Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yine dayanamadım ve 1000 rakımlı dağda buldum kendimi

REKLAM ALANI
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    malum kış mevsimi, evde yata yata hamlamışız terbiyesizim. içimde bir dağ, tepe aşkı var ki sormayın!

biraderle saat 16.00 civarı bi kaptırdık, 1000 rakımlı dağda bulduk kendimizi.

arkamdaki yer dalaman ilçesi ve arkası uçsuz bucaksız akdeniz:

https://eksiup.com/b78922b33680

işte köyceğiz gölü. yerleşim yeri ortaca ilçesi:

https://eksiup.com/dc570eb34266

bu da bizim brother:

https://eksiup.com/edac3a417562

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cıks
    2. resim muhtarlığa adayım oylarınızı bekliyorum pozu

Motosikleti
    NC750X
    bu nasıl çözünürlük üstad, 3 fotoğraf için internet paketinin yarısını yedim :D bol gezmeler iyi eğlenceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    gördüğüm kadarıyla ön kafalığı çizdirmişsin,kafalık demiri çok işe yarıyor bence taktırmalısın
    maaşallah.

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Hoka hani bir şarkı vardı da sözleri şunun gibi bir şeyler idi -( şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satıyım. )- Bende biraz o şarkıya takla attırıp
    devam edeyim , -- Şimdi Akdeniz sahilinde olmak vardı anasının kulağını çekeyim. -- Tamam güzel yurdumun tamamı bir harika amma ve lakin Akdeniz aliyyül
    ala üç yıldız. Belki cennetin yeryüzüne inmiş maskotu. Selam ve sevgilerle.

Alıntı bursalıali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoka hani bir şarkı vardı da sözleri şunun gibi bir şeyler idi -( şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satıyım. )- Bende biraz o şarkıya takla attırıp
    devam edeyim , -- Şimdi Akdeniz sahilinde olmak vardı anasının kulağını çekeyim. -- Tamam güzel yurdumun tamamı bir harika amma ve lakin Akdeniz aliyyül
    ala üç yıldız. Belki cennetin yeryüzüne inmiş maskotu. Selam ve sevgilerle.
    buyrun her zaman beklerim ali abey. ben zaten büyük şehirlerden kaçıp gelmişim buralara, diyorlar ki hastane yok, üniversite yok, o yok, bu yok; olmasın kardeşim ben zaten olmasını istemiyorum ki !!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gördüğüm kadarıyla ön kafalığı çizdirmişsin,kafalık demiri çok işe yarıyor bence taktırmalısın
    maaşallah.
    evet geçen yağmurlu bir günde iki kere düştüm ve kafalık çizildi. baştan taktırsaydım keşke.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Alıntı foxtrot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu nasıl çözünürlük üstad, 3 fotoğraf için internet paketinin yarısını yedim :D bol gezmeler iyi eğlenceler
    ne bileyim, eksiup diye bir siteden attım yahu

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

Alıntı potasyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hahaha çok iyi ya.

muhtar olursam aha o gölün üzerine komple beton atıp park yapacağım.. nasıl?
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Hoka başkan sen cbf ile kendini hamlaştırıyorsun. Gel seni virajlara götürelim. Dağ-tepe-bayır yerime GS kovalarız Ağva yolunda? Piyango vurursa güzel bir makine ile vurmaz ise mt-25 ile ineceğim oralara. Tabi tadını çıkara çıkara gideceğimi ümit ediyorum. Düz yol gazcıları ve arabacılar gaza getirmezler ise

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Çıplak dağlı Akdeniz'im benim... Özledim yahu.

Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoka başkan sen cbf ile kendini hamlaştırıyorsun. Gel seni virajlara götürelim. Dağ-tepe-bayır yerime GS kovalarız Ağva yolunda? Piyango vurursa güzel bir makine ile vurmaz ise mt-25 ile ineceğim oralara. Tabi tadını çıkara çıkara gideceğimi ümit ediyorum. Düz yol gazcıları ve arabacılar gaza getirmezler ise
    gaza gelme, yavaş yavaş yolun tadını çıkar.

hedefim honda ralli 250. cbf ile dağ yolu olmuyor.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gaza gelme, yavaş yavaş yolun tadını çıkar.

hedefim honda ralli 250. cbf ile dağ yolu olmuyor.
    Gaza gelme diyorsun da bir araba gelip önüne kırıp, arkandan sıkıştırıp, ne yavaşlamana ne hızlı gitmene ne de aşağı inmeye niyeti yoksa görebileceğin ilk ışıklara kadar it dalaşı, ilk ışıklarda da itlik yapmak mecburidir vahşi batı bozması memleketim insanında.

İzmir'e giderken Dikili'de dönerken Edremit'te örneğini yaşadım. O zamanlar Dominar'ım vardı. Elemanla ışıklarda gazlayıp katil gibi gidiyorduk. Sonunda bir tırın arkasında panik fren basmak zorunda kaldıydı. Bir daha da göremedim zaten keko'yu.

Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gaza gelme diyorsun da bir araba gelip önüne kırıp, arkandan sıkıştırıp, ne yavaşlamana ne hızlı gitmene ne de aşağı inmeye niyeti yoksa görebileceğin ilk ışıklara kadar it dalaşı, ilk ışıklarda da itlik yapmak mecburidir vahşi batı bozması memleketim insanında.

İzmir'e giderken Dikili'de dönerken Edremit'te örneğini yaşadım. O zamanlar Dominar'ım vardı. Elemanla ışıklarda gazlayıp katil gibi gidiyorduk. Sonunda bir tırın arkasında panik fren basmak zorunda kaldıydı. Bir daha da göremedim zaten keko'yu.
    var böyle tipler. baktın dalaşıyor, çek kenara bi cuvara iç, siktirsin gitsin belasını başka yerde bulsun ibine..
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    var böyle tipler. baktın dalaşıyor, çek kenara bi cuvara iç, siktirsin gitsin belasını başka yerde bulsun ibine..
    Cuvara kullanmıyorum ki

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Heyt beee, işte yaşanacak yerler. Yıllardır var büyük şehirden egeye kaçma planlarım ama bir türlü ilk adımı atamadım.
    Hep bir bahanem oldu, ya akrabalar, ya arkadaşlar, yada tembelliğim.

Darısı başıma diyeyim hoka başkan. Valla güzel yerde yaşıyorsun, kıskandım

Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıplak dağlı Akdeniz'im benim... Özledim yahu.
    Dön artık, bitsin bu hasret !!! ***

*** Siyasi içerikli kötü mizah :D

Motosikleti
    ......
    Vay dayimoğlu nörün be yaa..

Yoksam bize yüksekten mi bakayon??he de bakam

Bazlamayla gözlemeyi gömdün mü mideye..

Olacak şöyle peynirli şepit...yaninada guru sovan,semaverde çay...vay canini yediğim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

Alıntı potasyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Veya..,

Buralar zamaninda hep dutluktu..şimdide dutluk..pozu..

@leventim bazlama gözleme yiye yiye götüm aşure kazanı gibi oldu. Bir süre yemeyi kestim emmi oğlu. diyet yapiyom. muhtar olursam Köyceğiz gölünün üstünü komple betonla kapatcam. hatta tüm bölgeyi komple betonla kapatmayi düşünüyorum. nasıl fikir?

@suleymanE vallahi büyük şehirlerde yaşmak, yaşamak değil be. en iyisi firsat varken sakin ve doğal bir yere kapağı atmak. tabii iş imkânı nasıl olur bilemem. öyle bir mevzu var. iş bulma sorunu..

@angry cuvara kullanmıyorsan otur bi yere birkaç dakika nefes egzersizleri yap. sakinleştirir.

oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Abi böyle geziler yapacağın zaman yazsan da bizde eşlik etsek :D

Motosikleti
    ......
    @leventim bazlama gözleme yiye yiye götüm aşure kazanı gibi oldu. Bir süre yemeyi kestim emmi oğlu. diyet yapiyom. muhtar olursam Köyceğiz gölünün üstünü komple betonla kapatcam. hatta tüm bölgeyi komple betonla kapatmayi düşünüyorum. nasıl fikir?

@suleymanE vallahi büyük şehirlerde yaşmak, yaşamak değil be. en iyisi firsat varken sakin ve doğal bir yere kapağı atmak. tabii iş imkânı nasıl olur bilemem. öyle bir mevzu var. iş bulma sorunu..

@angry cuvara kullanmıyorsan otur bi yere birkaç dakika nefes egzersizleri yap. sakinleştirir.
    Deme yav..halamoğlu,bengal kaplanı gibi fit ve çevik adamsin...ne göbeginden bahsedersin..

Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deme yav..halamoğlu,bengal kaplanı gibi fit ve çevik adamsin...ne göbeginden bahsedersin..
    he 10 kilo verdim, spor yaptım, baya bi zayifladim hala oğlu

Motosikleti
    ......
    he 10 kilo verdim, spor yaptım, baya bi zayifladim hala oğlu
    Hangi sporu yaptin reis?

Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi sporu yaptin reis?
    hergün 200 şınav, 200 yarım mekik.

yalnız 2-3 çekip 3 gün falan kasları dinlendirmeniz gerekiyor. yoksa benim gibi mahvolursunuz.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)