan ile karşılaştım, yakıttaki 0.2 ile 0.5lt artış dışında herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Bu durumda gözüme en çok çarpan lastik Pilot Power oldu, daha önce cbr 125’imdeki pilot streetlerimden oldukça memnundum, yine michelinden devsm edeyim diyorum.
    Sizin tavsiyeleriniz nedir, her türlü öneriye açığım, 150 veya 160 ebatında hangi lastikleri önerirsiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    180 taban düşündün mü? Ben sana söyleyeyim memnun kalmalar psikolojik.
    lastikk kalınlaştığında motosikletin kıvraklığı azalacak. Tutuşla ilgli de olumlu yönde değişen bir şey olmayacak. Görsel kaygılar nedeniyle(böyük görünsün) performans kaybı benim tercihim olmazdı. Ben motosikletin kıvraklığını, gidona uyguladığım kuvvete en hızlı şekilde tepki almayı seviyorum.

Pilot streetlerden memnun olanlar var ama bence o sınıfta bi çok rakibinden geride kalan bir lastik. Pilot powerlar da aman aman bir performans vermez. Kötü diyemem. Çok daha az para vererek aynı tutuşa sahip olabilirsin. (Mitas)
    YasinC bunu beğendi.

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Pilot powerlar hakkinda bilgim yok ama buyuk lastik takanlara sorun viraj da durumlar nasil? Yada motosiklet yattikken ne kadar stabil? 150 taban r25 surdugumde, yatikken pek stabil degildi motor.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Michelin pilot power kullandım. Yağmurlu hava dışında hiç memnun etmedi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Mt-25’imde pilot road 4’ler takılı. Düz yolda daha fazla yaktırıyor. Virajlarda daha saçma hareketler yapıyor. Ön-arka hava değerleri de deneme yanılma ile şuanlık 36-37 basıyorum. Ben orjinal ebadı elimde 120/160 lastik var die iptal ettim. Takılması bir işe yaramıyor. Viraja da katkı sağlamıyor.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    ANLAS' a bakmanızı öneririm. Her seferinde ısrarla tavsiye ettiğim markadır. Denerseniz fiyatına göre çok avantajlı olabildiğini göreceksiniz. Tabi ki mükemmelliyet beklemeyelim ama en yakın emsali MITAS ile kıyaslandığında daha iyi bir lastik olduğunu vurgulamak isterim.

Sakız gibi olsun derseniz Pirelli Rosso serisine de bakabilirsiniz ancak ıslakta beklenenin altında performans verdiğini ve ömrünün daha kısa olduğunu da belirtirim.

Ben parayı basar alırım derseniz birisi, fiyat performans oranı derseniz de diğerisi... derim.

Ama kesinlikle lastik ebatlarını değiştirmenizi önermem. Lastiği sırf görüntü için büyütmenin genellikle avantajından çok dezavantajını yaşarsınız. Deseniz ki "-Benim motosikletin lastik ebatlarında kaliteli lastik bulamıyorum, o yüzden böyle düşünüyorum" diye, ona birşey diyemem, ama görüntü için yapmayın diyebilirim. Tabi ki her zamanki gibi sizin tercihinizdir. Ben şekil olsun istiyorum gerisi beni bağlamaz da diyebilirsiniz.

Anlasın çok çok iyi olduğunu çevremden duydum, kullanmadığım için direkt olarak tavsiye edemedim.
    Söylenen şey şu; ömrü kısa ama çok performanslı...

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kuru zeminde bence mitas anlas dan daha iyi.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Ben kaç tane anlaş sahibi tanıdıysam lastik tabanında hata olduğunu ve motorun titreyerek gittiğini belirtti. Belki bana denk geldiler. Bilemiyorum. Şu lastiği de merak ediyorum.

https://www.motolastik.com/continent...7-66h-pmu30825

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kaç tane anlaş sahibi tanıdıysam lastik tabanında hata olduğunu ve motorun titreyerek gittiğini belirtti. Belki bana denk geldiler. Bilemiyorum. Şu lastiği de merak ediyorum.

https://www.motolastik.com/continent...7-66h-pmu30825
    CBF150 için kullanılan ebatların WinterGripII modellerinde aynı sorunu bende yaşamıştım. Malesef belli bir üretim aralığında yaşanmış sorundu. Ancak diğer hiçbir motosikletimde bu problem tekrarlanmadı. Belki bana denk gelmedi bilemem

Genel olarak iyi bir lastik, ömrünün düşük olduğunu belirten arkadaşlar genellikle "motosiklet ömrü boyunca giden" malum lastikleri kullanan vatandaşlar. WinterGripII kış lastiği olduğu ve yaz kış kullanıldığı halde +20.000 km' den sonra daha yarı ömrüne ancak gelmişti. Ancak bahsettiğim gibi; belirli bir üretim aralığında balans sorunu yaşatan bir seriye denk gelmiştim. Onun haricinde sorun yok
    ...

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Belkide öyle ama insan tırsınca birkez birde aralarında 100-150₺ gibi fiyat olunca ben direk yabancılara sermaye kaçırıyorum.

Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    michelın arabada iyide ,motorda sanki o kadar iyi değil be , yani sevdiğimizden alıyoruz, parasına göre normal ama , nankörlük etmek istiyorum şu an , poğ gibi ya , motorlarıma alıyorum ... kısa sürede kemik gibi oluyorlar,çok salak bi erime tarzı var birde, dişlerin uçları yukarı kalkıyor iç kısımları eriyor :S

aldığım 180lik arka lastikte epey bi yanlıyor soğukken :D bridgetstone mudur nedir o daha iyiydi. ondan alacağım bi daha.s21

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    1 sene yaklaşık 13.000 km CBR500R için kullandım.Satarken hala ömrü vardı 2-3000 km kadar.Virajlarda acayip memnundum.Gerçekten çok iyi tutuyordu.Yağmurda neredeye ayaklarıma gelen suyun içinde 120-130 ile giderken gram kayma yapmadı.Frenlemede de ABS'yi hiç çalıştıramadım.Tecrübe mi yoksa lastik mi çok iyi bilmiyorum ama ABS nasıl çalışıyor diye öğrenmek için abandığımda bile kitlemedi önü.Tek kötü yanı sert kalkış yapmaya çalışınca zor tutuyordu yeri gezinmeye başlıyordu.1200 TL'ye ön arka lastik için bence fiyatına göre çok iyi.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    ANLAS lastiklerde görülen şikayetler eski nesil lastiklerde yaşandı ve risk teşkil edenlerin hepsi garantiden yeni versiyonlarıyla değiştirildi. 2018 ortası itibarıyla kronik sorunlu bir lastik modeli yok. ANLAS ile alakalı bazı grupların bedava lastik ve indirim alamama gibi durumlar sonrası yarattığı aleni ve gizli yarattıkları karalama kampanyaları oldu bu duyumlarda genelde buradan geliyor. Şuan bir ANLAS lastiği alıp kabul gören bir sorun yaşarsanız aynı gün değişim yapılıyor yetkili değişim noktalarında garantiden. Bazı firmalar gibi de bu garantiye girmez çamuru yapılmıyor kolay kolay.

Bu bilgileri size firmanın içine girdiğim, sahibiyle tanıştığım ve çok samimi bir dostum kafa bayilerden birisi olduğu için dürüstçe ve gönül rahatlığı ile yazıyorum. Kendime Winter Grip ve Capra RD modellerini hali hazırda kullanmaktayım.
    bursalıali bunu beğendi.

Carlsberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    Peki şu lastik hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? https://www.lastikdeposu.com.tr/mitas-takim-110-70-17-140-70-17-mc50-motosiklet-lastigi-2018-pmu6667

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Söylediğim gibi önerilere açığım, tek şartım lastiklerin üretimi 2018dan önce olmasın yeter 😄
    Piyasada resmen lastik kalmamış, keyfimden büyüteyim demiyorum, pilot powerlar 2018 üretim çift hamurlu 1350₺ ancak 2015-2016 üretimli 140lık rosso 2ler bile 1100 yani bilemedim... Başke nerelerden alınabilir lastik?

Mc50 yi kullandım, İzmirin cam gibi parlayan asfaltında ıslak-kuru sorun yaşatmadı. Ve lastiği zorlayarak kullanırım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)