yine dayanamadım ve 1000 rakımlı dağda buldum kendimi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
2. resim muhtarlığa adayım oylarınızı bekliyorum pozu
-
bu nasıl çözünürlük üstad, 3 fotoğraf için internet paketinin yarısını yedim :D bol gezmeler iyi eğlenceler
-
gördüğüm kadarıyla ön kafalığı çizdirmişsin,kafalık demiri çok işe yarıyor bence taktırmalısın
maaşallah.
-
Hoka hani bir şarkı vardı da sözleri şunun gibi bir şeyler idi -( şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satıyım. )- Bende biraz o şarkıya takla attırıp
devam edeyim , -- Şimdi Akdeniz sahilinde olmak vardı anasının kulağını çekeyim. -- Tamam güzel yurdumun tamamı bir harika amma ve lakin Akdeniz aliyyül
ala üç yıldız. Belki cennetin yeryüzüne inmiş maskotu. Selam ve sevgilerle.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Hoka hani bir şarkı vardı da sözleri şunun gibi bir şeyler idi -( şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satıyım. )- Bende biraz o şarkıya takla attırıp
devam edeyim , -- Şimdi Akdeniz sahilinde olmak vardı anasının kulağını çekeyim. -- Tamam güzel yurdumun tamamı bir harika amma ve lakin Akdeniz aliyyül
ala üç yıldız. Belki cennetin yeryüzüne inmiş maskotu. Selam ve sevgilerle.
buyrun her zaman beklerim ali abey. ben zaten büyük şehirlerden kaçıp gelmişim buralara, diyorlar ki hastane yok, üniversite yok, o yok, bu yok; olmasın kardeşim ben zaten olmasını istemiyorum ki !!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
snappy x adlı üyeden alıntı
gördüğüm kadarıyla ön kafalığı çizdirmişsin,kafalık demiri çok işe yarıyor bence taktırmalısın
maaşallah.
evet geçen yağmurlu bir günde iki kere düştüm ve kafalık çizildi. baştan taktırsaydım keşke.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
foxtrot adlı üyeden alıntı
bu nasıl çözünürlük üstad, 3 fotoğraf için internet paketinin yarısını yedim :D bol gezmeler iyi eğlenceler
ne bileyim, eksiup diye bir siteden attım yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
potasyum adlı üyeden alıntı
hahaha çok iyi ya.
muhtar olursam aha o gölün üzerine komple beton atıp park yapacağım.. nasıl?
-
Hoka başkan sen cbf ile kendini hamlaştırıyorsun. Gel seni virajlara götürelim. Dağ-tepe-bayır yerime GS kovalarız Ağva yolunda? Piyango vurursa güzel bir makine ile vurmaz ise mt-25 ile ineceğim oralara. Tabi tadını çıkara çıkara gideceğimi ümit ediyorum. Düz yol gazcıları ve arabacılar gaza getirmezler ise
-
Çıplak dağlı Akdeniz'im benim... Özledim yahu.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Hoka başkan sen cbf ile kendini hamlaştırıyorsun. Gel seni virajlara götürelim. Dağ-tepe-bayır yerime GS kovalarız Ağva yolunda? Piyango vurursa güzel bir makine ile vurmaz ise mt-25 ile ineceğim oralara. Tabi tadını çıkara çıkara gideceğimi ümit ediyorum. Düz yol gazcıları ve arabacılar gaza getirmezler ise
gaza gelme, yavaş yavaş yolun tadını çıkar.
hedefim honda ralli 250. cbf ile dağ yolu olmuyor.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
gaza gelme, yavaş yavaş yolun tadını çıkar.
hedefim honda ralli 250. cbf ile dağ yolu olmuyor.
Gaza gelme diyorsun da bir araba gelip önüne kırıp, arkandan sıkıştırıp, ne yavaşlamana ne hızlı gitmene ne de aşağı inmeye niyeti yoksa görebileceğin ilk ışıklara kadar it dalaşı, ilk ışıklarda da itlik yapmak mecburidir vahşi batı bozması memleketim insanında.
İzmir'e giderken Dikili'de dönerken Edremit'te örneğini yaşadım. O zamanlar Dominar'ım vardı. Elemanla ışıklarda gazlayıp katil gibi gidiyorduk. Sonunda bir tırın arkasında panik fren basmak zorunda kaldıydı. Bir daha da göremedim zaten keko'yu.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Gaza gelme diyorsun da bir araba gelip önüne kırıp, arkandan sıkıştırıp, ne yavaşlamana ne hızlı gitmene ne de aşağı inmeye niyeti yoksa görebileceğin ilk ışıklara kadar it dalaşı, ilk ışıklarda da itlik yapmak mecburidir vahşi batı bozması memleketim insanında.
İzmir'e giderken Dikili'de dönerken Edremit'te örneğini yaşadım. O zamanlar Dominar'ım vardı. Elemanla ışıklarda gazlayıp katil gibi gidiyorduk. Sonunda bir tırın arkasında panik fren basmak zorunda kaldıydı. Bir daha da göremedim zaten keko'yu.
var böyle tipler. baktın dalaşıyor, çek kenara bi cuvara iç, siktirsin gitsin belasını başka yerde bulsun ibine..
-
var böyle tipler. baktın dalaşıyor, çek kenara bi cuvara iç, siktirsin gitsin belasını başka yerde bulsun ibine..
Cuvara kullanmıyorum ki
-
Heyt beee, işte yaşanacak yerler. Yıllardır var büyük şehirden egeye kaçma planlarım ama bir türlü ilk adımı atamadım.
Hep bir bahanem oldu, ya akrabalar, ya arkadaşlar, yada tembelliğim.
Darısı başıma diyeyim hoka başkan. Valla güzel yerde yaşıyorsun, kıskandım
hasmet adlı üyeden alıntı
Çıplak dağlı Akdeniz'im benim... Özledim yahu.
Dön artık, bitsin bu hasret !!! ***
*** Siyasi içerikli kötü mizah :D
-
Vay dayimoğlu nörün be yaa..
Yoksam bize yüksekten mi bakayon??he de bakam
Bazlamayla gözlemeyi gömdün mü mideye..
Olacak şöyle peynirli şepit...yaninada guru sovan,semaverde çay...vay canini yediğim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
potasyum adlı üyeden alıntı
Veya..,
Buralar zamaninda hep dutluktu..şimdide dutluk..pozu..
-
@leventim bazlama gözleme yiye yiye götüm aşure kazanı gibi oldu. Bir süre yemeyi kestim emmi oğlu. diyet yapiyom. muhtar olursam Köyceğiz gölünün üstünü komple betonla kapatcam. hatta tüm bölgeyi komple betonla kapatmayi düşünüyorum. nasıl fikir?
@suleymanE vallahi büyük şehirlerde yaşmak, yaşamak değil be. en iyisi firsat varken sakin ve doğal bir yere kapağı atmak. tabii iş imkânı nasıl olur bilemem. öyle bir mevzu var. iş bulma sorunu..
@angry cuvara kullanmıyorsan otur bi yere birkaç dakika nefes egzersizleri yap. sakinleştirir.
-
Abi böyle geziler yapacağın zaman yazsan da bizde eşlik etsek :D
-
@leventim bazlama gözleme yiye yiye götüm aşure kazanı gibi oldu. Bir süre yemeyi kestim emmi oğlu. diyet yapiyom. muhtar olursam Köyceğiz gölünün üstünü komple betonla kapatcam. hatta tüm bölgeyi komple betonla kapatmayi düşünüyorum. nasıl fikir?
@suleymanE vallahi büyük şehirlerde yaşmak, yaşamak değil be. en iyisi firsat varken sakin ve doğal bir yere kapağı atmak. tabii iş imkânı nasıl olur bilemem. öyle bir mevzu var. iş bulma sorunu..
@angry cuvara kullanmıyorsan otur bi yere birkaç dakika nefes egzersizleri yap. sakinleştirir.
Deme yav..halamoğlu,bengal kaplanı gibi fit ve çevik adamsin...ne göbeginden bahsedersin..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Deme yav..halamoğlu,bengal kaplanı gibi fit ve çevik adamsin...ne göbeginden bahsedersin..
he 10 kilo verdim, spor yaptım, baya bi zayifladim hala oğlu
-
he 10 kilo verdim, spor yaptım, baya bi zayifladim hala oğlu
Hangi sporu yaptin reis?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hangi sporu yaptin reis?
hergün 200 şınav, 200 yarım mekik.
yalnız 2-3 çekip 3 gün falan kasları dinlendirmeniz gerekiyor. yoksa benim gibi mahvolursunuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)