Arkadaşlar
Lifan xplore 200 mü?
Ramzey qm 200 gy mi tavsiye edersiniz.
Hangisi daha sorunsuzdur?
Arkadaşlar
Lifan xplore 200 mü?
Ramzey qm 200 gy mi tavsiye edersiniz.
Hangisi daha sorunsuzdur?
Pulsar 200NS
Az daha köy ybr al
Emre bey kardeşim, bunlar aynı motorun farklı etiketlerle satılan versiyonları değil miydi?
Tabi yine de Lifan tercih sebebidir.
Chooper tarzı motor isityorsan v twin 250 cc makinelere bakmanı tavsiye ederim
Ramzey mi Lifan mı diye sorarsan Lifan tabikide. Adam kros atıyor yazdığınız motorlara bakın.
Tamamen markalara güvensizlikten. Mondial’in Endurosunu atsa mondial derdik
Arkadaşlar tracer 700 üm var. 2. Motosiklet olarak asfalt harici yerlerde kullanmak için sordum. Chopper ya da başka tarz düşünmüyorum teşekkür ederim. Sadece olabildiğince makul fiyata en az arıza çıkarma olasılığı olan bir kros bakıyorum.
Lifan benim bildiğim kadarıyla en kaliteli Çin markalarından.
Şu anda avatarımın altındaki tüm motosikletlerin sahibiyim ve aktif kullanıyorum. Ben de sizin gibi uygun fiyata fazla sorun çıkartmayacak bir motosiklet bakarken kendimi bu ve bu arasında bakınırken buluyorum. Her seferinde aynı şey oluyor. Karar veremeden satılacaklar diye çekinmiyor değilim.
Bunlar hep MrMud' ın başının altından çıkıyor Hep senin yüzünden
Lifan ı canlı görmedim ama bi wr125r gibi vardır heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
Hocam iki motosiklet arasında kalacak bir durum yok. Tabiki crf alınır. Benim ikilemde kaldığım motosikletler birbirine birazdaha denk ☺️
Asıl motosikletim tracer7 olduğu için ben vasat bir şeyler bakıyorum. Çok iyi olmasına gerek yok. Arıza çıkarmasın yeterli.
Lifan tercih sebebidir dedim ama açıklama şansım olmamıştı.
Lifan Çinli, ancak içlerinde en kaliteli markalardan biri. Ramzey hiçbir zaman tutulmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
İkisinin arasında nasıl kalınır hocam? Birinin ikinci eli diğerinin sıfırının iki katı fiyatlıyken
Arada kalma, para varsa CRF, sıkıntıya girmeye gerek yok, para kalmadı diyorsan Lifan
Bu arada ilandaki CRF'ye baktım da, uzun yolda kullanılmış diyor. Hatta söylediği şey sadece uzun yol için alındı gibi bir anlama çıkıyor. Uzun yol için niye CRF alınır ki
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
2. el CRF L alın kafanız rahat olsun... 12.000 liraya falan bulursunuz.
Yanyana gördüm elbette ancak karşılaştırmadaki kararsızlığımın nedeni farklı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
Aslında kalınacak durum var, sonuçta arazideki ilk gerçek tecrübem olacak. Çok yatacak kalkacak. CRF yatarsa bir nebze olsun üzülürüm, çinli yatarsa umurumda olmaz Ben de sizin gibi sık kullanmayacağım için biraz vasat birşey bakıyorum, ama CRF' nin güvenilirliği ve karşılaştırmadaki farkı onu daha cazip kılıyor. Biri yeni, diğeri ikinci el... Kararsızlık nedenleri... oyyy oyy.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
Konu nakitten ziyade araziye yukarıda bahsettiğim hususlar .Uzun yol ve km konusuna aynen katılıyorum, ama biraz da zevk/imkan meselesi. Varsayalım ki doğru diyor, sorun değil. Doğru söylenmiyor ise de sorun değil, sonuçta bunları kabullenip alıcam
...
Kuba'nın Black cat var arkadaşında sorunsuz kullandı...
Soruya cevap kesinlikle Lifan
lifan xplore 200 m için şehir dışına taşınan bir arkadaşın incelemesi vardı forumda , inceleemen çok faydalı olur bunun dışında 2 si arasında yorumlara bakarak söylüyorum lifan önde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)