Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yine dayanamadım ve 1000 rakımlı dağda buldum kendimi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ......
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hergün 200 şınav, 200 yarım mekik.
    Heyt bee.iyide yarım mekik nasil oluyor..

Yoksam göbek engel mi oluyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Resimleri görünce içim açıldı.. Tekeriniz düz bassın, devamını bekliyorum ;)

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Heyt bee.iyide yarım mekik nasil oluyor..

Yoksam göbek engel mi oluyor
    normal mekiğin vücudu yukarı kaldırmadan yarım çekileni.

normal mekik beli çok zorladığı için yarım mekik direkt üst karın kaslarını çalıştırıyor.

@yürekçe teşekkür ederim hocam.

Motosikleti
    ......
    normal mekiğin vücudu yukarı kaldırmadan yarım çekileni.

normal mekik beli çok zorladığı için yarım mekik direkt üst karın kaslarını çalıştırıyor.

@yürekçe teşekkür ederim hocam.
    Sen daha iyi bilin ağam..

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Yavu ne güzel datlı datlı konuşuyoduk . Niyçün lafı hemen kiloya , aşure kazanı tiplemesine , fitliğe, bengal kaplanına , mekik - şınava çekiyonuz ki.
    Şunun şurasında bir kaç kilocuk fazlamızı - hepi ,topu 40 okka - yüzümüze vurunca elinize ne geçiyo? Güceniyom valla.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı bursalıali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yavu ne güzel datlı datlı konuşuyoduk . Niyçün lafı hemen kiloya , aşure kazanı tiplemesine , fitliğe, bengal kaplanına , mekik - şınava çekiyonuz ki.
    Şunun şurasında bir kaç kilocuk fazlamızı - hepi ,topu 40 okka - yüzümüze vurunca elinize ne geçiyo? Güceniyom valla.
    Ali abim,yemeğin,ekmağın,bazlamanin dadini ala ala,yedire yedire(gaz kolu gibi)

Güvecin dibindeki yağı gara firin ekmağinin ortasindaki yumuşak tarafiyla siyiramadiktan sonra...yemişim diyetini,göbeğini..fitini...

Lavaşin arasina,bol sumakli guru sovan,ciğer,maydanoz ile dürüp..vercen coşkuyu..yaninada yayik ayrani..

ali abim yediklerimize dikkat etmezsek vücut affetmiyor. allah sağlık sıhhat versin size.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

Ali abim,yemeğin,ekmağın,bazlamanin dadini ala ala,yedire yedire(gaz kolu gibi)

Güvecin dibindeki yağı gara firin ekmağinin ortasindaki yumuşak tarafiyla siyiramadiktan sonra...yemişim diyetini,göbeğini..fitini...

Lavaşin arasina,bol sumakli guru sovan,ciğer,maydanoz ile dürüp..vercen coşkuyu..yaninada yayik ayrani..
    abi naptin akşam akşam bana diyeti bozduracaksin bak ama 😠

Motosikleti
    Levend sen benim yüreğime mi indirecen ? Tööbe tövbe estağfurullah. Tahrikin bu kadarı da fazla oluyo gali.

Motosikleti
    Honda CRF 250L
    malum kış mevsimi, evde yata yata hamlamışız terbiyesizim. içimde bir dağ, tepe aşkı var ki sormayın!

biraderle saat 16.00 civarı bi kaptırdık, 1000 rakımlı dağda bulduk kendimizi.

arkamdaki yer dalaman ilçesi ve arkası uçsuz bucaksız akdeniz:

https://eksiup.com/b78922b33680

https://s2.eksiup.com/9691cd529952.jpg

işte köyceğiz gölü. yerleşim yeri ortaca ilçesi:

https://eksiup.com/dc570eb34266

https://s2.eksiup.com/0c579b648439.jpg

bu da bizim brother:

https://eksiup.com/edac3a417562

https://s1.eksiup.com/edac3a417562.jpg
    Selamlar. öncelikle tebrik ediyorum. Hem güzel bir gezi olmuş hem de güzel paylaşım olmuş. Kazasız belasız mutlu mesut bol geziler dilerim.
    Naçizane tavsiyem mümkünse wikiloc kullanmaya gayret edin. Hem gezileriniz başkalarına ilham kaynağı olur hemde universel anlamda rotalarınız paylaşılmış olur.
    Umarım en kısa sürede yüz yüze tanışır beraber kamp atabiliriz.
    Sevgiyle

Motosikleti
    ......
    Levend sen benim yüreğime mi indirecen ? Tööbe tövbe estağfurullah. Tahrikin bu kadarı da fazla oluyo gali.
    Abim,iki sene evvel 6 arkadaş akcakocoya gitmiştik,3 okka ısıl işlem gormemiş köy sucugunu mangalladik yaninda resimdeki ekmekten 4 adet vurduk dibine,temiz hava habire yediriyor adami..abartmiyorum sabaha kadar nefes alamadim..

@temmuz teşekkür ederim. inşallah beraber gezme fırsatı buluruz.

@levent kardeş o kadar sucuğu ekmeği gömersen vücut onu nasıl rafine edecek? nasıl hazım edecek? değirmen değil ki bu canım

Motosikleti
    ......
    @temmuz teşekkür ederim. inşallah beraber gezme fırsatı buluruz.

@levent kardeş o kadar sucuğu ekmeği gömersen vücut onu nasıl rafine edecek? nasıl hazım edecek? değirmen değil ki bu canım
    Esasinda çobanlik yapacaksin,

Sabah 5te davarlari alip çikacaksin akşam 7-8gibi döneceksin.

Köydeki amcaoğlu,günde 1kg ekmek yiyor,yanina gavurmasi,bulguru,karaşimşeği(mercimek),yillardir bruce lee gibi..

Motosikleti
    Sene 1977 yaş 22, boy 1.80 , kilo 82. Yeni gelmişim askerden . Tığ gibi olmasa da sırım gibiyim . Komando okulunda onca sporu yaptıktan sonra bırakıverince, üzerine üstlük evlilik ve yaşam gailesini yüklenince, neredeyse her yıl + kilo . Bu gün basküle çıkınca 118 - 120. Şakası esprisi bir yana
    bir de 5 büyük 2 küçük ameliyat . Dr bey istediği kadar konuşsun (( Ali bey acilen kilolardan kurtulmamız lazım.)) Tamam lazım da nasıl ? Sanki o kiloları zamkınan yapıştırdılar bedenimize . Artık ben de çekiver kuyruğunu gitsin diyorum. Çok fazla değil her gün 4 tane diyabet, iki tane de tansiyon hapını aksatmadıkça no problem .Hatta - ben kilolarımla da mutluyum - yalanı insanın hoşuna bile gidiyor. Ya hoka gerçekten Akdeniz manzaraları muhteşem.
    Teşekkürler bizlere bu güzellikleri aktardığın için. Sevgilerle.

@leventim bazlama gözleme yiye yiye götüm aşure kazanı gibi oldu. Bir süre yemeyi kestim emmi oğlu. diyet yapiyom. muhtar olursam Köyceğiz gölünün üstünü komple betonla kapatcam. hatta tüm bölgeyi komple betonla kapatmayi düşünüyorum. nasıl fikir?

@suleymanE vallahi büyük şehirlerde yaşmak, yaşamak değil be. en iyisi firsat varken sakin ve doğal bir yere kapağı atmak. tabii iş imkânı nasıl olur bilemem. öyle bir mevzu var. iş bulma sorunu..

@angry cuvara kullanmıyorsan otur bi yere birkaç dakika nefes egzersizleri yap. sakinleştirir.
    Babuş ben seni hep böyle bi tip olarak hayal etmiştim :(

Weak are prey

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    İşte bunlar hep Enduro.

Alıntı SlimShady1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Babuş ben seni hep böyle bi tip olarak hayal etmiştim :(

https://i.hizliresim.com/lq6aYr.jpg
    coni sins reisi niye koydu ya, başka foto yok muydu kanka. tehlikeli adamdır, yolda görsem kaçarım, ne olur ne olmaz. hahaha güldüm valla

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Sene 1977 yaş 22, boy 1.80 , kilo 82. Yeni gelmişim askerden . Tığ gibi olmasa da sırım gibiyim . Komando okulunda onca sporu yaptıktan sonra bırakıverince, üzerine üstlük evlilik ve yaşam gailesini yüklenince, neredeyse her yıl + kilo . Bu gün basküle çıkınca 118 - 120. Şakası esprisi bir yana
    bir de 5 büyük 2 küçük ameliyat . Dr bey istediği kadar konuşsun (( Ali bey acilen kilolardan kurtulmamız lazım.)) Tamam lazım da nasıl ? Sanki o kiloları zamkınan yapıştırdılar bedenimize . Artık ben de çekiver kuyruğunu gitsin diyorum. Çok fazla değil her gün 4 tane diyabet, iki tane de tansiyon hapını aksatmadıkça no problem .Hatta - ben kilolarımla da mutluyum - yalanı insanın hoşuna bile gidiyor. Ya hoka gerçekten Akdeniz manzaraları muhteşem.
    Teşekkürler bizlere bu güzellikleri aktardığın için. Sevgilerle.
    aman ali abi sen yine de yediğine içtiğine dikkat et. az ye, sağlıklı ol. ekmağa tatlıya fazla yüklenme.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------

Esasinda çobanlik yapacaksin,

Sabah 5te davarlari alip çikacaksin akşam 7-8gibi döneceksin.

Köydeki amcaoğlu,günde 1kg ekmek yiyor,yanina gavurmasi,bulguru,karaşimşeği(mercimek),yillardir bruce lee gibi..
    tabii önemli olan yediğini yakabilmek. ne kadar kalori, o kadar hareket!

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demek ki hepimizin dönüp dolaşıp geleceği yer enduro. vay be.
    MrMud bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)