4 vitesli motoru 5 vites yapmak
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Anladığım kadarı ile dünyanın en kolay vites yükseltimini siz yapmışsınız
-
Sahibinden hiç kullanılmamış 2. vitesli motor
-
Falcon Crown 150
Motor Tipi Tek Silindir - 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı
Hacim 149.5 cc
Max. Güç 7500 d/d - 13 kw - 17 Hp
Max. Hız 140 Km/h
Vites 5 Vites Manuel
Ateşleme CDI / Elektrikli Marş / Kick-Start
Akü 12V - 7 Ah
Yakıt Tankı 12.5 Litre
Yakıt Sarfiyatı 2.5 L / 100 Km
Ağırlık 118 Kg
Max. Yük 160 Kg
Uzunluk 2245 mm
Genişlik 830 mm
Yükseklik 1190 mm
Frenler Ön Disk, ABS • Arka Kampana
Lastik Ölçüleri Ön, 90 - 90 -18 • Arka 110 - 90 - 16
-
Sirali sanzimanda 1 den 3 e nasil gecti ben onu anlayamadim enteresan adamsiniz
-
yılda 31.03.19 şaşırtıcı
-
Başlığı görüp makara yapmaya gelenler, konuyu okuyup geri dönenler. Yalnız değilsiniz
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Sanırım öyle oldu 😄
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:42 ----------
mfBulut adlı üyeden alıntı
Sahibinden hiç kullanılmamış 2. vitesli motor
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
watercolours adlı üyeden alıntı
Falcon Crown 150
Motor Tipi Tek Silindir - 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı
Hacim 149.5 cc
Max. Güç 7500 d/d - 13 kw - 17 Hp
Max. Hız 140 Km/h
Vites 5 Vites Manuel
Ateşleme CDI / Elektrikli Marş / Kick-Start
Akü 12V - 7 Ah
Yakıt Tankı 12.5 Litre
Yakıt Sarfiyatı 2.5 L / 100 Km
Ağırlık 118 Kg
Max. Yük 160 Kg
Uzunluk 2245 mm
Genişlik 830 mm
Yükseklik 1190 mm
Frenler Ön Disk, ABS • Arka Kampana
Lastik Ölçüleri Ön, 90 - 90 -18 • Arka 110 - 90 - 16
okaplan adlı üyeden alıntı
Sirali sanzimanda 1 den 3 e nasil gecti ben onu anlayamadim
enteresan adamsiniz
1 den sonra 2 yukarı alıyordum ard arda her seferinde önce boş sonra 2 ye geçiyor sanıyordum önce 2 sonra 3 e geçiyormuş acemilikten öte dikkatsizlik işte hocam
-
Zamanında şirkete araç olarak Ford Focus saldılar. Ben ve bir arkadaşıma verdiler. Bilen bilir dizel Focus.lar manuel 6 vitestir. Birkaç ay sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. Arabayı arkadaş kullanıyor. Gidiyoruz gitmesine ama arabanın gidişinde sesinde bir tuhaflık var. Vitese baktım, 5. de olduğunu gördüm. Dedim ki "hafız sen niye 6. vitesi hiç kullanmıyorsun?". Arkadaş şok olarak "hangi 6. vites?" dedi. Kaç aydır kullandığı arabanın 6 vites olduğunu farketmemişti.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Zamanında şirkete araç olarak Ford Focus saldılar. Ben ve bir arkadaşıma verdiler. Bilen bilir dizel Focus.lar manuel 6 vitestir. Birkaç ay sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. Arabayı arkadaş kullanıyor. Gidiyoruz gitmesine ama arabanın gidişinde sesinde bir tuhaflık var. Vitese baktım, 5. de olduğunu gördüm. Dedim ki "hafız sen niye 6. vitesi hiç kullanmıyorsun?". Arkadaş şok olarak "hangi 6. vites?" dedi. Kaç aydır kullandığı arabanın 6 vites olduğunu farketmemişti.
Bir de bilip te atmayanlar oluyor, beni kanser ediyorlar. İçim içimi yiyor artık 6ya atsın diye ama...
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Benim motosiklet te 6 vites sözde ama 6'yı kullanabilene aşk olsun. Dün 5 saatlik bir dağ yolu gezintisinde 140'la yokuş aşağı gidiyorken bir heves "yer herhalde gazı artık" diye attım 5'ten 6'ya, başladı titremeye yine...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Benim motosiklet te 6 vites sözde ama 6'yı kullanabilene aşk olsun. Dün 5 saatlik bir dağ yolu gezintisinde 140'la yokuş aşağı gidiyorken bir heves "yer herhalde gazı artık" diye attım 5'ten 6'ya, başladı titremeye yine...
Sen o 6. vites dişlisini sök aga
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Sen o 6. vites dişlisini sök aga
Ki bu da ön disliyi 17'den 16'ya indirdigim haldeki durum. Dediklerine gore 220'den sonra yiyormus gazi
-
Ben şirket arabasıyla 1nci viteste kökleyip 3e atıyordum ama motosiklette yanlışlıkla da olsa hiç denemedim
-
Ki bu da ön disliyi 17'den 16'ya indirdigim haldeki durum. Dediklerine gore 220'den sonra yiyormus gazi
Hmm, 220'den sonra, sen 6. vites dişlisini cidden söktür, hem boşa yer kaplamaz, hem ağırlık azalır
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Ya ne biçim motorlara biniyosunuz kardeşim . 220 den sonra 6. vites istiyo nedir yahu , oturup ağlayasım geldi.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
Yarı otomatik quickshifter N>1>2>3>4. Pedal basılıyken her vitesden boşa. Sınıfında tork kralı. Hep ikincui vitesle kalkıyorum. Ön dişli büyütmeme rahmen, Torkuin çoksa ön dişli büyültür veya arka küçültülür. Aksine nedir. Nekadar yüksek devire hıza çıkarsan çıkar, son vitesde 100hp bile olsa tork 0'a yakın ise dırrrrt. Birinin iyiliği için olabilirmi, motor çok yaksın, ama uçmasın son hızlarda fırlamasın.
Zinciri saracaksan, ilk önce çekmen gerek. Çekemediğin zinciri saramazsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)