ELDİVEN ÖNERİSİ YAPARMISINIZ ? İÇERİ BUYRUN :)
Reklamlar
-
Bu geçtiğimiz günlerde güzel kaliteli bir eldiven yurt içinde bulmak zor oluyor. Eldiven demişken motosiklet eldiveni olduğunu söylememe gerek yok heralde.
Aradığım Kırmızı beyaz renk deri ve bileklikli yazlık bir eldiven.(Knox Handroid hariç 2500tl civarı oldu çünkü fiyatı.
Spidi STR 4 Kırmızı Beyaz var ama yurt içinde (M) benden'ini bulamadım bu yüzden arkadaşlarıma kardeşlerime size sorayım dedim.
...Evet arkadaşlar Kırmızı Beyaz renk deri uzun bileklikli (M) beden güzel bildiğiniz bir eldiven varmı ?
Yardımcı Olurmusunuz?
Reklamlar
-
tüh :D içeri girdim bakayım bişeyler var mı diye , şu eldivenlerden bi anlamadık gitti :D çürüdü elimizde halen kullanıyoruz, takip edeyim güzel birşey varsa bende alayım race tipi olsun
-
Yaz için full deri tavsiye etmem gerçekten. Kendi kullandığım yazlık eldiveni tavsiye edebilirim.
"Revit Striker 2" Ben siyah kullanıyorum ama farklı renkleri mevcut sanırım.
-
Onceden dainese full carbon kullanıyordum uzun versiyonunu sımdı yenı alma kararı aldım ve gidip spidi carbon track aldım kesinlikle kavrama olsun hafıflık olsun cok ıyı bı eldıven tavsıye ederım
-
str4 coupe var bende eylül gibi almıştım çok memnunum.Revit Striker 2 modelinide kullanıyorum 2 seneyi geçti oda ne eskimesi nede yırtılması var.tabi sen deri ve uzun diye belirtmişsin şu aralar sanırım en az 1000 tl vermen gerekir diye tahmin ediyorum.dünya markalarından zaten hepsini alabilirsin hiç bir sıkıntı çıkartmaz.benim el xl markadan markaya farklı kesimler var bazıları bi tık büyük geliyor bazıları tam oturuyor spidi markası gibi.bir arkadaşım dainese bir modelini aldı çok şikayetçi.1 ay sonra değişime gitti 1 ayda anca geldi gelenden de hayır gelmedi 1000tl lik bir eldivende renk atması açılma falan oluyor enteresan
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Onceden dainese full carbon kullanıyordum uzun versiyonunu sımdı yenı alma kararı aldım ve gidip spidi carbon track aldım kesinlikle kavrama olsun hafıflık olsun cok ıyı bı eldıven tavsıye ederım
daineseden güzel mi spidi? birde 3 markanın çok replikası var
-
-
sağol reis dediğin eldiveni biliyorumda arada 900tl gibi bi fark var. O yüzden Carbo Track almayı düşünmüyorum şayet 1700-1800 çıkarta bilsem 600-700 daha çıkarır handroid alırdım ama malum işte...
-
Mersin İl Temsilcisi
Al bir nic marka..
Sırf deri ve marka diye bu paralar verilmez. 150-250 max.
-
-
Ne alırsan al kışlık eldiven için, ceketin üstünden bağlayabileceğin birşey al. Çok soğuk giriyor. İnsanın içi ürperiyor
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Five gloves
Dediğin eldivene baktım güzel ama bana kırmızı renk lazım yinede teşşekkürler.
-
Scoyco MC17b. Kırmızı rengi mevcut. Kaza koruması tarafımca onaylı
-
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Scoyco MC17b. Kırmızı rengi mevcut. Kaza koruması tarafımca onaylı
Dostum teşekkür ederim öncelikle eldivene baktım ama bana full bileklikli piste çıkılabilinecek birşey lazım. Şöyle Dainese,Held,Knox,Spidi,Alpinestars gibi gibi..
Yinede yüreğine sağlık teşekkür ederim
-
Aman kardeş. STR-4 Coupe biraz üzerine düşünülmesi gereken bir eldiven. Yanlış anlamayın, bir expert olarak yazmıyorum, hatta forumda çok yeniyim. Başlık açmadan önce biraz araştırayım güncel başlıklar var mı diye derken tam da yerine denk geldim.
Dainese 4 Stroke Evo'yu çok önermişlerdi zamanında, çok pahalı diye almamıştım. Keşke alsaymışım, şimdi bulamıyorum... Ama eldiven önemli bir konu sanıyorum. İlk eldivenlerim, motoru aldığım yerin hediye ettiği Scoyco MC-22 lerdi Aslında iyi güzel eldivenler parasına göre.. Neyse, daha sonra Alpinestars SMX-4 aldım, çok rahat ama 0 koruma sağlayacak tipte bisiklet eldivenleri. Son olarak Spidi STR-4 leri aldım ve 4 ayda (6000 km sürüş) sağ işaret parmağı bozuk para kadar açıldı (zaten iç kısmı deri değil, PU türevi polimerik bir malzeme sanırım). Spidi'ye mail attım cevap bekliyorum. Velhasılı, evladiyelik (ya da 5-6 yıl sıkıntısız kullanım için) bir eldiven istiyorsak 1000+ TL parayı gözden çıkartmamız şart öyle sanıyorum...
Açıkçası bu son tecrübeden sonra Spidi'ye olan marka güvenim biraz sarsılmadı değil. Evet, Carbo Track'ler harika eldivenler (canlı görmedim) ama o paraya değer mi? Rev'it RSR3 diye bir model var yeni, o nasıl acaba? Held Evo Thrux öneren var mı? kafamda deli sorular...
Şimdi, tecrübeli arkadaşlar aşağıdaki alternatifleri kullanan var mı:
1- Held Evo Thrux
2- Rev'it RSR 3
3- Furygan Fit-R Zarco
4- Clover RS-8 (özellikle bunu çok merak ediyorum kanguru derisiymiş içi)
5- Held Chikara (Pro veya RR)
6- Berik veya Orina'nın herhangi bir modeli
Önerileriniz nelerdir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)