Düşük km - Muayene sorun olur mu
Reklamlar
-
Arkadaşlar motosikletin gösterge kısmı parçalanmış ve yeniden toplanmış motorun ilk sahibi tarafından ve son muayenede 9300 km olan motorun km sayacı şu an 2800 küsür gösteriyor. Muayenede ne gibi sorun olur bu düzeltilebilir mi ? Motor Falcon Crown 150 dijital göstergesi var.
Reklamlar
-
Motosikletin motor değişmedikçe komple km sıfırlanmazdı eskiden şimdi ise motor komple değişse bile km sıfırlanmıyor.Muayeneden kalırsın
-
Muayenede bisey olmuyor bi önceki muayenesine 90bin kmde girdi son muayenede ise 60 binde girdi km neden böyle diye sordular 100binde sifırladi suan 160bin kmde dedim tamam deyip islemlwre devam ettiler gectim.
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Motosikletin motor değişmedikçe komple km sıfırlanmazdı eskiden şimdi ise motor komple değişse bile km sıfırlanmıyor.Muayeneden kalırsın
Çözümü nedir onu sormuştum kayıtlımıdır beyninde onarımı yapılabilir mi Ankaradayım motosikletçilerin yapamıyacağını biliyorum ama kimler yapar onuda bilmiyorum varmı tavsiyeniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
ramazan_06 adlı üyeden alıntı
Muayenede bisey olmuyor bi önceki muayenesine 90bin kmde girdi son muayenede ise 60 binde girdi km neden böyle diye sordular 100binde sifırladi suan 160bin kmde dedim tamam deyip islemlwre devam ettiler gectim.
Hocam 10000 km de sıfırlandı şu an 10280 küsür desem heralde yutmazlar :d Çözüm öneriniz varmı onarımı yapılır mı bunun acaba
-
Hafif kusurlu olarak geciyor muayeneden.
Ben de gostergeyi degistirdim, hafif kusurlu yazdilar. Sorun olmuyor.
-
satarken, alıcı sorgulatınca sıkıntı çıkar.. km ile oynatın olması gereken km ye getirtin mümkünse.. sms te ilk muayene yuksek 2. muayene dusuk cıkarsa almazlar.. gösterge değişti dersiniz yine almazlar. o inansa bile onun satacağı kişi inanmaz diye düşünür vazgeçebilirler..
-
fazil adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim umarım istasyondan istasyona değişmez.
-
15 bin km de ki göstergeyi komple başka modelin sıfır göstergesi ile değiştirmiştim 2000 küsur da muayeneye girdim muayeneyi yapan arkadaşa belirttim muayene kağıdına km saati değişmiş diye not düşüldü olay bundan ibaret.
-
bende birkac tane 2014 model integra sormustum kronik gosterge degisimi muaynede bir onceki km ye gore km dusmus ve km saati degismis seklinde hafif kusur geciyor.gecersin muayneden
-
Odometre okunduğu müddetçe sorun olmaz.
-
Bende 40 binde olan bozuk göstergeli motorun göstergeyi değişip gittim. Yeni taktım bozulmuştu dedim. Geçtim muayeneden. Sorun olmaz yani.
-
Makap ile kilometreyi ileri al
-
fazil adlı üyeden alıntı
foxtrot adlı üyeden alıntı
satarken, alıcı sorgulatınca sıkıntı çıkar.. km ile oynatın olması gereken km ye getirtin mümkünse.. sms te ilk muayene yuksek 2. muayene dusuk cıkarsa almazlar.. gösterge değişti dersiniz yine almazlar. o inansa bile onun satacağı kişi inanmaz diye düşünür vazgeçebilirler..
UğurDankı adlı üyeden alıntı
15 bin km de ki göstergeyi komple başka modelin sıfır göstergesi ile değiştirmiştim 2000 küsur da muayeneye girdim muayeneyi yapan arkadaşa belirttim muayene kağıdına km saati değişmiş diye not düşüldü olay bundan ibaret.
moonspell07 adlı üyeden alıntı
bende birkac tane 2014 model integra sormustum kronik gosterge degisimi muaynede bir onceki km ye gore km dusmus ve km saati degismis seklinde hafif kusur geciyor.gecersin muayneden
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
Odometre okunduğu müddetçe sorun olmaz.
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Bende 40 binde olan bozuk göstergeli motorun göstergeyi değişip gittim. Yeni taktım bozulmuştu dedim. Geçtim muayeneden. Sorun olmaz yani.
Herkes geçmiş sanırım teşekkür ederim yoksa yaptıracaktım biraz pahalı dijital gösterge herkes bakmıyor tek sıkıntım buydu dijital değiştirme parasına motosiklet ayakkabısı alacağım ona kısmetmiş
-
Ülke olarak hiç bilmeden güzel sallıyoruz.
Muayaneden kalırsınmış; nasıl bir rezilliktir bu.
Hocam;
23.03 de muayaneye girdim. Önceki vizede km 6800 idi bu seferkinde 190
Adama su an motorr 14bin de dedim ama beni ilgilendirmez yazan neyse onu yazarım dedi.
190 km yazdı.
Muayane raporunada "motosikletin km sayısı düşürülmüş" "hafif kusurlu" yazıp geçirdi.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Ülke olarak hiç bilmeden güzel sallıyoruz.
Muayaneden kalırsınmış; nasıl bir rezilliktir bu.
Hocam;
23.03 de muayaneye girdim. Önceki vizede km 6800 idi bu seferkinde 190
Adama su an motorr 14bin de dedim ama beni ilgilendirmez yazan neyse onu yazarım dedi.
190 km yazdı.
Muayane raporunada "motosikletin km sayısı düşürülmüş" "hafif kusurlu" yazıp geçirdi.
Hafif kusurlu geçiyor... Bizde tofaşla yapılan kazadan sonra sayacı değiştirdik... Km düşürülmüş gibi bir açıklama yazıp hafif kusur yazıyorlar... Mantıklı olun zaten, Muayne sizin arabanızın ülke standartlarına uygun olup, insan hayatını tehlikeye atmaması için yapılıyor.. önemli olan yürüyen aksam, ışıklandırma ve güvenlik techizatları... odometre kimsenin umrunda değil.. ben Airbag ışığı yanarken geçtim muayneden mesela.
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)