Kaza sonrasi neler yapmaliyim ?
Reklamlar
-
Merhaba bu gün sabah saatlerinde motoru servise birakmak için yola çıktım. bir virajdan gecince taliyoldan caddeye bir araba cikti yarisini disari cikartti. Bende durdum sol şeritten trafik akiyordu arkamdaki araba virajın başından gaza nasil bastiysa duramadı. bana gömdü. bende 1-2 metre öne gittim motorla beraber motor calisiyor arka maşa düzgün. arka plakalık sinyallerin olduğu plastik aksam kirildi. sinyaller calisiyor debriyaj maneti yamuldu vites pegi içine kaçtı. Tutanak tuttuk. Ben tutanaga aynen. Yolun sağından araba çıkınca durdum. arkamdaki araba hizini alamayip bana caroti yazdim. karsi tarafta.Önümde seyireden motor ters seritten yola cikan araca yol vermek icim durunca carptim yazmis adam.300-400tl gibi meblalari ödemeye hazır. Değilse ver sigortaya diyor bu olayda haklilik payim nedir ? bilen abilerim aydinlatirsa sevinirim bilgisayara geçince fotoğraf da eklerim ben iyiyim bu arada ekipmanlarim olmasaydi en onemlisi kaskım şuan bu yazilari yazamiyor olabilirdim. lütfen kask ve ekipmanlarinizi takmayi unutmayin.
Reklamlar
-
Arkandaki araç mesafeyi korumadığı için haksız durumda ama yüzde kaçı sana kaçı ona verirler bilemem. Adamın verdiği parayı kabul et bence en azından motorun hasar kaydı olmasın.
-
Adamın verdiği para masrafını karşılıyor ise kabul et hemen , diğer türlü o motor en az 15 gün serviste yatacak , hasar kaydı çıkacak satarken sana sıkıntı olacak , işinin adam gibi yapılıp yapılmayacağı meçhul..Bunları düşün..
-
Geçmiş olsun. Vites pedalını değiştirmeden yaptırabilirsin, debriyaj manetinin ve arka plastik aksamın yenisinin siparişini geç bence. Sende yara bere yoksa 400 TL.yi al ve motorunu yaptırt, hiç sigortayla uğraşma.
-
motorda 311 lira hasar cikti ayaklik biraz kaymis motor yan yatiyordu. 1 cm kadar onu dahil etmemistim montaj dahil kargo 400 bulur assagi yukari dendi. adami aradim sigortadan yaptir dedi. sigortaya ayakligi soylesem mi ? sashe ile baglantili cunku.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)